30. marraskuuta 2014

You're my prescription

Oon elossa, hoi.

It's about time. Kilpirauhasen vajaatoiminta, check.
Olihan tässä tarpeeks kauan odotettu että ne arvot romahtais.

Testeissä selvis nyt ainakin myös se, että mun sisäelimet on ihan priimaa, ei tarvi huolehtia niistä!
Anemiakin on menneen talven lumia, jei! Johtunee varmaan miehen terveellisemmistä kokkauksista.

Sit äsken pääsin nettiin huomatakseni että mun asumistukea on leikattu 116euroa. Ikäänku ei olis ollu jo menoja ja vähennyksiä tarpeeks.
Meinas pienesti kiehahtaa, vaikka pitäs nyt vaan pysyä rauhallisena ja levätä.


Huomenna lääkäriin ja tiistaina sitten omalääkäri, jos sitten lisää kokeita taas?

Ei mulla muuta, palaillaan kun tiedän taas lisää!

Follow me @

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Tämä kyselyni menee ihan ohi tämän aiheen, mutta en ole oikein mistään löytänyt selkeätä vastausta että miten pidetään shokkiväriä yllä? Osaat varmaan vastata :) Itse aikeissa saada samanlainen kirkas pinkki latvoihin ja kirkas punainen tyveen :) Minulle värjättiin elumenilla mutta olisi pitänytkin olla vaaleampi pohja ja väri oli jonkin verran tummempi mitä halusin.. Se sitten haalistui jo ensimmäisellä pesulla ja päätin laittaa elumenin toisen kerran ja lopputulos oli tummempi mitä ekalla kerralla, vaikka laitettiin samat värit uudestaan :( Kun sekin taas haalistui niin kokeilin sim sensidon pigmenttihoitoainetta ja tukasta tuli jälleen liian tumma. Kun sen jälkeen taas pesin hiukset niin väri haalistui jonkin verran, ihan tyhmän näköiseksi :( Taidan olla vielä kaukana tavoitteesta, juuri nyt en pidä yhtään punaisen sävystä ja pinkki ei näytä yhtään pinkiltä vaan joltain epämääräisen tummahkon punertavalta...Saankohan sen helposti kirkkaammaksi tms. pinkin erottaisi selkeämmin? Onko vinkkejä miten saisin mahd. nopeasti punaisen taas pois että saan niin kirkkaan värin kuin haluan? ennen elumenia tehty muutama värinpoisto ja latvat meni aika huonokuntoisiksi ja hamppuisiksi.. Sitten leikattiin pois huonokuntoisimmat latvat ja nyt on ihan ok kuntoiset, vielä jonkin verran kuitenkin huokoiset.
  Ja palaan taas ensimmäiseen kysymykseen, miten tuota kirkasta pinkkiä ja punaista ylläpidetään? Tulos oli tosiaan tummempi ainakin elumenilla kun haalistuneeseen laitettiin värit uudestaan.. Vai käytetäänkö yleensä näitä pigmenttihoitoaineita joihin laitetaan puolet normi hoitoainetta tms. että sen saa taas yhtä kirkkaaksi muttei tummemmaksi?
  Tuli ehkä vähän pitkä viesti, mutta olisin hyvin kiitollinen jos jaksat vastailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lorealin SuperBlonde mahdollisimman likaiseen tuccaan, ja paino sanalla likainen. Antaa rasvoittua kunnolla ja sitten tuo superblonden värinpoisto. Mustasta tucasta lähtee kerralla vaaleeks. Elumenista ei kokemusta, mutta suosittelen Special Effectsiä(tilataan ulkomailta) tai sitten saman sävyistä CrazyColorin Pinkissimoa, jota saa suomesta.

   Ylläpitoon en oo mitään keinoja tarvinut, kunhan on kunnon värillä värjätty. Special effects pysyy hyvin sen 4-6kk, mitä nyt juurikasvun joudun aina vaalentamaan.
   Crazy color on ihan ok, mutta kestää vähemmän aikaa toki.
   Hiuslakkaa kannattaa välttää ja kaikkia shampoita/hoitoaineita jotka sisältää alkoholia. Yksi alkoholia sisältänyt "hiusöljy" veti ainakin pinkkiä irti hiuksista minkä ehti.
   Hiuksen oma rasvaisuus suojaa myös hiuksia sen värinpoiston aiheuttamilta tuhoilta, ainakaan itellä ei siis tämän 8vuoden pinkkeyden aikana ole hiuksia lähtenyt tai erityisen paljon katkennutkaan vaalennuksen takia.

   Toivottavasti sai jotain selvää :)

   Poista
 2. Voinko kysyä, mitkä sun kilppariarvot oli? Mitattiinko vaan TSH ja T4-v vai otettiinko T3:kin?

  VastaaPoista