8. toukokuuta 2012

Asuntoesittely (Päivitetty)


Oli pakko tehdä remix vanhasta asuntoesittelystä...Tosiaan tässä paskamajassa oli tupakoitu meitä ennen (30vuotta!!), joten koko asunnon pintakäsittely tuli tarpeeseen kellastumien takia. Tupakan hajut lähti aika hyvin seinien ja pintojen hypokloriittikäsittelyllä.

Iso parvekekin tässä on, että en tiedä mikä mestari-idea on tupakoida olohuoneessa, oven vieressä.
Ja daa, ekan kerroksen asunto, öö tupakoimaan ulos, anyone?


Tämä ilme peittyi yhdellä vahvalla valkoisella maalikerroksella, onneksi!

Olohuone nyt:
Koiran luu ja pehmolelu lattialla :D
- Sohvat on huuto.netistä uudenveroisina ostettu. Ikkunan edessä uusin, 50e, aitoa nahkaa ja maailman super-mukavin vaikka nukkumiseenkin! Ihana!
- Kaikki kuvat seinillä on ostettu nostalgiakuvat.fi
- Matot on lehmäntaljat Ikeasta, 179e (paitsi viimeisessä kuvassa) Mielettömän hyvät eläinperheeseen, helppo pitää siistinä. Ainoa miinus on että täytyy olla erikoiskäsittely jos likaantuu, jee pesulalaskut.
- TV on 50'' tollanen koriste, koska vanha keräs liikaa pölyä.
- Kissan raapimapuu zooplus.com, taidettiin silloin aikanaan maksaa tuosta vain 39e!


1. Makuuhuone:
Otin tän kuvan vaan nopeesti hutasten. Tämä makuuhuone on lähinnä vaan tosiaan nukkumista varten, joten ulkonäköön ei ole panostettu sitten yhtään. Ei kauhean kuvauskelponen. Makkarit tuppaa olee kaikki meillä vähän esittelykelvottomia, jotenki sitä tavaraa vaan kertyy. Hups.
Koirapetikin näkyy siellä, huippua. 39,90e - Zooplus.com


 Pentuhuone/randomhuone:Tosiaan kasvatan sellaisia pieniä karvakasoja, niin tässä on leikkihuoneen alkua. Koirat viihtyy sohvalla syömässä luitaan + Sinister stalkkaamassa naapureita ;)


Keittiö:
Leditkin löytyy ;)
- Pöytä on myös huuto.netistä ostettu hintaan 50e, ja on aivan mahtava. Alunperin taitaa olla Jyskistä.
- Verhot Ikeasta, 9,90e
- Ledit, Ikea Dioder, 29,90e
- Matto on lehmäntalja, tarpeeksi helppohoitoinen näin karvaiseen taloon.


Eteinen/Eteisnäkymää:
Edessä kylppäron ovi.
Oikealla keittiö ja vasemmalla näkyy olohuonetta.

Näkymä olohuoneesta keittiöön ja pentuhuoneeseen.


Kaikesta muusta kuvat puuttuukin... Parveke ei myöskään imartele näin syksyisin, ja sekin on lähinnä sellanen kissojen kiipeilyparatiisi ja seikkailurata.

Tällänen se oli ennen, mutta nyt siellä on tosin tota raapimapuuta enemmän ja vähemmän, tuhkakupit sunmuut on vaihdettu koiranpentu-ystävällisiksi ja näin...Blaa, olipa tyhjä postaus kun puuttuu niin paljon kuvamateriaalia ja yksityiskohtia. Varmaan laittelen tänne päivitettyjä kuvia kunhan saan tätä mökkiä miellyttävämpään muotoon.

Mikäli tulee kysyttävä jostain huonekaluista tms niin kysyppä ihmeessä! Ei tule aina mieleen mikä kiinnostaa ihmisiä :)

1 kommentti:

  1. Viihtysän asunnon ootte kyllä saanu aikaseksi, oikein soma kaikin puolin!

    Mä oon ite kanssa asunu joskus ekan kerroksen parvekkeellisessa kämpässä, jossa oli tupakoitu sisällä. Ei vaan ymmärrä sitä logiikkaa! Ja naurettavaa oli myös se, että asunnon seinien lisäksi parvekelasit olivat aivan kellastuneet, sillä parvekkeella tupakoidessa niitä laseja ei ollu viititty avata... Voi luoja, aina ei pysy ihmisten ajatuksen juoksussa ihan mukana.

    VastaaPoista