20. toukokuuta 2013

Pinkkiglitter on nyt paremmassa paikassa

Vain muutama tunti edellisen postauksen jälkeen pinkkiglitter-pennut keuhkot alkoivat pettää.
Silloin tajusin että taistelu on hävitty. Olin valmis tekemään mitä vaan.
Pentu meni tajuttomaksi, elvytin hädissäni kunnes heräsi ja soitin Viikin eläinsairaalaan.
Mitään ei ollut enää tehtävissä ja pikkukissa nukahti ikiuneen 20.5.2013 klo.00:15, vain paria tuntia ennen kuin olisi täyttänyt tasan 2vko.

Pinkkiglitter oli toisena syntynyt, poika, ruskea bicolour joka oli mustan kanssa kuin kaksoset. Ensimmäisen viikon ajan kaikista sitkein maitobaarittaja. Pinkkiglitterillä olisi ollut jo oma koti tiedossa.

Viimeinen kuva koko pentueesta yhdessä.

Pinkkis sai hyvin hellän lähdön rauhoituksen kautta jotta kärsisi mahdollisimman vähän.

Mä oon järkyttynyt, enkä pysty edes katsomaan muita pentuja. 
Päässä pyörii vaan ajatukset "Mitä jos muillekin käy samoin"

12 kommenttia:

 1. Voi sitä pientä:< <3 Tiiän,että syytät itseäsi,mutta ei toi kyllä sun vikas ollut millää tavalla ! Voimia ja toivotaa,että muiden kanssa menisi hyvin.

  VastaaPoista
 2. Voi ei :( Kamala kuulla, pientä raukkaa. Mut älä lannistu, äläkä ainakaan syytä itseäsi tästä. Näille asioille ei vain aina voi mitään, ja näistä kirjoituksista päätellen teit kaiken voitavasi. <3

  VastaaPoista
 3. Voi ei, mulla tuli ihan kyyneleet silmään :c Mutta sä teit kaikkes, ja Pinkkiglitter on nyt kissojen taivaassa♥ voimia sulle!

  VastaaPoista
 4. Osasiko lääkäri sanoa, mikä pikkuisella oli? :( Tuo on ihan kamalaa joutua käymään läpi, toivottavasti sulla oli paljon tukea ympärillä <3

  VastaaPoista
 5. Voi ei, kyyneleet tuli täälläkin silmään. Muistin heti oman kokemuksen ko kotio syntyi monta koiravauvaa. Oli niin kamalan epätoivoinen olo ko yksi pentu nukkui pois. Muistan ajatelleeni ihan samaa: "Mitä jos nuo muutkin.." Voimia kauhiasti!

  VastaaPoista
 6. Voih pikkusta.. :( Onneksi ei joutunut kärsimään <3 Miten muuten emo on suhtautunut, ite kun en kissoista kauheasti tiiä.. Voimia koko perheelle! <3

  VastaaPoista
 7. kamalasti voimia ! <3
  pinkkiglitter pääsi nyt parempaan paikkaan (:

  VastaaPoista
 8. Voimia kuule. kasvattajan taival ei ole koskaan mikään helppo. Pakko pitää positiivinen asenne, vaikka näitä vastoinkäymisiä tulee.

  Muista nyt iloita siitä, että sinulla on vielä monta tervettä pentua :)

  VastaaPoista
 9. Voi ei :( Tuli kyllä kauhean paha mieli sinun ja poikase puolesta :( Mutta sä teit kaikkes! Nyt pikkuisella on hyvä olla <3

  VastaaPoista
 10. Kyyneleet kihos silmiin.. otan osaa suruun, tiedän mitä tuo oli, vaikka oma Ninjani menehtyi "vasta 3kk" ikäisenä niin sekin oli liian nuori kuolemaan <3 Paljon voimia!

  VastaaPoista