8. elokuuta 2012

Vitunsaatanan goottikirppis

Vittu kun miehet tekee kauppoja niin ne menee ja ostaa. Sillä selvä.

Vittu miten nainen takee kaupat facebookin goottikirppiksellä (tai vittu jättää tekemättä perkele):
"AV YV MITAT UP SÄÄNNÖT YHYY HINTAA ALENNETTU EI OO RAHAA SÄÄNNÖT JONOON SEURAAVALLE JÄTÄN VÄLIIN SÄÄNTÖRIKKOMUS VALIVALIVINE"

Mikä vittu siinä on niin vaikeaa? Siihen tarvii vitun pitkän listan sääntöjä, joita kukaan ei lue ja jos lukee niin EI VAAN YMMÄRRÄ perkele.

Sitten ylläpito nostaa seinälle jokapäivä uudestaan ja uudestaan sääntö-dokumenttiä eikä kukaan vieläkään lue tai ymmärrä sitä.

Nykyään haluan jättää sen ryhmän tarkistamatta kokonaan, koska haluaisin katsella mieluummin vaatteita kun ylläpidon sääntölistaa tai motkotusta jollekin.
Ostan vaatteita, en sääntöjä.

Aina kun itte ostan jotain, ni vittu mä ostan sen. En huutele mitään varauksia turhaan, johan sen huuto.netissäkin oppii. Huvihuuto -> negatiivinen palaute -> negaa ja ylläpito sulkee tunnukset.

Vittusaatana. Heittäkää nyt ne urpot pihalle sieltä.

Kuten Suomen ensimmäisessä Idolsissa tuomaroinut Hannu Korkeamäki sanoi: "Ne ei osaa paskallakaan käydä ilman partituuria!"


Niin et hyvää keskiviikkoa munkin puolesta. Söin just karkkia ja jäätelöä. Lähen kohta varmaan mäkkiin.

12 kommenttia:

 1. Itekki oon kyseisellä kirppiksellä, enkä tee huvivarauksia, enkä huvihuutoja. Mietin itekki mikä siinä on niin vaikeaa. Ei viititä kansiota selata, mutta sitten kun joku muu on huutanut tuotteen niin ostovarauksia tulee kun sieni ä sateella. Sitten kun ihmiset on niin selkärankaisia ettei viiti sanoa kiinnostaako vai ei ja sanovat siksi että "mietin vielä" argh. :|

  Sulla on muuten kiva blogi, liityin semi vasta lukijaksi mutta eniveis. :--D

  VastaaPoista
 2. piti sanoa selkärangattomia. :--D hehe.

  VastaaPoista
 3. Mä lähin sieltä meneen, en jaksanut enää lukea niitä juttuja. Niin hauskoja kuin välillä olivatkin. :D

  VastaaPoista
 4. Itse olen sanonut noille varaajille että ei onnistu; kaman saa sellainen jolla on rahaa NYT. Hirveä kitinä ja valitushan siitä on alkanut, mutta mitäs vittua "osteleevat" kun ei ole vara?
  Ei oikestaan kiinnosta odotella josko sillä ostajalla olisi sitten ensikuussa vara ostaa se tuote? Ja ei kuitenkaan ole kun tuli ostettua jotain muuta. MENKÄÄ TÖIHIN URPOT NIIN ON VARA JUMALAUTA!

  Olen myös huomannut sellaisen piirteen kyisesellä kirpputorilla, että jos minulla on tuote myyätävänä. Se on siellä kolme viikkoa, ja kukaan ei ole siitä ollut kiinnostunut. Sitten yhtäkkiä joku haluaakin ostaa sen, niin on kymmenen urpoa "jonossa" ja ties mitä. Mitä ihmettä? Onko se tavara sitten pakko saada kun sitä ei olekaan enää saatavilla ? WTTFFSSS

  Että sellaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tiivistit hyvin mitä mulla on kans mielessä.
   Mä katon tiliä, ei oo rahaa, okei, en osta.
   Jos on rahaa ni ok, ostan. Mut en huutele turhaan ostamisesta, aina ostan ku sanon niin.

   Mä en edes uskalla myydä siellä mitään kun se sääntöviidakko ei mahdu mun päähän. Upitus siellä, upitus täällä...

   Poista
 5. Tiivistit oikein hyvin minun tunnetilan aina välillä. Olen ylläpitäjänä siellä ja voe sitä meininkiä välillä. :D Ainakin ne riidat on joskus melkoisen huvittavia, kun tapellaan oikeasti jostain mitättömistä asioista. -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riidat on parasta :DD Mäkin mässään ruudun ääressä ikäänku kattosin jotain jenkki-tositeeveetä :D
   Ja sit ku mennään henkilökohtasuuksiin ni whihii! :D

   Poista
 6. Riidat syntyy siellä ihan vitun tyhmistä asioista oikeesti. Eräs naishenkilö teki miusta valituksen, etten muka ole maksanut tuotetta ja olen katkaissut yhteydenpidon, koska en ole kahteen päivään ehtinyt koneelle, koska omistan muutakin elämää sekä olin jo ajat sitten tuotteen maksanut. Hirveä kitinä siellä sitten julkisesti vain siksi, ettei ollut viitsinyt tiliään tarkastaa. Voi muuta sanoa kun että: JES!

  Myyn siellä tällä hetkellä kenkiä, jotka ei ensin kiinnostanut ketään ja jonkin ne varattua kiinnostikin kaikkia (wtf). Yhtäkkiä pakko kaikkien saada tuote, jos kelepaa yhdelle. O_o

  VastaaPoista
 7. No aamen... Sitten kun ehtii jo olla innoissaan, että jokin rätti menee kaupaksi, niin viimeistään yksärillä tulee parin päivän keskustelun jälkeen, että ei hän otakaan vaatetta, ei ole varaa tms. Tekee mieli lähinnä huutaa haistavittua.

  Itse ostan kaiken minkä olen luvannutkin ostaa, enkä varaile tuotteita jos en ole valmis laittamaan siihen sitä pyydettyä summaa. Pari kertaa oon joutunut miettimään koon puolesta, ja perääntynyt kaupoista kun totesin ettei koko varmasti olekaan hyvä.

  Tuosta joukkoryntäyksestä tuli vaan sellainen mieleen, että ite en ainakaan jaksa aina FB-kirppiksillä selailla niitä kansioita, vaan selaan sitä pelkkää newsfeediä alaspäin niin kauan kuin jaksaa kiinnostaa, niin sillä tavoin tulee avattua sellaisia tuotekuvia, joihin on tullut viimeksi kommentteja, ja kun en niitä itse kansioita välttämättä katsele, niin ei ole ko. tuote ehkä tullut aikaisemmin vastaan. Että ei välttämättä ole pelkästään siitä kiinni, että pakko saada kun joku toinenkin on kiinnostunut tosta :)

  VastaaPoista
 8. Joo-o...!
  Siellä(/ja feispuukissa) on monesti semmosia tyyppejä, jotka ei tosiaan käy joka päivä koneella, myyjä ei jaksa odottaa paria päivää ja sanoo vaan "joo se lopetti yhteydenpidon!!11!"
  Mullekki kävi näin. Sanoin asiasta myyjälle, että joo mulla ei ole konetta käytössä pariin päivään nyt, se kuitenkin lupasi varata sitä mulle sen aikaa, että pääsen koneelle taas ja maksamaan sen.
  NOH! Menin sitten koneelle (taisi olla seuraavana päivänä) ja kysyin että onhan sen vielä olemassa mulle, nii hups heijaa! Se olikin myyny sen jollekkin toiselle, koska ei jaksanut odottaa, vaikka asiasta sovittiin....
  Kyseinen henkilö kuitenkin poistettin ryhmästä...
  Enkä kyllä taju mikä siinä ostamisessa on niin vaikeeta....

  Ja valitettavan monessa kirppariyhteisössä on semmoset ylläpitäjät, että ne ilmottamatta poistelee ilmotuksia ja nakkelee pihalle... En nyt puhu goottikirpparista mut nii...

  VastaaPoista
 9. :----C minäki mietin että kauanko uskallan vielä jaksaa olla ylläpidossa mukana ku ei meinaa riittää mielenterveys.. ihmiset on niin.. ihmisiä...........

  t: se "ei saa tykätä kuvista"-YP .. :P

  VastaaPoista
 10. hoh ei oo ehtiny ees kommenttini julkistua ku jo mielenterveyden rippeet sano poks ja poistuin ylläpitohommista.. :'p

  VastaaPoista