20. tammikuuta 2014

I'll be naked and just wear a lawsuit

Vähän lyöty olo.
Olin maaliskuussa lähdössä kiertämään Eurooppaa ja hieman ulkopuolelta.
Eniten olin innoissani Montenegrosta ja Azerbaijanista.
Lähinnä olin lähdössä valioittamaan koiraani kuuteen maahan, samalla matkaillen mm. Unkarin ja Serbian läpi.
Well, shit happens. On niin lyöty olo kaikilla elämän osa-alueilla ja sitten koirakin alkaa saada pelkkää paskaa tuloksiksi. Sitten tuleekin niin isoja menoeriä, että ei ole enää mitään ideaa lähteä maksamaan itseään kipeäksi vastenmielisen näköisen(hieno näyttelyarvostelu eikö?) koiran kanssa. Vaikka luotolla pistäis, niin tiukauksi menee.
Peruin sitten koko matkan, joka sattui olemaan koko kevään ainoa valopilkku.

Olin niin onneissani lähdössä pariksi viikoksi kiertelemään maapalloa.

Päätin etten lopeta tätä blogia. Ainoa piristys ja ainoa päiväkirjani, johon vuodatan tunteitani.

Toisaalta nyt budjetti venyy matkahinnan edestä Mimin toisen kissapentueen suunnitteluun.
Mimin ensimmäisenä syntynyt poika ensimmäisestä pentueesta 

Edit 19:00:
Ja kun ihmiset tuntuvat tietävän tarkkaan miten otin koirani vain näyttelytulosten toivossa,(Miksen sitten ottanut näyttelykelposempaa koiraa jos on niin tärkeää mulle?) niin lisään nyt vielä tänne loputkin keskustelusta.
Opetelkaa homot lukemaan pilke silmäkulmassa. Kutsun koiriani paskapiskeiksi ja kaikenlaisiksi koska koira ei siitä loukkaannu, sensijaan ihmiset tuntuvat vetävän haarukat perseeseen.
Kutsun ystäviänikin rumiksi homoiksi, mutta siitäkin saa vetää keittiöveitsen perseeseen jos haluaa.
"Vastenmielinen tuomareiden mielestä" on toki tuomareiden oma mielipide, ei minun.

15 kommenttia:

 1. Mä en ymmärrä tota miks oot sitä mieltä että koiras on paska ja vastenmielisen näkönen vaan siks että se ei pärjänny jonkun tuomarin silmissä. Ei noi eläimet ole mitään leluja joilla voi havitella pelkkiä pokaaleja ja rahaa. Oot antanu itsestäs semmosen kuvan ettei sun eläimillä ole muuta tarkotusta kun lisääntyminen ja voittaminen ja ennenkaikkea rahan tulo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millon mä oon saanut rahaa mun eläimistä? Näyttelyvoittaminen ei tuo rahaa, vaan muutaman halvan muovisen pokaalin pölyyntymään kaappiin.

   Poista
 2. Komppaan ylempää. Miten kukaan voi sanoa lemmikistään noin? :(
  Otitko tosiaan eläimiä vain näyttely- ja sikiämistarkoituksiin? Ja jos ne eivät "loista" niin ne ovat vastenmielisiä ja paskoja?

  VastaaPoista
 3. Onpas ikävästi sanottu eläimestä, joka ei omasta tahdostaan ole sinun omistuksessa... :/

  VastaaPoista
 4. Voi luoja näitä kommentteja. Litan tekstistä selvästikkin huomaa (tai ainakin itselleni tuli tällainen mielikuva) että hänen on paha olla ja silloin tulee vähän sanottua mitä sattuu, eikä se automaattisesti tarkoita sitä että hän pitäisi eläimiään vain pokaalien, rahan tai pentueiden takia. Kannattaisi ottaa vähän paremmin selvää omistajan ja eläimen suhteesta, ennen kuin menee tuollaisesta syyttelemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ymmärryksestä. Suurin paine niskassa tuntuu nyt vaan olevan laskut ja tää jatkuva pimeys. Kunhan aurinko alkaa taas paistaa ja saa taas tilin, niin eiköhän se mielikin parane pikkuhiljaa kesää kohti.
   On suuri helpotus taloudellisesti nyt sitten kun ei lähdekään ulkomaille, vaikka Montenegron suunnalla sitä aurinkoakin olisi saanut :) <3

   Poista
 5. Voi herranjumala miten väärin tajusitte tän, koira on siis tuomareiden mielestä vastenmielinen ja omasta mielestäni maailman paras minibelgi, mitä maa päällään kantaa! :o

  VastaaPoista
 6. Hei Lita.. mä ainakin ymmärsin sun pointin noista kirjotuksista. Monilta näyttää puuttuvan lukemisen ymmärtämisen taito. Älä turhaan pahoita mieltäsi. Voimia kevääseen, matkoja ja mahdollisuuksia tulee vielä =) Terv. Toinen raha- ja muiden huolien kanssa painija

  VastaaPoista
 7. Tosta facebook-keskustelun ekasta kuvasta saa kyllä vähän sellasen kuvan, että oisit ittekki ollu sitä mieltä, että Deimoksesta ois tullut jotenki ruma tuomareitten mielipiteitten takia.. MUTTA kyllähän sitä nyt kaikki tiedetään kuinka tärkeitä ne sun karvavauvat sulle on. Toinen kuva korjaakin ton ekan väittämän. Sama vissiin ku mä haukun Jaloa läskiksi riesaksi ja silti oon aina ilonen ku nään sen, ikävöin sitä jos oon päivänkin erossa siitä ja lähen innoissani lenkille sen kanssa.. Väärinkäsityksiä sattuu ja tietty sitä allapäin kirjottaa vähän ns. "huonommin".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on tullu lässytettyä nyt Deimokselle tyyliin "Mamman vastenmielinen koira jossa ei oo mitään hyvää" erään tuomarin mielipide tässä pari viikkoa taaksepäin, kaikessa on vikaa, vaikka tiedän tasan että ei ole.
   Luonteessa ei ainakaan, se on maailman paras belginen.
   Moni harrastaja heittää samanlaista juttua koiristaan, oli se kotikoira tai kansainvälinen näyttelyvalio, kakkapyllyt <3

   Ajattelin että kerran sillä on kolme sertiä, niin eiköhän se neljäskin sieltä pian tule. Sitten maksoin 188euroa näyttelyistä, jotka olikin ihan pohjanoteerauksia, kyllä se summa taas kirpaisi persiistä, olisin käyttänyt viisaammin jos olisin tulevan tiennyt, mutta eihän eläimien kanssa muita olekaan kuin menoja :)

   Poista
  2. Niimpä.. Kyllä mä viimeistään pääsen itte kans tohon olotilaan, kun omistan oman hevosen ja lähden kisaamaan esteitä. Sitten voi olla että haukun kaakiksi ja meetvurstiksi, koska ollaan menty päin persettä - ja sitte paska lentää tuulettimeen.

   Poista
 8. Voi voi, kun ihmiset tietäs mite mie välillä Huugoa nimittelen, ni loppuis tollane lätinä :D Varsiki ku se tekee jotai pahojaa :D Mut silti se on erittäi rakas katti, vaik välillä erittäi ärsyttävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just kaveri kävi täällä ja kutsuu koiraansa tyrkyks horoks :D Ja kaikella rakkaudella se on just sellanen ;) hööhöhöhö.
   Ei se sitä rakkautta muuta miksikään.

   Poista
 9. No kylläpäs on jengillä paska medianlukutaito... :E Ittekki kutsun meidän koiraa välillä tieks mikskä paskaperseeks, anuslapaseks, säälisäkiks... :D Rakkaalla lapsella on monta nimeä!

  VastaaPoista
 10. Itse kutsun niitä eniten rakkaita ihmisiä homofägeteiksi ja kissoja milloin miksikin, esim mulkeroiks ja lumpuiks :D ei mulle ainakaan tullut missään vaiheessa kuvaa siitä että sä olisit vaan rahan ja palkintojen takia koirat ottanu :(

  VastaaPoista