5. joulukuuta 2013

Iron Fist mitä vittua?

Iron Fist, suuri, alati kasvava kenkien aatelinen.
Tunnen monia Iron Fist -palvojia ja omistan itsekin kyseisen lafkan kengät.

Nyt kuitenkin voisin vannoa boikotoivani kaikkea Iron Fistiin liittyvää.
En tule omistamaan enää yhtään paria useampia Iron Fistejä.

Miksi?
Järkytyksekseni löysin nämä, ja tulevat myös suomeen myyntiin.Tää ei ole enää hyväksyttävää. LSD-printeissä ei ole enää yhtään mitään hienoa tai hauskaa, saatika myönteistä. Iso moka ja jotain todella alhaista näin julkiselta tavaramerkiltä, eikä tällainen todellakaan kestä enää mun päivänvaloa.

Joku kaunis päivä kaupungilla kävelee pikkutyttöjä näissä ja ihastelee kuinka "LSD on paras"

Minä, kuten muutkin Iron Fist -fanit, emme aijo ostaa yhtiäkään Iron Fistejä enää koskaan, ennenkuin nämä viedään vähintään tulivuoreen, polttouuniin tai mordoriin upotettaviksi.

19 kommenttia:

 1. mitä jumalauta nyt taas... JÄÄTÄVÄÄ. mä ku luulin että ne legalize-hupparit ja korut olis riittäny ;_;

  VastaaPoista
 2. ei noi nyt NIIN pahat oo... Mut kokeileppas kävellä hapois tollasil koroil, meinaa ei salee oo helppoo (itse käytän korottomia jalkineita) sen kyllä haluaisin nähdä. sitä paitsi kun syö lsd nii ei tarvi kenkii ku pystyy lentää. meikä maksaa big macit jos onnistut kävelee ees kymmenen metrii hapois noil! video tai ei oo tapahtunu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi mallit on helppoja kävellä, mutta en koskaan käyttäs kenkiä joissa ylistetään huumeita. En käytä, en koske, enkä halua edes samaan tilaan huumemyönteisyyden kanssa.

   Poista
 3. pitäs ton kokosella puljulla olla vähä jotai sensuuria ja arvomaailmaa, tälläset huumemyönteiset hommat menee kyllä niin yli...

  VastaaPoista
 4. Oon kyllä ihan samaa mieltä näistä, huhhuh.. Enkä käsitä sitä ajatusta huumeiden ihannoinnin takana, millainen ihminen edes muka pitäisi tällaisia kenkiä? Muutenki on jo kauan tuntunut että Iron Fistin ote lipsuu, osa viimeaikaisista printeistä on ollut niin hirveitä että on tehnyt pahaa.

  VastaaPoista
 5. Oon kyllä pikkuhiljaa alkanut ihmettelemään sitä suuntaa mihin Iron Fist on alkanut menemään. Ilmeisesti yritetään kosiskella laajempaa asiakaskuntaa... ja ulkonäkö tietysti kärsii :/

  VastaaPoista
 6. ....Ei vitun vittu suomeks sanottuna. Häpeällistä Iron Fistiltä! Erittäin häpeällistä.

  VastaaPoista
 7. Jestas miten mautonta! Oon pitäny jo kannabis-lehden tunkemista koruihin, paitoihin yms varsin mauttomana, mut tää nyt menee jo todella överiks. Mitähän seuraavaks? Piri pärisee -paitoja? lol

  VastaaPoista
 8. MUn o pakko vaan sanoo, että EN missään nimessä tue huumeita. HYH HYH! mutta ihmettelen miksi niin suuri rage nyt kaikilla näistä kengistä ku vähä joka puolella on kaikkii ruiskuja ja hamppukuvioit ja lsd tekstejäkin vaatetuksessa. Mutt ei toi kyl maailman paras veto iron fistiltä ole ei. Mut veikkaan ett ne haluaa jollai tapaa provosoida tms

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulle tuli kanssa ekana mieleen, että IF on tarkoituksella tehny tämmösen "hyökkäävän" printin julkisuuden toivossa... Enpä kyllä itsekään jalkoihin pistäisi.

   Poista
 9. Boikottiin menee ehdottomasti mullakin Iron Fist, oon aina ihmetellyt niitä kannabis korviksia ja paitojakin mutta tässä nyt ei oo enään mitään logiikan hiventäkään. Tosi suuri moka isolta brandiltä :/

  VastaaPoista
 10. On ihan turha repia moraalipaniikkia päihdeaiheisista vaatteista jos on itsekin niiden kuluttaja, Mitä nyt pikaisesti lukaisin blogiasi taaksepäin on arvon kauhistelijakin vetänyt pään täyteen liuotinta ja pitänyt sitä niin hienona asiana että on pitänyt blogiinkin raportoida. Suorastaan tekopyhää vetää itse yhtä huumetta (kai tiesit että alkoholi on huume?) ja kauhistella kun toisen nimi lukee muutenkin mauttomassa kengässä.

  Niin ja se Jack Daniels-toppi kannattaa muuten myös heittää roskiin, onhan se mautonta pitää päällään vaatekappaletta joka ihannoi päihdemerkkiä jonka vaikutuksen alaisena on tehty lukemattomia henki-, omaisuus-, sekä seksuaalirikoksia. Jos nuo kengät muka tukevat happojen syömistä sinun Jack-paitasi tukee raiskauksia ja murhia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis, en omista ollenkaan (tai ole koskaan omistanut) sellaista toppia? En omista itseasiassa yhtäkään alkoholimerkin mainosvaatetta. Joten tämäpä mielenkiintoinen kommentti :D Saanko kysyä mistä ilmenee että minulla moinen vaate olisi?

   Niin, ja alkon tuotteissa ja LSD:ssä on se "pieni" ero, että toinen niistä on laillista, toinen ei.

   Iron Fist on (ainakin ollut) hyvämaineinen, neutraali vaatemerkki, joka yhtäkkiä alkaakin ilmaista laittoman huumeen tukemista. IF:llä ei ole aikaisemmin ollut mitään kytköksiä huumeisiin tai alkoholiin, joten räikeä kannanotto asiaan pistää silmään helposti.

   Jospa mä alkaisin täällä hehkuttamaan vaikkapa heroiinia, vois muutama lukija ja kaveri kadota... Ja mä oon sentään vaan yksityishenkilö, en maailmanlaajuinen brändi.

   Poista
  2. Eli mikäli LSD olisi laillista mitään ongelmaa ei olisi? Huumeet ovat vaarallisia koska ne ovat laittomia?

   Kaikki päihteet ovat potentiaalisesti vaarallisia, kuten sanoin jo aikaisemmin on ihan turha jeesustella jos se oma lempipäihde on kemiallinen liuotin johon kuolee suomessa keskimäärin kymmenen ihmistä joka päivä. Se että alkoholi on laillista ei poista sitä faktaa että se on suomen kansanterveydelle haitallisempaa kuin LSD ja heroiini yhteensä ja tämä selviää ihan tilastoja lukemalla.

   Poista
  3. Eli alkoholi ei ole sama asia koska se ei ole laitonta?

   Yhä edelleen, sun on ihan turha jeesustella siitä että kengän kyljessä lukee yhden päihteen nimi kun vedät itse kemiallista liuotinta johon kuolee suomessa päivittäin suoraan tai välillisesti keskimäärin kymmenen ihmistä.

   Jos nyt vedetään mukaan tuo heroiini ja yhdistetään se LSD:n kanssa ei vieläkään päästä edes lähelle sitä lovea minkä laillinen lempihuumeesi tekee suomen kansanterveydelle. Niin kauan kuin vedät itse yhtä vaarallisimmista päihteistä tuo sun tarkoitushakuinen moraalipanikointi on vain naiivia ja typerää, lainopillinen status ei muuta faktaa fiktioksi.

   Niin ja mitä tohon "suuryritykset markkinoi huumeita" aivopieruusi tulee niin älä viitsi. Moraalitonta ja hyvän maun vastaista markkinointia on maailma täynnä eikä sun pseudokukkahattuilu muuta sitäkään.

   Poista
  4. Kommentoisitko vain kerran per asiasisältö, en jaksa siivota roskapostiflitteristä miljoonaa samaa viestiä jokakerta.

   On liikuttavaa, miten vihainen olet minun alkoholinkäytöstäni, jota tapahtuu keskimäärin kerran kolmeen kuukauteen.

   On myös hieman huolestuttavaa että pistät aika kivenkovaa sanoja mun suuhun. Kuka on puhunut lempihuumeestani? En minä ainakaan.
   Korjaa, jos jostain löytyy moinen ilmaisu.

   Oletan ettet itse käytä mitään mikä voisi millään tavalla olla epäterveellistä? Varot käyttämästä kännykkää ja mikroaaltouunia, koska niistäkin on vanhan uskomuksen mukaan tullut säteilyä, ufosignaaleja ja varmaan impotenssiakin? Ainiin, masturboinnista voi sokeutua kuulemma, ja se ei taida sekään olla tervettä?

   Lempihuumeeni on coca-cola, ja sen olen toki maininnut usein.
   Paras tapa päästä pilveen on kenties hyvä musiikki.
   Jos mun pitäisi lopettaa, voisin lopettaa kokonaan ne vähäisetkin alkoholinkäytöt, mutta kokista en sensijaan ole onnistunut lopettamaan.
   Facebook on kuulemma myös koukuttava, ja mahdollisesti vaarallinen terveydelle. Siihenkin voi kuolla.
   Sitten taas autoilu tappaa tuhansia, ja bensan hinta vie kaikki rahat, jolloin voi nälkäkuolema uhata.
   Kyllä, olen tekopyhä koska ajan 2002 suurkuluttavaa farmarivolvoa Helsingissä.

   Ja minunko syyni se on, että Suomessa kuolee tuhansia ja tuhansia alkoholin takia? Ja minunko pitäisi hyväksyä LSD-kengät, koska juon 4,5% somersbytä juhlissa?
   Tietenkin sinähän tiedät kaiken paremmin myös minun vaatekaapistani elämäntapoihini, niin varmasti myös tiedät kieltää sen että paras ystäväni kuoli nimenomaan huumeisiin, ei alkoholiin.
   Suurin osa mun henkilökohtaisista suhteista on päättynyt huumeiden takia, ei koskaan alkoholismin takia.
   Saatan olla tekopyhä paska narttu, mutta jos en hyväksy LSD:tä, mutta en ole absolutisti, niin saisinko olla ihan omaitseni tekopyhä?
   Mikään vihaviesti ei saa mua muuttamaan mielipiteitäni, jotka pohjautuvat omiin kokemuksiini kaikkien huumeiden osalta.

   Laillisuus ei tee huumeista turvallisia, vaikka usein niin väitetäänkin.
   Mautonta ja moraalitonta mainontaa on itseasiassa kaikki mainonta, ja alkoholin ja tupakan mainostushan yritetään lopettaa kokonaan.
   Mutta siihen lukeutuu myös seppälän alusvaatemainokset ja lapsityövoimalla yhyy sademetsiä tuhoamalla tuotettu Päivi Räsäsen kukkahattukahvi-jäkäjäkä-blaablaa.

   Mutta. Tiedänhän mä ettei tässä ole ollenkaan kyse huumausaineista, tästä postauksesta tai mistään mitä olen näissä kommenteissani sanonut.
   Sen verran henkeen ja vereen tunnut kiehuvan henk.raivosta, että syy on jossain aivan muussa kuin huumeissa.
   Toki, kaikki huumeet edesauttavat NIITÄkin ongelmia ;)

   Poista
  5. Ihan ensiksi pahoittelen aikaisempaa tuplapostausta, blogspotin käyttöliittymä on todella huono kännykällä kirjoittaessa ja luulin alkuperäisin viestin hävinneen.
   ----

   ""Varot käyttämästä kännykkää ja mikroaaltouunia, koska niistäkin on vanhan uskomuksen mukaan tullut säteilyä, ufosignaaleja ja varmaan impotenssiakin? Ainiin, masturboinnista voi sokeutua kuulemma, ja se ei taida sekään olla tervettä?""

   Oletko nyt ihan varma ettet käytä laittomia huumeita, sen verran höyryistä tajunnanvirtaa tuo oli? Voit toki vapaasti esittää tutkimustuloksia jotka noita sun hypoteesejä tukee. ;D

   En nyt viitsi lähteä kovin kauas blogiasi selaamaan taaksepäin mutta pikaisesti selaamalla sulla on ollut aika monta alkoholinkäyttöön keskittyvää päivitystä verrattuna päivityksiin Coca Colasta ja rakkaudestasi siihen. Lähdet muutenkin hakemaan oikeutusta raivollesi keltaisia kenkiä kohtaan jo aika kaukaa jos vedät mukaan autoilusta, päivi räsäsestä ja muista epäterveellisistä elämäntavoista johtuvat kansanterveydelliset ongelmat ja kuolemat, unohtamatta toki esittää absurdia väitettä että motiivini kommentoida tähän postaukseen olisi jotain muuta kuin fb-seinällä vastaantullut linkki johon halusin postauksen luettuani kommentoida. Eikö sinun pitäisi olla vain tyytyväinen että olet saanut lukijan joka on postauksesi luettuaan halunnut vielä keskustella aiheesta? ;)

   Syy alkuperäiselle kommentilleni oli vain ja ainoastaan se kun kauhistelit itse sitä että yhden päihteen nimi lukee kengän kyljessä samaan aikaan kun blogistasi saa kuvan että nautit suuresti toisen päihteen kuluttamisesta joka on kansanterveydellisesti haitallisempaa kuin tämä päihde jonka printtaamista kenkään pidät niin kauhean järkyttävänä. Minulle on aivan sama milloin juot alkoholia, ja kuinka paljon. Pointtini on ollut alusta asti se miltä blogisi näyttää ulkopuolisen silmin, ja kuinka helvetin tekopyhältä tämä postaus näyttää muiden postaustesi valossa sellaiselle lukijalle joka tutustuu blogiisi ensimmäistä kertaa.

   BTW Sun kaveri ei muuten tasan varmasti kuollut LSD:n yliannostukseen joten siihen sun aivan turha vedota, ja niin kauan kun tietämyksesi päihteistä rajoittuu tuohon mitä tästä postauksesta ja näistä kommenteista tuot esille, tuo sun kauhistelu on yhä edelleen vain ja ainoastaan tekopyhää nillitystä.

   Jos oma sisälukutaitosi ei pelitä sen vertaa että et saa vielä neljännelläkään kertaa selvää miksi tämä postaus on mielestäni naiivi vaikka kirjoitan mielipiteeni selvällä suomen kielellä, uskallan väittää että tuosta "henk.raivossa kiehumisesta" kärsii joku aivan muu kuin minä.

   Väittäämääsi jonka mukaan olet "tekopyhä paska narttu" en ota kantaa,

   Poista