20. elokuuta 2015

Look for the dream that keeps coming back

5,5viikkoa päivitystaukoa. Päätin etten kirjottele pakosta, kun ei ole mitään kirjoittamista.
Kaikilla on tainnut bloggausinto kadota, toivotaan että se taas syksyllä herää.
On se kyllä omituista, että ennen kirjoittaminen oli mun intohimo, mutta nykyään tää vaan roikkuu täällä hiljaa.
Eli, mitä ihmettä mä oon duunaillut koko kesän? Jäin sitä itsekin miettimään.
- En mitään järkevää.

Oon ainakin addiktoitunut Plants vs. Zombies -peliin, etenkin zombie-keilaukseen :D

Toinen mikä on suorastaan vienyt yöunet on tv-sarja Zoo. Taisi olla Suomen ensi-illassa tällä viikolla. Mä jo täristen odotan seuraavaa 8.jaksoa.
On mullaki jännät kohokohdat elämässä.

Kesän ensimmäiset mansikatkin maistoin vasta 17.8, ja helvetin hyviä olivat! Mut huomaa miten myöhään munkin kesä on alkanut.

Muuten oonkin vaan ulkoillut (ja syönyt) ja keskittynyt kasvattamaan tollasta 6kk pentukoiraa yhteiskuntakelpoiseksi.
Ollaan me kerran ulkonakin taidettu käydä syömässä.

25pv pitäis suunnata Tallinnaan Ennan ja Emilian kanssa. Ottanen kameran mukaan sinnekin. Tiedossa on mukavaa rentoutumista selvinpäin. On ihanaa kun ei tarvi katsoa toisten örväystä selvänä tai kitata pakolla messissä.

Seuraavaa Bloggers Inspiration Daytä odotan myös innolla. Käyn niin harvoin enää missään, niin BID on kyllä aina odotettu juhla.

Tällä hetkellä mietin opiskelu-kuvioita, ja useamman vuoden tehnyt mieli hakea opiskelemaan eläinlääkäriksi. Siinä olisi sitten vähintään 6vuotta opiskelua edessä.

3 kommenttia:

 1. Mä sanon tän kaikella hyvällä, mutta onko susta lopettaan eläimiä? Siis ihan terveitä eläimiä, jotka jotkut idiootit vaan haluaa lopettaa, koska "siitä tulikin niin iso", "me ei pärjätä sen kanssa" tai "se kusee sisälle". Kun mun ihan lähipiirissä on tällasia pässejä. Oon niille sanonu suoraan, että sä tapat eläimen, koska et oo osannu kouluttanu sitä. Ei auta. Niin noin eläinystävällinen ihminen kun sä... Pystytkö sä oikeesti siihen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En, enkä ookkaan koskaan joutunu yhtäkään eläintäni viemään lopetettavaksi minkään käytöshäiriön tms takia. Tottakai vanhuuden takia (13v), heikko sydän ja pitkälle edenneet kasvaimet, mutta en sen nuorempaa onneksi vielä.

   Ja kasvatustyössä tietenkin kohtaa niitä kamalia päiviä, kun vastasyntyneistä ei olekaan elämään, on alikehittynyttä keuhkoa, kitalakihalkiota, vesipää, yms, niin silloin joutunut sen päätöksen tekemään että eläinsairaalaan, rauhoituksen kautta sateenkaarisillalle.
   Mulle sanottiin sillonkin "anna kuolla itekseen vaan" mutta vein silti asianmukaisesti lopetettavaksi mieluummin kuin oisin odotellut kuolemaa. Sitten tuhkattiin ja kadotettiin asianmukaisesti...

   Ei munkaan eläimet oo täydellisiä, lähellekään täydellistä, koska ei mikään elävä olento oo täydellinen.
   Mut parasta se on sitten, kun on tehny hommansa ja saa nauttia siitä hyvästä yksilöstä, jonka on kasvattanut kunnolla.
   Tollasessakin tapauksessa, jossa koira kusee sisälle, veisin kyllä lääkäriin tutkittavaksi ihan että onko siihen joku syy, sairaus, joka aiheuttaa sen. Sit jos ei, niin kattosin peiliin - Onko se stressaantunut, peloissaan, miksi se tekee sitä?

   Mutta joo, en tiedä vastasko yhtään, meni pitkäks tää kirjottelu :D
   http://belgianways.blogspot.fi/2015/05/koiraan-sitoutuminen.html

   Poista