29. elokuuta 2013

To crash the critic saying, "is it right or is it wrong?"

Viimeisen kolmen viikon aikana olen saanut koirapuistossa aikuiselta mieheltä turpaan, ryhtynyt Volvokuskiksi ja leikkinyt olevani aikuinen.
Miley Cyrus on edelleen hutsu, Lucas Cruikshank "Fred" on tullut kaapista ulos sekä salkkareissa uutena teemana esiintyy kannibalismi.
Ei mutta oikeesti, Miley Cyruksen esiintyminen julkisella paikalla pitäisi kieltää. Ilmoittakaa PäRälle!

Onnistunut 3viikkoinen siis?

 Eli sain siis melkeimpä turpaani koirapuistoillessa. Tuli vaan sellaine ei vittu nyt oikeesti? Keski-ikäinen suomalainen mies? Huhhuh. Tarina lyhyesti toisesta blogistani:
"Siis perjantaina sain koirapuistoilun yhteydessä turpiini, minä, koirien omistaja toiselta koiranomistajalta.
Suuttui kun ei saanut tulla yöllä meidän kymmenikön kanssa samalle puolelle koirapuistoa. Kun poistuimme, lähti seuraamaan ja huuteli uhkauksen tyylisiä perään. Koitettiin ignoorata mutta sitten meni mullakin hermo kun alkoi nimitellä koiriani, ilmeisesti tappelunhakuisesti.

Silmään se pienisuurimies päätti kynnellä sohaista, ilmeisesti hyvinkin tahallaan, mutta ei hätää, kaikki on kunnossa."  

Usein tuntuu tältä.

Joo, nykyään chillaan myös Volvossa. Mukaan tarttui aivan ihana musta Volvo V70 farmari vuodelta 2001, salainen rakkauteni 

Jos olisin kypsä, neuvoisin teitä tekemään elämässänne oikein ja olemaan ystävällisiä. Itse tosin opin että vaikka olisi ystävällinen ja antaisi muille ihmisille aina periksi heidän tahtonsa - lopputulos on silti paska.
Satuin tekemään jotain suurta toisten ihmisten eteen jokunen viikko sitten, vaikka kaikki näyttö ja kaikki ihmiset olivat omalla puolellani, annoin periksi ja sain silti kiitokseksi paskaa niskaan.
Joten jos jostain tulee tappelu, kannattaa tyrmätä vastapuoli loppuun asti, pääsee helpommalla.
En muista kuka suurmies näin sanoi, mutta idiootin kanssa ei koskaan kannata väitellä, he vetävät sinut mukanansa todella alhaiselle tasolle ja voittavat sinut kokemuksella.
Gosh.
Kissavauvat ovat 4kk ikäisiä ja pojat ovat omissa kodeissaan :) Pojat ovat kuulemma oikein mainion kokoisia ja syövät erinomaisesti.
Lähtiessään minulta pojat olivat 13viikkoisia ja painoivat 2,5kg. Uudet kodit ovat laittaneet mulle kuvia lähes päivittäin ja tuntuu että olen edelleen osa vauvojen elämää. Tämä pentue sai todellakin parhaat mahdolliset kodit maanpäällä, super-yhteistyökykyisiä ihmisiä, jotka pyytävät usein kyläilemään 


1 kommentti:

  1. Huhhuh, kyllä taas suomalaiset näyttää parhaimmat puolensa. Eikö ihmisllä ole enää lainkaan tapoja, vaan pitää heti ruveta naisia hakkaamaan?

    VastaaPoista