16. heinäkuuta 2014

Kierot kaverit & pettäjät

Can you see the desperation?

Mikä ihmeen muoti se on nykyään että ollaan niin kaveria ja reilua ystävää, sitten pannaan kaverin puolisoa seläntakana? Tai kaikki kaverin exät läpi heti eron jälkeen.
Pahemmaksi vaan menee jos pannaan kumppanin veljeä tai siskoa seläntakana aina kun on riitaa.

Mulla ei onneksi ole omakohtaista kokemusta, mutta yhä useammalla tuntuu olevan.

Mikä siinä on? Jos kelpaa kaverille, niin kelpaa sullekin? Jos panee kaveria, niin panee varmasti suakin?
Onko siinä jotain kiihottavaa? Halu pilata kaveruus tai toisen elämä?

Tyypillinen ihmistyyppi tuntuu olevan se, joka on aina tukena kun pariskunnalla on riitaa. Pyytää ehkä yöksikin, jos pariskunnan toinen osapuoli ei pysty yöpymään kotona. Heikolla hetkellä isketään kiinni.
Mikä siinä on että varattu osapuoli lähtee vielä mukaan?

On olemassa myös kirjoittamaton sääntö, ettei kaverin jämiin kosketa. Saatika omiin.
Eriasia jos eron jälkeen kysytään lupa ja kaikki ovat ok asian kanssa. Mutta yleisesti. Katkeran eron/ridan jälkeen harvemmin on okei mennä painamaan toisen kumppania/exää.

Sitten on vielä sinkkuina esiintyvät varatut ihmiset. Kotona odottaa ehkä pitkäaikainen puoliso, mutta sosiaalista mediaa myöten siviilisäätynä on sinkku ja valmiina uusiin valloituksiin. Mitä?

Samaan kategoriaan menee krooniset varattujen iskijät. Mitä niin kiihottavaa siinä touhussa on?

Ajatuksia? Mulle ei aukee tää yhtään. I have no idea.

1 kommentti:

  1. Hieno teksti! Ja mä just niin vihaan kaikkia luettelemias ihmistyyppejä. Itelle kävi noin just et ku erosin niin silloinen paras ystävä oli "lohduttamassa" exää kun ei hän vaan voinut "katsoa vierestä kun jollain on paha olla". Yeah right! Munan perässä se kusipää vaa oli, enkä kyl tarvii elämääni tollasta ihmispaskaa pettäjäystävää. Meillä OLI kans sääntö ettei ystävän exiin kosketa... sori mut alko kiehuu taas kun alko ajattelee asiaa, siks teksti vähä tollasta :D

    VastaaPoista