23. maaliskuuta 2012

Spring Day


S for Sinister, D for Deimos

4 kommenttia:

 1. Voi kun ne on kyllä niin kauniita koiria <3 Miulla oli myös joskus suureena haaveena Belgianpaimenkoira (groenendael) eli se musta versio. :D Mutta täytyy kyllä lykätä vielä koiran hankkimista kun nykyiseen asuntoon ei voi mitään karvaista hankkia. :(

  Onko miten haastava luontoinen tämä rotu? En ole vielä ketään tavannut jolta kyseistä rotua löytyisi ja mielenkiinnolla olen sinun postauksia Sinisteristä (ja Deimosista) lueskellut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippahei!

   Belgit on ihania, aivan loistava huumori ja ihan pimeitä tapoja :D
   Mun mielestä ei oo edes kamalan hankalia(tai sit oon tottunu)
   Kunhan totuttaa kaikkeen menoon, kaupungin hälyyn, kaikkiin ihmisiin ja tooosi moniin koiriin ni saa aika hyvän pohjan :) Tosi ystävällisiä koiria, joista meillä tää isompi ei sitten uhkaavassa tilanteessa puolustaessaan väistä ketään. Aina valmis suojelemaan koko kehoaan ja ääntään käyttäen.
   Mullahan on Sinisterin nimi tatuoitu kaulaan, se varmaan myös kertoo että parempaa ystävää ja sielunkumppania en tuu löytämään <3.

   Hankalinta on varmaan uroksen machoilut ja terävyys, mut saahan koirassa asennetta olla ;)

   Poista
 2. Kuullostaa oikein mukavalta seuralaiselta lenkkipoluille. :) Jossakin vaiheessa kun ollaan miehen kanssa kuitenkin hommaamassa koiraa, niin paljon ollaan mietitty dobermannin ja tämän rodun välillä. Lähteekö muuten miten paljon karvaa belgeistä? Ja onko turkki miten suuritöinen hoitaa? :)

  VastaaPoista
 3. Tolle kasvaa vielä lisää karvaa iän myötä, mut tähän mennessä helppo :) Perskarvoihin jää havuja tosin ja niitä saa nyppiä kiitettävästi.

  Toki näissäkin on ihan pöpipäitä ja kuumakalleja, mut kattelee itteä miellyttävän emän ni siitä on hyvä lähteä. Sinisterin emä on super-rauhallinen ja ystävällinen, näkyy Ässässä selkeesti. Isä on järeemmästä suvusta, missä on reilusti suojelukoiria.
  Kädet meinaa treenatessa lähteä välillä ku kuumenee ja sit alkaa leuat käydä, mut en oo pitäny ongelmana. Aika vahvat vietit, meillä jahtaa kyllä ihan kaikkea ku antaa luvan. Jos kiinni sais ni tappas hyvin helposti kuumapäisyyttään, tosi kova puruote.
  Mut kotona rauhallisia, kissoja rakastavia, huolehtivaisia koiria, en vaihtais <3.

  VastaaPoista