23. syyskuuta 2013

There is nothing but suffering if you decide so

Change the way you think, and things start to change.


Ohhoi. Ihmiset jotka vaativat kunnioitusta, mutta eivät itse kunnioita ketään ja sitten itketään kun kaikki kaverit ja ystävät lähtevät lätkimään eivätkä ota yhteyttä?
Kuinka vaikeaa on katsoa peiliin? Jos on kaikille itse kusipää ja pistää aina itsensä ja omat ongelmat muiden edelle, kuinka voi olettaa että kukaan haluaisi enää olla tekemisissä.

Omat ongelmat ovat tärkeimpiä ja kaikki planeetat pyörivät hänen ympärillään, muiden ongelmille voi myös suoraan haistattaa vitun koska itsellä on (olevinaan) niin vitun vaikeaa.
Sitä saa juuri mitä tilaa ja ansaitseekin.

Se oli yksi surkea viikonloppu. Kuvottaa, oksettaa, pyörryttää ja sain viettää koko kolmipäiväisen yksin. Pahoinvoinnin seurauksena jostakin päin elimistöä tulee aina verta, ärtyneet limakalvot, vatsa, munuaiset? Ongelma ollut jo useamman vuoden, eikä koskaan löytynyt lääkärissä kummempaa kun pikkuhaavoja elimistössä.
Oon myös epäillyt että munuaisissa on jotakin vikaa samantyylisten veritapausten johdosta. Jippii.
Imusolmukekin on turpoillut tässä säännöllisesti kolme viikkoa.
Nuori ihminen ja keho krakaa? Pakostikin huolestuttaa välillä.

Onneks oon aina ollu luova lapsi huonoinakin päivinä, ja pistin käyntiin tee-se-itse Brasilian loman!
Brasilian loma päättyi kuitenkin onnellisesti ja ihana ystäväni kävi polttamassa muutaman tupakan ja juoruamassa. Piristää aivan 101% ja huomasin hymyileväni loppuyön.

Ja mikäpä piristää paremmin ikisyömäriä kuin pizza ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti