3. maaliskuuta 2014

Hellokittykokoelmaa 03/2014

Noniin, nyt se postaus jonka lupasin!
Tässäpä nyt tää mun kritisoitu harrastus. Tän ikäisellä aikuisella naisella pitäs kuulemma olla jo sen verran järkeä päässä ettei harrasta tälläsiä lapsellisuuksia.

Enjoy!


En ole itsekään varma onko tässä kaikki ja nyt juuri muistin että omistan kasan hellokitty-tarrojakin ja tarrakirjan jota olen täytellyt. Kaulassa muutama hellokitty-korukin. Tätä tavaraa alkaa olla jo sen verran ettei meinaa huomata itse.

8 kommenttia:

 1. Ollaan siis yhdessä järjettömiä aikuisia! Hello Kittyjen lisäks kerään tietysti ylisöpöjä pehmoleluja ja My Little Ponyja. Monet haukkuu lapselliseks, mutta omasta mielestäni oon tervejärkinen, koska kerään ympärilleni tavaroita jotka piristää enkä jotain masentavia ja tarpeettomia iittalakippoja :D

  VastaaPoista
 2. Komea kokoelma! Kaikkea ihmiset keksiikin, että roinaan olisi joku ikäraja, hah sanon mä ja otan lisää teetä Hello Kitty -kupistani ;D Kyllä mun piireissä katottais vähän hitaasti jos joku tulis kertomaan minkä ikäisenä saa mitäkin omistaa, kun mun saman ikäluokan kaverieni kanssa käsityökerhossa tehään millon millekin nukelle tai ponille vaatetta tai nukkekotiin kalusteita. Terveisin: Pian kolkytvee jolla on toimistollakin pöydällä nukkeja ihan julkisesti!1

  VastaaPoista
 3. Eikä ootko oikeesti ostanu lisää niitä tarroja!! :D <3

  VastaaPoista
 4. Ihana kokoelma :D Minäki kerään kaikkea söpöä, esim. Hamtaro -juttuja, ja jos joku tulee huomauttelemaan jotain niin hohhoijaa ja heippa, ei voi elämä olla niin vakavaa :D

  VastaaPoista
 5. Hieno kokoelma!
  Aikuisena olemissessa se onkin parasta, kun saa itse päättää mitä ostaa, eikä kukaan muu voi määrätä sitä mihin rahasi haaskaat ;) Kukaan ei valitse vaatteita siun puolesta eikä kalusteita, ruokaa sun muuta. Saat olla ihan oman elämäsi prinsessa. ;)

  VastaaPoista
 6. Ihana kokoelma ! Itellä löytyy kans kittyä ja poneja ja kyllä on ruikutettu lapsellisuudesta, minusta enempi lapsellista on ne "aikuiset" jotka jaksavat vetää herneitä nenään jonkun toisen elämästä ja varsinkin jostain söpöjen juttujen keräilystä :D Eiköhän sen aikuisuuden määrittele joku aivan muu kuin millaista materiaa jollakin on :) Btw noi vansin kengät on niiiin rakkaus <3 (itellä melkein jokapäivä jalassa :3 )

  VastaaPoista
 7. Miksei aikuisellakin voisi olla omat hullutuksensa? :D Tässä iässä on yleensä vähän paremmin kahisevaa jotta voi ostella niitä mukavuuksia, toisin kuin sillon joskus 9-vuotiaana kun viikkoraha oli sen 10 markkaa ja sekin meni siihen karkkipussiin.
  Mä saan hepulit aina kun nään jotain Mörkö/Hattivatit/Haisulia, Angry Birdsin Possua, maatuskaa, leopardia, tai jos on jotain cupcaken tms. leivoksen kuvia.
  Mä niin haluan tehdä sulle semmoisen Hello Kitty -naaman muotoisen 3D muotokakun joka on päällystetty marsipaanilla tai sokerimassallla! :)

  VastaaPoista
 8. https://www.facebook.com/groups/870831949654355/

  VastaaPoista