11. kesäkuuta 2013

They should have seen it in your eyes

Lita, ES ja sosiaalinen media = Varma postaus.

Siis mulla on ollut parin kaverin kanssa bingo, että kuka vääntää seuraavana lapsen ja kellä on huonoin elämäntilanne siihen. Elämä on niin helvetin epäreilu. Ne jotka yrittämällä yrittää ja toivoo lasta - eivät onnistu.
Sitten maailma on pullollaan "oho kännissä ja läpäl" -vauvoja.
Siihen samaan syssyyn on otettu vielä koirakin ja rahat tulee sossusta, jos tulevatkaan.


Miksei ihmiset jumalauta mieti yhtään? Tää sama kaava pätee niin ihmisiin kuin eläimiinkin.
Vauva tai koira, toinen tai molemmat hankitaan kuitenkin huonoimpaan mahdolliseen aikaan ja ainakin koira lentää viimeistään 1,5v iässä pihalle tai piikille. 
Parhaita ovat nämä jotka hankkivat koiranpennun ollessaan raskaana ja MITEN KUMMASTI sattuukin niin että koira lähtee heti kun vauva on syntynyt, eikö se riitäkään että se tekee kuset rivitalon pihalle?
Ai miten se kusee meidän kerrostaloyksiön lattioille ja syö sohvat?

Nykyään on myös se mahtava trendi, että eräissä uusioperheistäkin heitetään vanhat lapset pois ja tehdään uudet tilalle. Lapsienhan pitää olla yhteisiä, ei oo niin cool että ne on toisen edellisestä suhteesta.

Mulla on kolme koiraa. Pitäiskö tehdä tähän vielä lapsi ja sitten vaikka 1vuoden kuluttua luopua kaikista "muuttuneen elämäntilanteen takia" kun päätinkin että haluan mieluummin dokata koko elämäni.

Mulle ei vaan aukee tää logiikka "Otanpa koiranpennun ihanaa jee söpöä, lähdempä 6kk kuluttua ulkomaille opiskelemaan, koira kiertoon!"
Sama menee vauvoissa. Leikitäämpä perhettä, ai ei se ollutkaan cool kun en saa enää yöllä nukuttua ja poikaystäväkin lähti yhyy. 

Jos hankitaan joku elävä olento, niin jumalauta kans katotaan että sille on aikaa se seuraavat 10-20vuotta!
Ne kissatkin ihan oikeesti voi elää vaikka 25vuotiaiksi niin miettikää nyt perkele edes omaa nenäänne pidemmälle!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voisipa näistä kommenteista tykätä!
   *Lita tykkää tästä*

   Poista
 2. ''Parhaita ovat nämä jotka hankkivat koiranpennun ollessaan raskaana ja MITEN KUMMASTI sattuukin niin että koira lähtee heti kun vauva on syntynyt, eikö se riitäkään että se tekee kuset rivitalon pihalle?''

  Huvittavinta tässä on se, että mä oikeasti tunnen tällaisia ihmisiä. fucg this shit

  VastaaPoista
 3. Asiaa!

  Itelläni on 3 kissaa, enkä vois IKINÄ ees kuvitella, että luopusin noista. Miusta on ihan käsittämätöntä, että omassa(kin) tuttavapiirissä on niitä "otan 4 kissaa - en leikkauta (rokota, madota, siruta...) koska ei oo rahaa - ostan ruuaksi halvinta kuivanappipaskaa, mitä, kyllähän ne sillä elää - oho, nyt on yksi kissa raskaana - kohta kerrostaloyksiössä 10 kissaa ja hirveä löyhkä - kissat alkaa osoittamaan mieltään - en jaksa enää, annan kaikki kissat pois - menee 2kk ja hankin uuden kissan". Kyseinen henkilö on oikeasti olemassa ja kehtaa vielä ihmetellä, miten mie voin pitää miun kissoja "niin tärkeinä". No vittu, miun pojat on miun PERHETTÄ.

  Eihän se miustakaan oo kivaa tulla töistä kotiin ja huomata, että täällä on riehuttu järjestys uusiksi, mut siihen vaan pitää varautua, kun kissan ottaa. Vaan kuten mainitsit, valitettavan moni ei tajua aatella asiaa ees noin pitkälle. (Rahanmenosta puhumattakaan... siihenkin törmää, että ihmiset on ihan yllättyneitä tajutessaan, että lemmikistä on myös kuluja.)

  Kuitenkin. Pointti (jos sellasta nyt oli): joillekin lemmikeille ei pitäis antaa ihmisiä. Räääh.

  /rage

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olis paremmin voinu tota sanoa! Mäkin tunnen tällaisen ihmisen. ja sit mulle vittuillaan et kohta mulla asunto täys kissoja hööhöhöhöhö. Niin toki, niitä pentuja suunnittelin 3vuotta ja opiskelin sen kaiken ajan sillä välillä aihetta.
   Niin tai asunto täynnä koiria hööhöhöhö toki nää urokset lisääntyy keskenään?

   Poista
  2. Mun puolesta lasten ja lemmikkien hankkimisesta voisi tehdä luvanvaraista tai pitäis ainakin läpäistä joku ajokortin tyylinen testi.

   Poista
  3. Hyvä idea! :D Lisäks eläinsuojelulakia vois tiukentaa silleen, että hallussapitokielto napsahtas heti ku tommosta tulis ilmi ja kestäis vähintään sen 30 vuotta...

   Poista
 4. Se on niin vitun ärsyttävää, kun ensin hankitaan se lemmikki ja sitten tuleekin yllätyksenä se, että siihen menee rahaa. Sit se laitetaan kiertoon.

  Vaikka mä olen nuori, alle 15, niin mulle se on selvää, että huolehdin mun lemmikistä viimeiseen asti ja hankin ne rahat vaikka hanuria soittamalla, mutta lemmikkiä en jätä oman onnensa nojaa, myy tai paiskaa pihalle.

  VastaaPoista
 5. Puhut vähän mutta asiaa!
  terveisin minä ja kaksi koiraani, molemmat 12 vuotiaita ja onnellisia, sekä 2 kissaani, molemmat 4 vuotiaita ja onnellisia :)

  VastaaPoista
 6. Kuulin just eräältä, että ois saanut itelleen kodinvaihtajakoiran. Tää eräs ois ollu sen kolmas omistaja. Ekasta perheestä sai fudut, koska näykkii ja tokasta koska ei oo sisäsiisti.  Kyseessä rokottamaton husky/alaskanmalamuutti, ikää 5 kk. ETTÄ NÄIN!

  VastaaPoista
 7. Asiaa! Silloin ku ootin esikoistamme niin ihmiset oli silleen "Me voidaan ottaa Iipu! Ai mitä, ettekö te luovukaan kissoista ku vauva syntyy :OOO".
  Et anteeks MITÄVITTUA. Me ei todellakaan edes harkittu kissoista luopumista vain siksi, että meille tulee vauva. Myöhemmin sitten kun hankittiin koira niin ihmiset oli taas kyselemässä kissojen perään....

  VastaaPoista