2. syyskuuta 2014

Got you gasping for air

You should have known better
than to mess with me, honey.

Joku yleistulehdus kropassa. Tätä on jatkunut kausittain siitä asti kun teloin polveni helmikuussa ja se tulehtui läpikotaisin. Tottakai rintaleikkauksen arpien kanssa tää on kiva yllätys.
Myös korvien terveet venytykset tulehtuivat jälleen kerran ilman varoitusta, ja toista ei ollut pelastettavissa mitenkään. Toinen kutistui n.30mm, saa nähdä jääkö siitäkään mitään.
Onneksi ennestään antibiootteja kaapeissa.

Melkein 50mm venytyksiä kaivaten.... Särkee sydämen.

Sain myös selville miten eräät ihmiset yrittämällä yrittävät pilata elämääni, tai sitä mitä siinä on tuhottavissa.
Yrittävät iskeä heikkoihin kohtiin, tuhota parisuhdetta yms. Helppo potkia kun on valmiiksi ollut puolustuskyvytön. Nyrkki olisi heilahtanut, mutta koen olevani jokatapauksessa aikuisempi näissä asioissa. Sitäpaitsi en saa heilutella käsiä leikkauksen takia, hö.

Kummasti myös ihmisiä alkaa kiinnostaa seura kun on hankkinut täytettä ja nostetta rintoihinsa. Sitten kuuluu myös kitinää kun en oo halunnut nähdä viimepäivinä. Haloo, leikkauksen jälkeen haluaa nukkua, ei todellakaan lähteä juoksemaan ympäri Helsinkiä tai pomppia pahemmin ylhäällä muutenkaan.
Normaalisti haluaa olla leikkauksen jälkeen ihan hiljakseen ja lepäillä, siitä on kuitenkin vasta 11päivää, joten olen hieman varovaisempi.

Kaveripyyntöjä sataa miespuolisilta tuntemattomilta/puolitutuilta facebookissa sattumoisin kun on juuri kohottanut rintaosakkeitaan sekä röyhkeimmät ovat jopa tissikuvia pyytäneet.
Olen edelleen varattu nainen, jolla on moraalit kunnossa, kukaan ei ole saanut eikä tule saamaan kuvia.
Katsokaa pornoa tai sitä omaa neitoa/rouvaa, suosittelen lämpimästi. 
Vaikka joku korjailisi itseään veitsen alla, se ei tarkoita että tuloksia haluaisi esitellä jokaiselle vastaantulijalle. Nautin tisseistäni itse mieheni kanssa.
Että huhhei vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti