10. heinäkuuta 2012

Ruohonjuuri

Ruohonjuuren paketti tuli, ja mulla on vieläkin enemmän hippi-fiilis!
Tilaus tuli todella nopeasti, hyvin pakattuna ja mukana tuli vielä yllätyslahja ;)
Suosittelen!

 Omnom. Täähän oli jopa ihan maistuvaa!


"Kookosöljy on varsinainen terveyspommi! Sen nauttiminen edistää painonhallintaa ja pitää kropan vireänä kilpirauhastoimintaa stimuloivan vaikutuksensa ansiosta. Tämän vuoksi se myös hidastaa elimistön vanhenemista. Kookosöljyn on lisäksi todettu alentavan kolesterolia. Terhakka terveysöljy vaikuttaa antiseptisesti suojaten elimistöä virus- ja bakteeritartunnoilta. "

 ... Spirulina-jauhe taas ei. Ainakaan liikaa otettuna, hyh!

"Spirulina sisältää mm. 2300% enemmän rautaa kuin pinaatti, 3900% enemmän beetakaroteenia kuin porkkana, 300% enemmän kalsiumia kuin lehmänmaito, 375% enemmän proteiinia kuin liha ja 31 kertaa enemmän fytoravinteita kuin mustikka."

"Sisältää öljyä n. 10%, proteiinia 35 %, Omega3- ja Omega6-rasvahappoja, runsaasti terveellisiä kuituja."


"Hampunsiemenöljy sisältää runsaasti elimistölle välttämättömiä omega-3, 6- ja 9 -rasvahappoja ihmiskeholle juuri oikeassa suhteessa. Hampunsiemenöljy on varsinainen kauneusöljy, joka tukee mm. ihon hyvinvointia."

8 kommenttia:

 1. No oho, täytyypä itsekin lähteä moista kookosöljyä hakemaan kun sillä on tuollaisia supervoimia :D Oon kyllä vararikossa hyvin pian jos eksyn Ruohonjuureen, mut elämä on...

  VastaaPoista
 2. Miten tota spirulinajauhetta nautitaan? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä maistoin sitä jogurtin kanssa, eikä ollu kauheen hyvää :D Että öö, mullakin on vähän työnalla keksiä minkä kanssa sitä syön...

   Poista
 3. Miten tuota kookosöljyä sitten käytetään? Vedätkö suoraan purkista nassuun vai jonkun ruuan kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vedin suoraan purkista ja kulautin vichyä päälle :) Tykkään ite sen mausta, niin menee vaikka minkä kanssa. Sitä voi ohjeen mukaan ainakin käyttää leivänpäällä tms.

   Poista
  2. Kookosöljyn nauttiminen kannattaa aloittaa varovaisesti, ihan pienissä erissä koska suuret annokset (kylmiltään siis) voivat aiheuttaa vatsanpuruja. Ruoanlaitossa lyömätön ja ruokaan voi läimiä kerralla niin paljon kuin jaksaa ja haluaa. :)

   Terkuin Karo.

   Poista
 4. Spirulina on helppo sekoittaa esimerkiksi smoothieen - raakakaakaojauhetta tai kaakaonibsejä, pakastemustikoita, tarvittaessa vielä banaani ja/tai hunajaa tuomaan lisää makeutta.

  VastaaPoista
 5. kookosöljy toimii myös ihottumiin, kuivaan ihoon, aurinkorasvana jne suoraan iholle siveltynä. testattu on. lisäksi serkku sai pahan psoriasiksen rauhoittumaan sillä. :) että hyvä tuote on!

  VastaaPoista