21. marraskuuta 2014

Tissilicious

Huomenna tissit 3kk! Tisseistä todellakin kiitos kuuluu The Lookille ja kirurgille nimeltä Jan Troost.
Ihana Suvi Pitkänen oli aivan huippu hoitamaan asiat ja konsultaatiosta yhteydenpitoon ja jälkitarkastuksiin kaikki on sujunut todella loistavasti!
Kiitos koko porukalle!

Implantit ovat siis Mentorit, kokoa 350cc (korkea profiili, pyöreä) + kohotus. Sillä hetkellä suurimmat implantit mitä mulle sai, mun iho ei meinaan tykkää venyä yhtään.
Painoa tuli vähän päälle 800g lisää, mutteivät tunnu entisiä painavammilta ollenkaan.

Leikkaus oli 1h 13minuutissa ohi ja olin kuulemma heräämöstä lähdössä menemään heti, kuten aina leikkausten jälkeen. Leikkaus suoritettiin Fertilitaksella ja oli muuten huippu paikka.
Poikaystävä oli mukana henkisenä tukena ja sai yöpyä samassa huoneessa sairaalassa, ja saipahan hyvät ruoatkin kaupanpäälle, fiiliksissä mussutti :D
 Leikkaus oli helppo ja kivuton. Kipulääkkeitä tarjottiin, mutta eipä meidän porukassa paljoa niitä tarvittu. Toisen naishenkilön kanssa molemmat ihmeteltiin heräämössä että onko meitä leikattu ollenkaan kun oli niin normaali olo :D Terveisiä vaan!

Anestesiakin hoidettiin nopeasti ja ei-pelottavasti, ei kidutettu neulakammoista. Jei!

Reissu oli koko porukan mielestä hauska ja sanoivat myös että tekisivät uudestaan millointahansa.
Ainoa mikä oli mielestäni hankalaa oli kohotushaavojen hoito ja tukiliivejen käyttö. Itse implantit olivat piece of cake.

Suosittelisin implantteja ehdottomasti kaikille sellaiset haluaville, kohotusta kehottaisin miettimään, ei mukavaa hommaa ja kivuliaampaa kuin implantit.

Follow me;

8 kommenttia:

 1. Iso kiitos tästä postauksesta koska olen halunnut implantteja jo pari vuotta. Kaiken lisäksi imetys pilasi naiseuteni joten halu ottaa silikonit on erittäin suuri. Mä kuitenkin pelkään sitä että miten paranen leikkauksesta ja miten paljon se sattuu :/ Hirmu kauniit nuo kyllä on ja oon jo alkanut pikku hiljaa säästää niihin, jos vaikka rohkenisin ottamaan joku päivä...:>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin osa asiakkaista on nimenomaan perheenäitejä, joten reippaasti vaan jos mieli leikkaukseen tekee! :)
   Klinikat tarjoaa myös rahoituspalveluita kätevästi.

   Itselläni oli tosi hauska reissu ja olin sitten reippaana tyttönä nukutuspöhnässä huutanut "Punch me in the dick!"

   Poista
 2. Minkä vuoksi kohotus on kivuliaampaa? Luulisi, että se olisi ns. pienempi operaatio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kohotus on tosiaan hankalampi operaatio, ja itsellä ne arvet olivat tosi hankalasti parantuvat. Arvet tulevat siis nännin ympärille, ja tukiliivit painavat niihin tosi ilkeästi. Suihkussa suihkun voimakkuus pääsi raatelemaan niitä aika pahasti, enkä tajunnut että mun suihkussa olisi liian kovat paineet. Niihin pääsi myös paljon helpommin pöpöjä kuin taas tissejen alle. Tissejen alla olevat leikkaushaavat olivat tosi paljon pienemmätkin.
   Toivottavasti tästä mun vastauksesta sai selvää!

   Poista
  2. Kyllä sain selvän, kiitos vastauksestasi! ^_^

   Oh, en olisi arvannut, että kohotuksen jälkihoito olisi noin paljon vaikeampaa. Sitä siis kannattaa harkita todella tarkkaan.. Kova työ siinä ollut varmastikin, mutta hyvä jos nyt on kaikki kunnossa!

   Poista
 3. Tehtiinkö kohotus ja laitettiinko implantit siis samassa leikkauksessa? Saako kohotuksella riipputisseistä ei-riiput? Voisitko kertoa toimenpiteiden yhteishintaa?

  t. Epätoivoinen riipputissi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Samassa leikkauksessa. Mulle tehtiin kevyt kohotus ja ovat nyt sellaiset "normaalit"
   Ei liian kohotetut pallot, vaan sellaiset hmm. tarpeeksi kohotetut :D vaikea selittää, mutta kyllä saa riippuja korvattua paljonkin, itselläni oli kirurgin mukaan tosi painavat tissit, jotka sitten luonnollisestikin hakeutuivat painovoiman mukana alaspäin.

   Tuolla lookin sivuilla on hinnasto ja siellä kokonaishinta tuolle toimenpiteelle.
   http://www.thelook.fi/fi/kauneuskirurginen-hinnasto

   Vastaan myös facebookissa yksityisviesteihin tästä mielelläni :)
   https://www.facebook.com/Litablog

   Poista
 4. Onnea hankinnasta ja siitä, että kaikki meni ok!
  Kävin kevättalvesta uusinnassa ja nyt kipattiin sisään 425 cc, osin lihaksen alle. Edellinen setti oli 225cc lihaksen päällä ja silloin kaikki meni tosi helposti. Nyt olin KIPEÄ!! Mutta lopputulos on törkeän hieno. :D

  VastaaPoista