24. huhtikuuta 2012

Naistenhakkaajista!!!

Huomhuom. Tämän postauksen tarkoitus on saada ihmiset puhumaan aiheesta, ja käsittelemään sitä avoimemmin. Puhuin häideni pilaamisesta, nyt saatte tietää suurinpiirtein mitä tapahtui.
Haluan myös oman kokemukseni kautta kannustaa kaikkia, sillä kaiken jälkeen minäkin menin juuri lauantaina onnellisesti naimisiin. Maailmassa on vielä hyvyyttäkin jäljellä :)


Nyt mä avaan tän kipeän aiheen, mitä oon nyt 1,5viikkoa pyöritellyt päässäni järkyttyneenä.

Kun kuulin totuuden, yhtäkkiä jokaikinen sana, teko, valhe, osui paikoilleen. Mä tiesin kokoajan mitä on meneillään, mutten koskaan halunnut avata silmiäni totuudelle.
Älkää sanoko lapsillenne, ettei hirviöitä ole olemassa
- Ne kävelee jokapäivä meitä vastaan hymyillen, tuntematta mitään teoistaan.

Mä en jaksa olla enää hiljaa tästä.

Lyhyesti, mulla on ex, joka löi aina suuttuessaan. Terveisiä vaan jos luet tätä. Skitsofrenia ja nykytiedon varjolla muodikkaasti narsisti, sosiopaatti, psykopaatti, fuckin' who knows.
Kelläpä meistä ei ole väkivaltaista exää nykyisin.
Tästä on onneksi jo aikaa, mutta sitten OMIIN HÄIHINI tuodaan muisto näistä vuosista, kun sai elää itsekin
pelossa.


Luulin, että saisin juhlia omat hääni ilman väkivaltaa omia vieraitani, kauniita ystäviäni kohtaan. Mä olen kunnossa fyysisesti, mutta aivan tarpeeksi paskana henkisestä tämän johdosta.

Kaikki vuodet mä kuvittelin, että tunnen ihmiset, mutta ihminen ei tunnetusti näe asioita, joita ei halua nähdä.
5vuoden ajan mä kutsuin hirviötä ystäväkseni. Mun pitäs olla empaattinen ja ymmärtäväinen, auttaa hakeutumaan apuun ymsyms. Mutta jokaikinen kerta kun sain itse peittää kasvojani jokaikisestä äkkiliikkeestä, en TODELLAKAAN PUOLUSTA MINKÄÄNLAISTA VÄKIVALTAISTA PASKAKASAA.


Vihaan väkivaltaa!!! Enkä hyväksy sitä äärimmäisissäkään olosuhteissa. Ainoastaan sanonta tapa tai tule tapetuksi taitaa kattaa itsensä. Muutoin mikään maailmassa ei oikeuta ketään satuttamaan toista - ei etenkään heikompaa, valmiiksi maahan lyötyä osapuolta!!!!!!Ketään ei lyödä.

Rakkaudella jokaista kaunista sielua kohtaan,
Uhkauksilla jokaista raukkamaista nyrkinheiluttajaa vastaan.
- LitaBitch

9 kommenttia:

 1. Jep muaki vitutti ihan saatanasti ku menin siihe x-tilanteeseen, ja oli koko aja sellanen olo et jotain on vialla, mutten uskaltanu sanoo mitään.. :(

  VastaaPoista
 2. Hyi kauhee, kuulostaa hirveeltä mieheltä :c !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä käy selville että kysymyksessä on mies?

   Poista
  2. Iivarilta hyvä pointti itseasiassa. Myös naiset hakkaa, eikä se ole todellakaan hyväksyttävää.
   Mutta tämän kirjoituksen henkilö on valitettavasti mies :(

   Poista
  3. Mun mielest täs postaukses käsiteltiin naistenhakkaajia... eiku wait. silti invalid comment. Voi nainenki tosiaa hakata naisii?

   Poista
  4. Joo, ja siis tää tapaushan siis oli mies hakkaa naista, mutta vastustan myös naisia jotka lyö miehiä. ja muuta parisuhde ja perheväkivaltaa.

   :)

   Poista
 3. Ja oikeesti C'mon, kuka vittu tulee riehumaan toisen HÄIHIN?! Häät on ilon juhla, ei väkivallan.
  Aivan sama mikä mun tausta on, mutta älyhoi, älä jätä ihmiskuntaa... :o

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että otit asian esille täällä, sillä aihe on varmasti valitettavan monelle tuttu. En tiedä, miksi naiset kestävät väkivaltaista puolisoa, mutta luultavasti kaikki kiteytyy siihen pelkoon tai jonkinlaiseen häpeään. Silloin tarvitaan niiden oikeiden ystävien tukea ja apua.

  Valitettavasti usein väkivallan kohteena on nainen, jota mies pahoinpitelee. Kyllähän naisetkin varmasti pystyy saamaan aikamoista tuhoa fyysisesti aikaiseksi, mutta jo pelkän kokonsa ja voimansa takia miehet pistää helposti paremmaksi. En tarkoita kommentillani solvata ketään!

  Mutta tosi paskamaista, että sun häihin kehtaa tuollainen ihminen tulla ja pilata sun elämän onnellisimman päivän! :( varmasti aivan jäätävä tilanne ollut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin luultavasti se pelko, että kyseinen henkilö tulee kostamaan sen, jos siitä kertoo kenellekään.

   Se on kamalinta kattoa vierestä, kun toisen elämää tuhotaan. Ja etenkin tajuta kuinka kauan on ollu sokea kaikelle mitä ympärillä tapahtuu.

   Häiden sankari onkin Emilia (If they came to hear me beg-blogi), joka oli ekana paikalla pysäyttämässä tilannetta... Huuh....

   Poista