27. elokuuta 2015

Jack, I'm flying!

Oltiin ihan Titanic Ennan kanssa.

Käytiin Tallinnassa 25pv tytsyjen kanssa. En ostanu mitään muuta kun tupakkaa, koska Eestissäkin on hinnat noussu niin tyylikkäästi että onkai se sama shoppailla Suomessa. Vaatteet ja meikit tuntu olevan jopa paljon kalliimpia. Toki limpparia olis voinu tuoda, mut niiden raahaaminen onkin sitten toinen juttu.
Mut hengailemaan parhaaseen seuraan mä sinne lähdin, en shoppailemaan. Ei siellä onneks edes ollu silleen mitään mitä ei Suomesta sais. Eikä noilla hinnoilla kannata sinne enää ostelemaan mennäkään.

Ja koska Virossa ei myöskään oo oikeestaan nähtävyyksiä, niin kamerasta löytyi vähintään vaan arveluttavaa settiä :D

Ei mutta tosiaan. Ne, jotka ei oo koskaan käyny Virossa ja ajattelee et se on jotenkin huima elämysmatka, niin eei. Sieltä saa halpaa alkoholia(joskin Saksasta saa vielä halvempaa) ja tupakkaa.
Shoppailemaan en vartavasten lähtis, tai mitenkään suurin odotuksin reissailemaan muutenkaan. Se on vähän ku Suomessa pyöriminen, mutta tupakkavalikoimat on suppeemmat ja halvemmat :D
Ai niin ja HAMBAPASTA ( = hammastahna) on siellä halvempaa.

Että jos shoppailemaan haluaa, niin suosittelen Bulgariaa, tai vaikka Puolaakin. Puolassa löytää ehkä semisti enemmän glamouriakin. Eestiin pääsee 9eurolla, mut halvemmalla pääsee vaikka Vantaalle.

Tässä Litan lyhyt "matkaopas Viroon"
Pus 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti