5. heinäkuuta 2012

Vanhan rouvan nimitteleminen huoraksi!?

Nuorempi koirani alkoi huutaa parvekkeelle äsken ja sitten alkoi kuulua naisen huuto.

Ilmeisesti mummeli valitti (aggressiivisen) koiran vapaanapidosta omalla pihallaan. (Omistuskerrostalo)
Tämä koiranainen ei itse asu sillä pihalla.
Tämän vanha rouva sai vastaukseksi keski-ikäiseltä nöffin omistajalta:

video

Sama vanhempi rouva on huomauttanut mullekin koiran ulkoiluttamisesta liian lähellä hänen pihaansa, ja mä vastasin siihen ystävällisesti ja juteltiin. Kiva rouvahan se oli.
Totesi vielä että mun koirat on mukavia ja hyvännäköisiä "Selvästi hyvinhoidettuja"


Mitä tuohon nöffinaiseen tulee: Hänen mielestään en osaa kouluttaa koiraani, kun yhtenä kevätpäivänä otin vanhempaa koiraani pannasta kiinni, nykäisin ja sanoin "Nyt perkele"
Ei siinä ollut koulutus menossa, vaan yritin saada jotain savumerkkiyhteyttä 31kiloiseen juoksunartun(ja koirani ykkösbestiksen) perässä vetävään nuoreen urokseen.
Nuoren uroksen eka kevät machomiehenä, siinäkö auttaa järkipuhe?

Oma koiransa on aggressiivinen(Eiku anteeks, se on vaan liian suojelevainen mussunmuu!), ja sellasta koiraa ei vaan mennä juoksuttamaan toisten pihoille vapaana.
Eikä vanhempaa, omalla pihallaan puutarhatöitä tekevää mummoa kutsuta huoraksi!?
Järkyttävää, oli kuinka vihainen tahansa!!

Tuota huutoa oli vielä kuuntelemassa viereisen vanhainkodin kaksi herttaista mummoa. Kiva heillekin nauttia kesälämmöstä ja kuunnella tuollaista saastaa.

11 kommenttia:

 1. Aina yhtä "hienoa" kuulla, kun ihmisillä ei ole käytöstapoja :( Voihan tuossa olla taustalla jotain muutakin, mutta ei sekään ole oikeutus tommoseen käytökseen. Sinä hoidit asian mallikkaasti :)

  VastaaPoista
 2. Kaikille ei vaan ole näköjään mennyt jakeluun se, että vanhempia ihmisiä pitää kunnioittaa. Ei nyt ehkä ihan missä vaan tilanteessa, esim jos toinen kaataa paskaämpärin niskaan.. Outo ja röyhkeä täti tuo! :(

  Hih, onko tuo videolla kuuluva pieni "öhkinä" koiran öhkintää? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, koira pöhisee :D Tuo punainen teinikoira pitää aina tota ääntä kun se ei oo ihan varma pitääkö haukkua mut jotain pitäs sanoa :D

   Poista
  2. Pitäähän sitä nyt jotain sanoa (ainaki mammalle) kun tapahtuu ;D Ihana <3

   Poista
 3. ihan samanlainen "vahtihaukku" oli meidänkin belggarilla :) vissiin rotuominaisuus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa! Meilläkin myös vanhempi pöhisee, mut tuo teinikoira pöffää usein aivan turhaan ihan ilmanh syytä, usein keskellä yötä.
   Mut parempi ku kauhee huutohaukku yöllä :D

   Poista
  2. Joo ja se ilme kun ollaan niin tarkkana että hyvä kun ei korvat osu toisiinsa ja tosiaan se pöhinä :D parhaimmillaan kun oli kolme tervua ja kaikki veti rivissä tota niin ei naama pysynyt vakavana :D

   Poista
 4. Törkee tapaus kyllä! :O Toivottavasti mä en onnistu muuttamaan samantapasten tyyppien keskelle, oppii pian koirakin pahoja tapoja kun mä yritän pakoilla hulluja naapureita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta tuhise :/ Nää mun naapurit on useimmat ihan pimeitä. Tuo ei asu onneks samassa talossa, mut vieressä kuitenki.
   Naapuruston lapset on kans ihan yhtä kajahtaneita. Tänäänki yks sama pikkutyttö yritti sännätä Sinisterin kaulaan kiinni, se yrittää sitä joka_vitun_kerta ja mä hyppään hädissäni eteen puolustukseks... Jos en joku päivä ehdikään puolustaa niin kivat....

   Poista
 5. Ruf, möh..! Samaa tekee meidänkin koira, jotenkin lutuista :} Tuommoisia maailmanomistajia (joskaan ei välttämättä ihan yhtä aggressiivisia kuin tämä naikkonen..) mahtuu ihan joka kylään, mutta jösses kun ne saa vaan hämmennettyä mut joka kerta vaikka paljon on nähty. Tolle riittää ilmeisesti että omistaa koiran niin tietää heti kaiken niistä, ja osaa sanoa miten asiat on ja KEHTAA PUUTTUA muidenkin elukoihin. Ja kai se kilo hiekkaa pimpissä vaikuttaa myös..

  VastaaPoista
 6. Katso kun hällä on isompi koira kun sulla niin on varmasti pätevä koiranomistaja. Mäkin tossa pari viikkoa sitten sakuani vähän nykäisin ja jotain ärähdin että perkeleen koira kun ei toiminut yhtään niin siitä joku landseerin omistaja käveli oli "Palveluskoira etkä ton paremmin oo kouluttanut!". 50 metrin päässä landseer veti tuon ämmän nurin, oli pakko huutaa perään että noin iso koira etkä paremmin oo kouluttanut.
  Pentele, kouluttakoot jokainen vaan oman koiransa eikä puuttuis muiden asioihin. Ja ihan käsittämätöntä tommonen vanhemman ihmisen haukkuminen, luulis tohon ikään mennessä oppineen jo käytöstavat. Huoh.

  VastaaPoista