16. kesäkuuta 2012

Pullonkeräys

Meikä on ihan himohamstraaja palautuspullojen suhteen.

Jokaikinen kerta kun lenkkeillään koirien kanssa, löytyy useita palautustölkkejä ja pulloja.
Tänään tienattiin 5,50e.
Koiramme syövät tällä rahalla viikon! Ja kyllä kelpaa löytää tälläisiä summia päivittäin, aika monet kesän näyttelymaksut sillä maksettu!


Ihmiset kylvää ympäriinsä ihan puhdasta rahaa. Toki ihan hyvä esim naapurimme eläkeläisille, noilla rahoilla kun makselee jo päivän tai parin ruoat - tai melkein kaksi tuopillista kaljaa lähimestassa.


Ällöttävintä tässä oli se, että tämä valtava keko oli lasten leikkipuistossa!
Joukossa oli myös Jaffapullo, missä oli limpparin sekaista leijonaa. Kiva siinä huomenaamuna kun joku lapsi olisi tämän löytänyt ja hörpännyt Jaffana... Huoh!
Eräs kaupungin suosituimmista leikkipuistoista, missä myös järjestetään tapahtumia ja valvottua toimintaa.

Huom! Olkaa ihmeessä varovaisia kerätessänne näitä, sillä osaan saattaa olla säilöttynä huumeneuloja.
+ Tietenkin peskää ja desinfioikaa kädet hyvin!

4 kommenttia:

 1. Joo, minäkin keräilin joskus noita, mutta jäi sitten siihen kun yhdestä olut pullosta lenti kuset päälle kun nostin sitä. xD Hiii, sadetakki on suositeltava pullonkeräys varuste. :)

  VastaaPoista
 2. Haa, sielunsisko. Oon ihan kauhea pullomummo myös. Koska nyt on hieman taloudellisesti tiukat ajat, oon oikein urakoinut pullonkeräyksen kanssa ja fillarilla se on vielä helppoa ja nopeaa. Tieanaa ihan kepoisasti 10€/ilta. Kyllä sillä jo syöttää itsensä ja elukat ihan hyvin :D

  VastaaPoista
 3. Erittäin kätevää, ja tienaa hieman ylimääräistä rahaa kun jaksaa vähän vaivautua :D Lisäksi koirat, lapset ja luonto kiittää!

  VastaaPoista
 4. oijoi joillakin yyber pullomummuilla oli onnenpäivät rukalla hiihtolomalaisten aikaan! Pelkästään pisteen ulko-oven edessä oli melkein 50€ edestä tölkkejä ja pulloja : D

  VastaaPoista