14. maaliskuuta 2012

Take your medication Roman

Niin se koiranpentu pistää lentelemään ympäriinsä eikä ehdi edes blogia katella.
Eli arvata voi, ettei mulle kuulu muuta kuin pentupentupentua.
Näkee sen ulkomuodostakin, häpeillen sen ääneen sanon, etten ole värjännyt hiuksiani 5kuukauteen :D

Sitä se koiramammailu taitaa teettää. Nyt helpottaa kun penneli on ymmärtänyt sisäsiisteyden, eikä tarvi kokoajan olla varpaillaan millon pissii lattialle. Huuh!


Kuvista näkee hyvin ainakin mun viimeviikkoisen väsymyksen, mut ainakin on autoiltu pennun kanssa, käyty kaupoissa, keskustassa, eläinlääkärillä, koirapuistossa... On käynyt vieraita ja naapurista tuli hoitokoirakin päiväksi.

Deimos kävi tänään myös ensimmäisellä "ison koiran" täysimittaisella lenkillä! Hyvin juostiin takasinkin päin, ei penturaajat kyllä rajota vauhtia tai jaksamista yhtään.

Eläinlääkärillä ensimmäisessa Suomen rokotuksessa kaikki meni loistavasti. Huomaa myös että raakaruoalla on heti selkeästi terveempi pentu. Sinister oli samassa iässä jo suolistotulehduskierteessä, välillä ylipainoinen, raajat vääntyivät yms.
Nyt oli tällä pennelillä painoa 9,2kg, hoikka ja isot lihakset kovaa vauhtia kasvamassa takajaloissa.
Sinister on iso uros, ja sillä tuossa iässä oli painoa parisataa grammaa vähemmän ja painoindeksi ylärajoilla... Eli katotaan mikä jätti Deimoksesta sitten tulee ;)
Kehui se lääkäri ohimennen Sinisterinkin upeita vitivalkoisia hampaita kun tämä läähätteli vieressä henkisenä tukena."Äiti, taas se halailee mun jalkaa..."

6 kommenttia:

 1. On ne suloisia koiria <3 Tuleeko teillä paljon karvaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lady Grotesca:
   Kissoista tulee :( Ja siis etenkin kun on musta sisustus ja valkeita kissoja, aaa ihanaa :D
   Koirat syö vähän terveellisemmin täällä niin niistä lähteekin onneks vähemmän. Toki pentu tiputtaa kohta pentulaiskarvat :D

   Poista
 2. On kyl nättejä! Mahdat olla erittäin tyytyväinen omistaja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä!! <3 Oon ihan hangon keksinä hymyilemässä näiden kanssa ulkona kevätauringossa <3 En oo koskaan ennen ollu näin onneissani elämästä <3

   Poista
 3. Kuinka usein sä peset tukkas? :D mä nimittäin olen kokeilemassa tota special effectin väriä ja kaikki sanoo et se pysyy niin hyvin !

  VastaaPoista
 4. Nani:
  Harvoin :DD Sen voin muuten myöntää. Atooppinen iho, herkkä päänahka, niin pitää vähentää turhia pesuja. Mulla tosin aika hitaasti likaantuukaan :D

  VastaaPoista