7. elokuuta 2012

Halpa ei tee siitä hyvää

Kai tässä on tullu siihen ikään että kaipaa jotain kestävää, ja sen eteen näkee vaivaakin.
Ja maksaa rahaa. Bling bling.

Ensin vaihtu eläintenruoat myrkyttömiks ja sitten vaihtu omat ihon- ja hiustenhoitotuotteet luonnollisiks.
Mukavaa elellä ilman allergioita ja ilman että eläimet tekee kokoajan kuolemaa.

Samalla tavalla kävi kun ostettiin keväällä tulostin halvalla, kun piti saada uusi nopeasti. Hintaa oli huimat 49,90e. No, se hajosi jo jokunen aika sitten. Eikä tosiaan ollut edes hintansa väärti.

Nyt se humputus iski kynsilakkaankin.
Kokeilin äidilläni ammattilaisten käyttämiä kynsilakkoja muutama viikko taaksepäin, ja lupaan etten enää osta halvinta purnukkaa jostain tarjoustalosta.
Kaikki perkeleenvitun pirkkalakat lähtee ekassa käsienpesussa rullaantumaan. No, nyt tiskasinkin näiden uusien kanssa ja sehän kesti!

Maksa enemmän, kestää kauemmin, säästät.
"Halpa ei tee siitä hyvää" - Paitsi ehkä viinan kohdalla.

 Kynsienvahvistaja, ja olikin kallis sellanen (~12e)
Mutta sitten levitin sitä ekaa kertaa kynsiin ja ai että, ei paljoa tarvinut kun levittyi niin nätisti.

 Color Club kynsilakka, hotpinkki glitterillä. Harmikseni huomasin että tuo glitter on ihan huijausta. Sävy on kuitenkin kiva, levittyy hyvin, kuivuu tosi nopeasti! Kestää tiskauksen ;)

Nakkisormi hihi.

Tilasin nämä kynsijutut CesarsShopista, jonka toimitus oli kuin luvattiin - nopea.
Hyvin oli myös pehmustettu.

5 kommenttia:

 1. Mä taas olen todennut, että Avonin lakat on jopa parempia kuin törkeän kalliit ns. salonkilakat kuten O.P.I. ja China Glaze. Avonin lakat maksaapi 4,90-7,50 e kampanjasta riippuen, yksi lakkauskerros riittää ja tulee tasainen ja intensiivinen väri. Ja kestää.
  Toki minkä tahansa lakan kestävyyteen vaikuttaa selkeästi se, että kynsi on puhdistettu rasvoista, pinta hieman karhennettu esim. lasiviilalla, ja käytetään aluslakkaa sekä päällilakkaa. :)

  VastaaPoista
 2. mitä toi color clubin lakka makso ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 9,58e... Normaalisti ku ostanu niitä 2-4e lakkoja niin tuo kirpasee kyllä, mut tyytyväinen oon. Tosi kirkas silmään ja pysyy koiramenossakin mukana näköjään :D

   Poista
 3. Mun pitäis varmaan kokeilla jotain kalliimpaa lakkaa... jos se kestäis kissankoppien siivouksen :DDD onmeinaa taas aika kauniit kynnet..

  VastaaPoista
 4. Mitä mieltä oot ollu tuosta kynnenkovettajasta? Onko ollu tehokas? :) Itsekin oon miettinyt sen tilaamista, joten kokemuksia kaipailisin :)

  VastaaPoista