16. joulukuuta 2014

Joulu, mitä paskaa tämä on

Perhesurmia, köyhiä, lapsia ilman ruokaa ja lahjoja.
Aina jouluna se kaikki korostuu. Facebook täynnä ilmoituksia avuntarpeesta, käytettyjen tavaroiden tarpeesta, ruoasta, yksinäisyydestä.

Facebookissa törmää myös joululahjalistoihin ja pahoitteluihin ettei ole varaa ostaa joululahjoja.
Siksi mä kerronkin nyt kaikille, että saatte multa näkymättömät hevoset ja mielikuvituskaverit tänäkin vuonna lahjaksi.

Joulu on oikeesti karmivaa aikaa. Kaikilla on kiire, kaikki on ahdistuneita, masentuneita, köyhiä ja itsekkäitä.
"Joulu on perhejuhla"- Kiva niille jotka ovat perheensä menettäneet.
"Osta sitä ja osta tätä" - Olis se hienoa jos ihmisillä olis rahaa elämiseen.
Sitten lapset koulussa kehuu miten rahaa tuli lahjaksi vähintään 500euroa ja uusin pleikkari ja iPhone6 ja muuta "pientä" - Tai valittavat miten vähän saivatkaan kun äiti ei ostanutkaan iPhone6 vaan säälittävän iPhone5:n.

Se jouluhössötys alkaa jumalauta jo melkein syyskuussa. Jos ei silloin vielä, niin lokakuun alussa.

Mua on syytetty kamalaksi ihmiseksi koska en pidä joulusta. Miksi pitäisin? En löydä siitä mitään muuta hienoa kuin aika perheeni kanssa ja sukulaisten näkeminen. Niin ja natsitortut.

Lisäksi kaikenmaailman saamarin joulukasvit ja suklaat ja kinkkuliemet ovat vaarallisia eläimille. Kuinka monta joulutähteä jonkun kissakin taas vetää naamaansa.

Kaupat ei oo auki. Tottakai joku maito unohtuu ostaa tai loppuu. Tai mun kohdalla coca-cola kuitenkin. Ja sillon kun ne kaupat vielä on auki, niin ihmiset juoksee hysteerisenä hamstraamaan kaikkea ja tönii toisiaan jonoissa sillävälin kun sama joululaulu soi jo kuudetta kertaa.

Helvetti. Olkaa nyt onnellisia jos teillä ylipäätään on rahaa siihen maitoon. Tai teillä on perhe.
Jos joulupöydässä syödään itsensä turvoksiin ja on läheiset ympärillä, niin loppu se valitus sitten.

Ei mulla muuta. Eikun... Joo, Uusivuosikin on paskaa, koska joku töhöeinari niitä raketteja ampuu jo nyt. ja monta viikkoa UV:n jälkeen. Ja sitten taas on säikkyjä koiria ja kissoja karkuteillä ja kuten jokavuosi: Ammuttu raketeilla ja palovammahoidossa Viikin Eläinsairaalassa.
Useilta ihmisiltäkin näkö pois.
Niin ja kuten joka UV, niitä sammuneita ihmisiä saa oikeasti poimia lumihangesta ja viedä kotiin, sinne ne muuten jäisivät kuolemaan.
JOTEN. Olkaahan turvassa ja sivistäkää niitä mamman tissiposkia raketeista jos kiinni saatte, ja olkaa varovaisia. Älkääkä juoko liikaa, pitäkää kaverista huolta, känniääliötä ei jätetä! 

Follow me @

Follow my fiancé @
http://axriol.blogspot.fi/

1 kommentti:

  1. Kissojen kanssa saa olla tosi tarkkana sen lahjanarun kanssa, se kummasti niitä kiehtoo ja sillä pitää leikkiä, ja hupsistakeikkaa kohta onkin suolitukos. :/

    VastaaPoista