17. marraskuuta 2012

Now I’ve gone from a zero to a super-hero

Ehkä asiat lähtee tästä taas rullaamaan. Sain hyviä uutisia erään läheisen terveydestä tällä viikolla, 
eikä tarvi enää murehtia suurempia, kaiken pitäisi olla ok.

Itse olen nyt viimeviikoilla tankannut "luonnon masennuslääkettä" eli sokeria ;)
Lääkärini sanoi, että on normaalia suuressa stressissä himoita sokeria ja luultavasti makeahimokin rauhoittuu kun asiat palaavat normaaliksi - ja siltä se alkaakin jo tuntua onneksi.

Omnom.

Koska pinkki!


Maailman paras lääke on kyllä edelleenkin...
Koirat! 

Mikään ei hoida mieltä tehokkaammin kuin koirien ja koirakavereiden kanssa luonnossa riehuminen.


10 kommenttia:

 1. Ihana Zeus tossa yksin-kuvassa! Mun uudenkin blogin voi muuten laittaa suosituksiin, jos haluat ja jos se on enää suosittelemisen arvoinen. :) Ja vanhan voi sieltä poistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun muistutit! Päivitin heti :)

   Poista
  2. Heti sieltä joku sun lukija tuli mun blogiin ja ilmoittautu lukijaks! :D

   Poista
 2. Mun mies sanoo tämän rodun edustajia kummituskoiriksi. Näyttävät kuulemma juuri semmoisilta mitkä tulevat usvaisella hautausmaalla vastaan :D Muutaman olen bongannut täältä Hämeenlinnasta, etenkin semmoinen musta "kummituskoira" oli aika mahtava näky :) Totesinkin miehelleni, että jos meillä olis tuommoinen niin sen nimi olis ehdottomasti Baskerville!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hautausmaakoiria :D Mörköjä.

   Mustista koiristahan sanotaan että ne on pelottavia vahtikoiria, koska ne iskee pimeessä huomaamattomasti ja salakavalasti :DD

   Poista
 3. No nyt musta tuli sun lukija. Taas. Mulla on ollu vähän viha-rakkaus suhde sun blogiin. Oot ihana persoona, mutta moni asia ärsyttää. Nyt tulin kuitenkin sun lukijaks, koska olet niin valloittava ihminen ja minähän opettelen pitämään nyt kaikista. Uusi asenne! Joten, hei vain ja tervetuloa kurkkaamaan mun kolmea blogiani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro ihmeessä mikä ärsyttää? Ei kannata lukea jos alkaa vaan ketuttaa, ei tee hyvää kenenkään päälle :)

   Poista
  2. + Tottakai vastasin väärällä tunnuksellani. Oh well...

   Poista
 4. Liika pinkkeys. :D Ahhah. Siis diggailen sun blogista ihan oikeesti, mutta välillä tuo suorapuheisuus ja tietynlainen kärkkäys särähtää. Silti, nyt kun on oma koira, niin haluan seurata sun koirien eloa ja muutenkin katselen blogiasi ihan eri silmin kun esim. vuosi sitten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Aa joo, ymmärrän hyvin!
   Mutta oo kuitenkin varovainen ettet pilaa päiviäs täällä, koska sitävarten en haluu kirjottaa että joku oikeesti alkaa tapamasentua lukiessaan päivittäin tätä :D
   Kirjotan tätä yleensä just sillä hetkellä kun aihe tulee, esim jos satun vttuuntumaan jostain niin sit kiukkusena isken ärräpäitä tänne. En oikeesti oo niin pissipää kun teksti voi olettaa :)

   Poista