1. kesäkuuta 2012

Päivi Räsänen

... on vittu aivan kahjo akka.

Olen tän ennenkin todennut, mutta nyt uudestaan ääneen: MITÄ VITTUA.


Niille, jotka ette tiedä mitään Päivi Räsäsestä: Olkaa onnellisia, ei teidän tarvitsekaan.
Lyhyesti: 
Päivi vihaa homoja, ateisteja, avoliittoja, abortteja, maahanmuuttajia(paitsi kristittyjä sellaisia) ja kaikkia/kaikkea muutakin, joka ei usko samaan jumalaan hänen kanssaan. 
Päivin mielestä kristinusko pelastaa maailman.

Löysinpä pari mehukasta kommenttia Suomi24:n palstalta, joita komppaan kyllä ihan satasella:
"Räsänen on lääketieteen lisensiaatti jonka mukaan nainen on saanut alkunsa miehen kylkiluunsa. 
Olisi hänen aika Päivittää tietonsa tai luopua lääkärin statuksesta." 
No äläpä muuta sano! Tollasen lääkärin potilaaks en ihan heti ateistina tahtois... o_O

"Tarvittaisiin joku lakimuutos, jotta voisi erota kirkosta joka kerta Räsäsen avattua suunsa, 
tarvitsematta liittyä kirkkoon uudestaan ennen eroamista. Mahdotonta?"

"Kaipa ateistikin saa esittää huolestuneisuutensa siitä, että sisäministerillä on mielikuvituskavereita, jotka kertovat mitä saa ja mitä ei saa tehdä sekä käskevät kertoa niillekin, joilla ei mielikuvituskavereita ole.
Luottaisinko edes taksikuskiin, joka kuulee päässään ääniä, jotka kertovat miten pitää toimia?"
Näihin sanon vaan että: Mun mielestä Päivi Räsänen on aivan vitun kahjo ämmä, joka ei saisi toimia minkäänlaisessa työssä, missä päätetään asioista. Mun mielestä kansanedustajat ja vastaavat tahot eivät saisi tunkea uskomuksiaan mukaan työhönsä. Meillä on valtio ja uskonto erikseen, ja parempi pitääkin ne erikseen.

Nään punasta aina kun kuulen Päivin mussutusta, liittyi se mihin tahansa. Pysyis siellä keittiössä, nyrkin ja hellan välissä ja tekis miehelleen vittu voileivän. Kuten Raamatussa Päivin mielestä käsketäänkin: Naisen kuuluu palvoa miestään ja alistua miehen tahtoon.
Ps. Päivi, tee mullekin voileipä.

Hyvä Päivi, osaathan sinä!

On sinäänsä ilkeää pilkata sairasta ihmistä, etenkin näin sairaita ajatuksia omistavaa ihmistä kuin Päivi, mutta mun on pakko, koska:
Olen hullu ateisti, syrjäytynyt ongelmanuori, 10vuotta terapiassa käynyt ääriajattelija, joka pelaa sotapelejä. Ainiin hetkinen, olenkohan minäkin sitten sellainen joukkomurhaaja? 
Varmasti olen, kun näin synkkä persoonakin!>> En halua loukata tekstilläni uskovaisia. Ainoastaan Päiviä. 
Ainiin, haluan loukata myös Timo Soinin mielipidettä abortista. 
Höhömöhö.

Lue myös:

17 kommenttia:

 1. No mutta ainakin Räsänen sai ison osan passiivisista kirkossaroikkujista eroamaan kirkosta. Vaikka pissikin siinä omille kintuilleen. :--D
  Mutta mitään muuta hyvää sanottavaa mulla ei tuosta eukosta ole. Itseasiassa musta tuntuu helvetin pahalta että on olemassa ihmisiä jotka pitää tota niin järkevänä että on sen eduskuntaan äänestäneet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinäpä sen sanoit :DD hahahah!
   Mä kauhistuin alunperin kirkollisverosta, aina porukka sanoi että ei se paljoa ole. Jumaliste, mun kirkollisverolla siihen aikaan sai 8 kana-ateriaa mäkkäristä! Nykyään miiiiillljoonittain enemmän :D
   Ja koirille monen kuukauden ruoat o_O

   Poista
  2. Eipä muakaan pahemmin inspaa maksaa jollekin kirkolle jonka aatteisiin en oikein samaistu. "Mussun mussun siitä rahasta autetaan", no mäpä vaikka sitten mielummin pistän sen rahan sseläinsuojeluyhdistyksen lippaaseen tai jotain. Tai ostan kesyrotilleni jotain kivaa sillä kun katsoo Räsäsen kaltaisia ihmisiä niin tulee sellainen olo että ne rotat on niin vitusti fiksumpia, eivät vaan oo vallankahvassa. :D

   Poista
 2. Pistää kiehumaan ko Räsäset sun muut saa edes avata suunsa politiikassa

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Päivi <3 Ei vaan, täs on oikeesti asiaa. Ihan mikä tahansa artikkeli missä mainitaan ton kantturan nimi saa mut vihaseks.

  VastaaPoista
 5. Haha, yhdyn tähän niin täysillä. Juur lukenu Räsäsen blogia ja pauhannu seinille ku kuupassa kiehahti yli. Valtio ja kirkko yhdessä = No GO.

  VastaaPoista
 6. "Meillä on valtio ja uskonto erikseen, ja parempi pitääkin ne erikseen." - Voi kun toi oliskin totta... Mutta voi vitun Räsänen. Edes sen nimen kuuleminen tai lärvin näkeminen saa mun veren kiehumaan :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiivistit aika hyvin minunkin ajatukseni tästä rouvasta. Ja jos joku mussuttaa siitä, kuinka tämä loukkaa Päiviä, voi hän hieman miettiä niitä kaikkia tahoja, joita Räsänen loukkaa "kieltämällä" heidät. Ragettispagettia ja vihapullia.

   Poista
 7. Ah oot niin oikeessa että huhhuh <3
  Respektiä o/

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Ärsyttävä tyyppi, pois eduskunnasta tuollaiset uskonnonpönkittäjät. Koska uskonto+valta on pahapaha yhdistelmä.

  Arhinmäeltä myös hyvä mielipide:
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060115658481_uu.shtml

  VastaaPoista