8. maaliskuuta 2014

Maailmanvalloitusta part.1

Sumplin kauheen pitkän ja viisaan tekstin matkalla bussissa, mut nyt ei vaan jaksaaaaa.... omg.
6.3 aamulla 05:30 lähdimme kohti Eestin maita. Ruokaa ei tehnyt mieli, joten suuntasin laivan kannelle ja ihastelin baarin halpoja hintoja.
2h kuluttua saavuttiin Viroon ja siitä lähdettiin kohti Latviaa.

Latvia on kieltämättä älyttömän ruma paikka. Tiet ovat huonot eikä wifiä missään. Liettua jatkoi samaa rataa. Ensimmäinen kerta itselleni kyseisissä maissa, enkä kyllä koe hinkua takaisin.
Latvian kohdalla nukkuessani polveni aukesi jälleen ja kävihän se ilmi että se on pahasti tulehtunut. Nyt sitten kuitenkin onni onnettomuudessa että bussissa on tulehdushoitaja ja antibiootteja. Jeejee.

Puolaan saavuttaessa mielenkiinto heräsi kauniita rakennuksia katsellessa. Puolassa saavuimme hotelliin n. klo 00:15 paikallista aikaa ja ilmeeni oli varmasti näkemisen arvoinen.
Hotellimme oli kuin pala taivasta. Siisti, lattiat kiilsivät kuin peilit, kaunis, henkilökunta esimerkillistä ja täydellinen englanninkielen taito.

Yö hotellissa oli ihanan hiljainen, muutamat lähistön koirat haukkuivat, mutta muuten täysi hiljaisuus.
Sisäilma oli raikas. Pyyhkeet ja lakanat aivan upouudet. Paras asia pitkän matkan jälkeen oli ehdottomasti kuuma laadukas suihku, voisin muuttaa suihkuun.
Aamulla en olisi halunnut/jaksanut herätä, mutta onneksi kämppikseni potki mut ylös. Ulkona ilma oli öisinkin lämmin.

Puolassa hinnat ovat myös vain 1/4 eurosta, ja kelpaa hamstrata kaupassa. Irtokoiria vastaan on tullut lenkillä vain yksi ja sekin kiltti.
Hotelli on Hotel Suprasl, suosittelen. Itse antaisin 5/5 tähteä kaikesta.

Puolasta heränneenä!

Puolan ainoat miinukset ovat ihmisten olematon kielitaito ja paskat, hitaat tiet.
Aivan liian pienet autotiet niin isolle maalle.

Nyt bunkkailen Unkarissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti