19. huhtikuuta 2012

Rakastan mun naapureita osa miljoona!Onneks sentään ite sain tän käsiini, ennenkun utelias 18viikkoinen pentukoira olisi tullut esittelemään tätä mulle... Neuloineen ja verineen, suoraan oven edessä.

Etkö sä ja sun kaverit siellä yläkerrassa osaa käyttää roskista?

Nimim. Vitun kyllästynyt tähän

For those who don't understand Finnish:
This needle is not mine, hell no! This kind of stuff is used by my neighbour and/or his friends. I'm seriously against drugs and other kinds of illegal stuff. It's almost normal here (Northern Helsinki) to find these laying on the ground and children's playgrounds!!
Luckily I found this before my 18wks old puppy would have....!

9 kommenttia:

 1. Hyi saatana... Muistan ku asuin lapsuuteni Mellunmäessä ja löysin hiekkalaatikolta huumeruiskun. Ikää oli alle 10v. .. En ymmärrä miksei voida sit edes laittaa ruiskuja roskiin? Aiemmassa duunipaikassa sai yövuoroissa käydä jatkuvasti tarkistamassa vessat ja kappas, pari kertaa joku apina oli miesten vessan kopissa jättänyt ruiskun SUORAAN PÖNTÖN ETEEN eli siihen mihin jengin jalat tulee jos istuvat pöntölle. Ei siinä muuten mitään, mutta kesäkausi niin jengi kulki sandaaleissa :-)

  VastaaPoista
 2. Ei voi ymmärtää.. Muutenkin toi tuntuu olevan aika yleistä, että jengi menee johonkin leikkipuiston hiekkalaatikolle "välineidensä" kanssa ja jättää ruiskut sinne. Ei siitäkään ole kauaa kun löysin ruiskun ratikan penkiltä, ja MEINASIN istua sen päälle -______- Raivostuttavaa!

  VastaaPoista
 3. Ei hyvää päivää! :(
  Onneksi ei pentu ehtinyt napata sitä suuhunsa!

  VastaaPoista
 4. Hyi helvetti. :/ Onneksi oli neulasuojus ja löysit sen ennenkuin joku eläin tai lapsi! Saa tosiaan olla tarkkana, noihin kun törmää nykyään liian usein.

  VastaaPoista
 5. eikö tämmänen alkais olemaan noille jo häätö peruste? vittu kun voi olla vaikeeta käyttää roskista, sen ois voinu just koira tai joku kakara löytää..
  vittu ihan pimeetä :/

  VastaaPoista
 6. Miettikää joku 5v lapsi aamulla olis innoissaan löytäny ruiskun ja kelannu et jee, lääkärileikkejä tai jotain o_O

  Joo, tän takia kans lastenkasvatus ja koirien koulutus kunniaan, koirat saa hädässä jättämään ottamatta/jättämään suustaan ja lapsille tiukka opetus että heti ilmotetaan aikuiselle kun näkee...
  Onneks omat koirat tuo yleensä mulle kaikki roinat ja purematta, mut hyi vttu silti jotain pöpöjä...

  VastaaPoista
 7. Itelläkin eilen Steissillä suu loksahti varmaa maahan asti ko junasta tuli nisti, joka vaan rennosti sit kävellesään ihmismassan keskellä veti hihan ylös ja eiku neulaa suoneen. Ja neula lens heti läheiseen puskaan -.- Mikä helvetti näitä ihmisiä vaivaa! Missä päin Pohjois-Helsinkiä muuten asut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOI VITTU!! Pistää vihaks tollaset!!!
   Tänkin takia mulla on oma ärhäkkä koirahenkivartiosto.....

   Asun Puistolan alueella, sanotaan näin. Moni arvaakin tän perusteella meiningin...

   Poista
 8. Käsittämätöntä, etenkin koska neulanvaihdon yhteydessä saa varta vasten bio hazard -pöntön noita iljettäviä värkkejä varten. Juuri sellaisen kirkkaan keltapunaisen, johon esimerkiksi labrassa käydessä hoitaja laittaa sen neulan, jolla on otettu potilaasta verta. Ne väritkin on vielä kansainvälinen symboli sille että SE SISÄLTÄÄ VAARALLISTA LÄÄKETIETEELLISTÄ JÄTETTÄ. Ja kun se pönttö on täynnä, se "lukitaan" kiinni niin ettei sitä enää saa särkemättä auki. Ja syystä. Että pistää vihaksi tollaset taliaivot.

  Oman kotitaloni roskikseen toisaalta joku molopää oli vienyt kokonaisen sellaisen ruiskupurkin, kunnes se särkyi roska-auton puristimessa ja ruiskut ja neulat levisi ympäriinsä sitä auton lavaa sekä tippui kadulle. Että näin. Siinä sitten satuin paikalle juuri kun roskakuski ihmetteli että mitäs näille pitäis tehdä.

  Käsittämätöntä tuo ihmisten toiminta. Olen monta kertaa myös löytänyt lojuvia huumeruiskuja kadulta ja puistoista. Hyi helvetti miten vastuutonta.

  VastaaPoista