9. toukokuuta 2012

Vitun jalkapallojeesus

 


Meikäjeesuksen kolmas yö hereillä. Tän yön voi käyttää jo melkein hyödyks ja bloggailla paskaa. Puhelinkoppi ja aivolävistys hoitavat musiikkiterapian.

Nyt mulla on se fiilis, että tekis mieli käydä täyttämässä huulet ja pistämässä tissit ja jotain muuta vastaavaa. Kaipas jotain uutta, ja tekis mieli täräyttää ja herättää ittenikin.
Pitkään oon noitakin suunnitellut, ja aina ne rahat tulee käytettyä muualle. Nyt en enää keksi tuhlauskohdetta.

....

Tokiii... Oon tässä pitkin iltaa ihaillut napolinmastiffeja. Löysin ehkä sen maailman upeimman, josta on pakko saada joskus pentu vielä...!

89kg ja 79cm täyttä rakkautta 


Video:

Oon niin kauan haaveillut omasta napolista ja sitten törmään tälläseen herran... Voi jumantsuikka meinas kuola valua mastiffityyliin itellänikin. Nykyään näistäkin jalostetaan pieniä, hoikkia ja keveitä, sitten kun näkee tällaisen kunnon vanhanajan napolin niin holy fuck...!    

Ei siinä, koko vuoden pentusuunnitelmat jo loppuunmyyty aikaa sitten. Nice!


"an all black guard dog for the farm to terrify thieves in the daytime and be less visible to trespassers at night"
- Columella A.D. 


Kyllä se Tonikin meinasi ajaa kerran jo ojaan kun tälläinen tuli vastaan täällä lähistöllä :D Ei voi olla huomaamatta ja kuolaamatta. Ja jos rotua inhoaa, silti jää suu auki.

Huomaa heti: 
Lita puhuu koirista - paetkaa, pelätkää henkenne puolesta elämänkerran mittaista kuolaposkista selitystä!.......?!!

"Rotu ei sovellu siisteyttä arvostavalle ihmiselle, sillä se kuolaa runsaasti eivätkä sen ruokailutavatkaan ole kovin siistit. Vesikupin ympärille täytyy laittaa esim. sanomalehti imemään vettä. Kun napolinmastiffi ravistaa itseään kuola lentää kaikkialle asuntoon, seinille, vaatteillesi yms."
Ööm... Tää on niin kuvaus meidän Sinisteristä? Etenkin juomatapojen kanssa.


"
Napolinmastiffin omistajalla on oltava riittävän tilava auto näin ison koiran kuljettamiseen. Myöskään pieneen yksiöön ei omistajan asumismukavuuden kannalta kannata välttämättä hankkia näin valtavan kokoista koiraa. Kannattaa myös ottaa huomioon että näin iso nuori koira saa tylsistyessään työpäiväsi aikana halutessaan aikaan valtavia tuhoja asunnossa eli jos omistaa arvohuonekaluja niin en suosittele tätä rotua."
- Check. Kyllä se rekka täytyy varmaan pikkuhiljaa hankkia :D Vaikka farmari onkin tähän asti ajanut kaikki perille asti...Ja siis tottakai; Ihmiset jotka tuntee mut tarpeeks hyvin, tietää että vien tälläisen koiran käymään anopilla hyvin mielelläni... Etenkin tuon kuolanroiskumis-puolen takia. Meidän belggaritkin kun on niin hirveän saastaisia ;)13 kommenttia:

 1. Ei huuliin täytettä jooko? :)

  VastaaPoista
 2. Vaikka itse pidänkin juurikin näistä "kätevän" kokoisista koirista, niin noissa superisoissa roduissa on kyllä viehätyksensä! Tanskandogit saa mulla kääntymään pään, ja Irlannin sussarit. Olis mahtavaa joskus päästä vähän paijailemaan noin isoa koiraa! ... jos uskaltaisin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon tykänny näistä kätevistä medium-kokosista harrastuskoirista aina, mut joku mastiffeissa on vaan niin nam <3!
   Oon aina ajatellu että mitä vittua tekee koiralla, jolla ei voi harrastaa, enkä tiedä vieläkään, mutta napoli on yks upeimmista luonteista maan päällä <3.
   + rakastan koirien turkkien ja ihojen puunaamista, napolissa olis kasvoissa ainaki tekemistä :)

   Poista
 3. Aww ku komia napoli :) !

  Ärsyttää ku on ruvettu jalostaa koirarotuja ihan erilaisiks mitä ne on joskus ollu.. mie en tykkää sit yhtää :(

  P.s. Sissin pentu painaa sen 2,5kg ja on kaks viikkoa vanha :D

  VastaaPoista
 4. Tissit saat laittaa! mut älä tee itestäs ankkaa, täytetyt huulet on vaan niin rumat. :D

  VastaaPoista
 5. Sehän tässä on hauskaa että mä teen itelleni aivan mitä haluan, sanoi kuka mitä vaan.
  Nyt mäkin sen vihdoin tajuan että teen elämälläni aivan mitä tahansa itse tahdon <3.

  VastaaPoista
 6. toi rotu on kyl ihan mahtava <3
  ne on massiivisena niin tajuttoman hienon näkösiä.
  et aina tulee sellanen fiilis et pitäiskö sittenkin ottaa joskus iso koira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle aina naputettu että ei saa ottaa tollasta sairasta käsiin hajoavaa koiraa. Nooh, eipä "edes" yllä maailman sairaimpien top.kolmeen.
   ja tollaselle kun kattoo mitä syöttää niin heti karsiutuu turhimmat iho-tulehdukset pois ainakin :)

   Lita, koirablogin kautta :D

   Poista
 7. Mulle kelpais kans mastiffi, aivan upea rotu! Mutta ensisijaisesti olen jo monen vuoden ajan haaveillut vanhanajan englanninbulldoggista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooooo, ne on myös niiin mahtavia!

   Mulla on ollut se ongelma kaikessa, että kun mulla on harrastusbelgejä ja sitten mastiffi ei tosiaan ole niin aktiivinen... Että se varmaan makoilee varjossa kun pojat treenaa :D
   Vahtiminen tulee olemaan napolin 1.prioriteetti ja suojelu ääritilanteessa.
   Onhan noi mun belggaripojatkin isoja rotuisiksiin, mutta ei voittamattomia, mutta sitten kun vastaan tuleekin 89kg mastiffi, terve murtovarkaat :D

   Poista
 8. ja eihän naamanruttujen kaa tuu ongelmis kun niitä putsaa ja pitää huolta.
  Ja jos kaikkia "varotteluita" roduista aina uskois niin eihän meilläkään ois meiän pikku ruttusia <3 kun niistäkin aina saa kuulla kaikkee kun on niin pitkälle jalostettuja.
  Ruokinnalla ja hoidollahan iho pysyy kunnossa, ja kun ostaa kunnon kasvattajalta ja tutkii niitä sukulinjoja niin löytyy sieltä hyviä ja terveitä koiriakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on :) Mä oon hysteerikko ihon kanssa, koskaan ei voi tarkistaa murujen ihoa liikaa. Vähänenkin lisääntyny raaputus on hälytys meillä :)
   + Meillä liikunta tapahtuu vapaana, niin sais napolikin liikkua oman mielen ja jaksamisen mukaan.
   Kauhutarinat että napolit kuolee heti 2,5vuotiaina yms. Oon nähny paljon 8vuotiaita, "jopa" 10vuotiaita siitosuroksia täydessä työssä elinvoimaisina :)

   Poista
 9. Minusta tuohon on kauheen ressukka noine roikkuvineen naamanahkoineen >:


  Mutta Aivolävistys <3

  VastaaPoista