11. lokakuuta 2014

Better not fuck with me this time

The future I'm living now
Is not what I'd thought it'd be
The person I was before
Is nothing like me
The future I'm living now
Is the way that I want it to be
Tänään on kyllä ollut ihan ihmeen paska päivä, mut eikai siitä elämästä nauttis jos aina paistais aurinko. Nukuin vaihteeks todella surkeesti ja se jos joku pistää kiukuttamaan päivänmittaan.
Katselin vaihteeks Tangled-leffan sekä telkkarista jakson Kaikkien Aikojen Kosintaa. Tirautinpa muutaman kyyneleenkin, höhö.

Lisäks pistää kiukuttamaan kun koiria käyttäessäni huomasin TAAS, että mun kumisaappaat on rikki. Onko ne nyt kolmannet tänävuonna. On se saatana ettei nykyään mikään kestä normaalia käyttöä. Oli tarkoitus myös kuvailla asuntoa ja muuta, mutta siinähän sitten huomasin että järjestelmäkamerani on rikki. Eikä olis kyllä penniäkään laittaa uusiin kenkiin saatika kameraan. Se on mukavaa nyt että kumisaappaiden liityttyä joukkoon, mun jokainen kenkäpari on rikki. Perkele.

Kohta meen lagaamaan suihkuun ja laitan pari mansikka-tuoksukynttilää palamaan. Jos arjesta ei muuten nauti, siitä pitää sitten tehdä parempaa pienin teoin. Vois kokeilla sit taas nukkumista.

Sijoitusnarttuni Dita on hoidossa, blondi talossa ;) Muuten onkin aika yksinäistä, mut sellasta se on joskus. Aina ei voi voittaa.

Sentään ilahduin katsoessani sähköpostiani...
Kyllä kiitos! Siellä näemme! 
Keitä kaikkia tulossa?

1 kommentti:

  1. Mua harmittaa kanssa vietävästi että mun hienot leopardikumisaappaat ei sitten olleet kovin pitkäikäiset. Maksoivat sentään 50-60 euroa, ja merkin pitäisi olla ihan semilaadukas, mutta eipä niillä montaa kertaa ehditty kävellä... Ostin sitten punaiset Hai-saappaat ja niiden pitäisi kait sitten kestää ja niillä on joku takuukin. Niistähän löytyy vaikka mitä herkullisia värejä, että josko jossain vaiheessa semmoiset sitten sunkin ostoslistalle? :)

    VastaaPoista