26. maaliskuuta 2012

Eniten vituttaa sinä

No, ei sentään kukaan teistä, enkä ole vitutuksesta kärsivää sorttia mutta JOSKUS täytyy kaikilla tulla vähän höyryä korvista.

Lapsien kasvatus.
Se on uusi jälkiruoka, joka sisältää mm. mansik... No, wait....?

Mua nyt ei tunnetakaan lapsi-myönteisyydestä, mutta onko se ihmekään tänäpäivänä.
Lapsien tapakasvatus. Eihän niitä kato tarvi enää kasvattaa, kun koulu tekee sen vanhempien puolesta. You serious?
Sitten lapsi katsoo telkkarista jotain salkkareita, ja saa traumoja. Vikahan on toki itse sarjan.
Onko sille kakaralle niin vaikeaa hankkia vaikka oikeaa harrastusta, ettei tarvitse aamusta yöhön tuijottaa niille kuulumattomia tv-sarjoja? Onko niitä lapsia niin vaikea kieltää katsomasta sitä Playboyta myöhäisillassa kun muutenkin pitäisi olla jo nukkumassa?

Onko se nyt sitten ihme että se lapsi ei keskity koulussa ja lihoo kun sika. Mitäs annatte rahaa energiajuomiin. Se saarioisen valmispizza ei myöskään oo välipala, siihen voi hätäsesti ehkä pyyhkiä perseen.
Mihin hävis kotiruoka tai vanha kunnon "puoli lautasta salaattia"? Oikeesti, hedelmät ja marjat on hyviä, mut ehei ku onhan lisätty sokeri terveellistä.

Sit vanhemmat jotka kieltää lapsiltaan ehkäisyn, ettei ne menis harrastamaan seksiä? MITÄ? Tuonko pitäisi estää?! Jaa mistäkö teiniraskaudet tulee?
Onko niille lapsille vaikea opettaa kysymään lupa, jos haluaa silittää vieraan koiraa. Näköjään.
Treenaa nyt hakua ulkona, kun kaksi täysin tuntematonta pikkutyttöä tulee heittelemään sun 30kg/+64cm yhäti kasvavalle nuorelle uroskoiralle lumipalloja.
Teinikoiralle, joka ei pidä lapsista.
Teinikoiralle, joka ylikuumentuessaan käy päälle. Vittu määä tykkään hei!
Mut ei siitä mitään hakukoiraa tolla tulekaan, oppiipahan lumipallojen heittelystä, ettei mitään kannata etsiä, kun ei ole mitään löydettävää.
Ja tottakai se kaatuu mun päälle, vaikka ne itse kiellosta huolimatta tulevat lääppimään.

Kuten eräs 30vuotta sitten koiran omistanut nainen ihmetteli, miten 2000-luvulla tuntemattomien koirien ja ihmisten käpelöimisestä on tullut jokamiehen oikeus?
Pieni shokki, kun vuosia myöhemmin joku sekopää seuraa sua ovelle, koska sulla on söpö koira. WTF?
Mihin tää maailma menee?

JA EI, ETSAA MUN yli-isoa, YLI-VIETIKÄSTÄ belggaria LENKILLE JOS OOT VITTU 7-VUOTIAS.
Ps. Tällä seudulla vieraan ovella pimpottelu ei myöskään oo kauheen fiksua tai turvallista. Onko ne vanhemmat sokeita? Joka viikonloppu poliisit korjaa jonkun pahoinpitelijä-tappelupukarin tosta pois ja sitten annetaan lasten juosta vailla huolenhäivää ympäriinsä?

RAGE, ei suinkaan? Pitäskö tähänkin tunkea joku kuva, ei kykene.

14 kommenttia:

 1. Hahaa oon niin samaa mieltä. Tyhmiä vanhempia, siks tyhmiä kakaroita. Hohhoijaa.

  VastaaPoista
 2. Koira asiassa komppaan kyllä täysin ja muutenkin toki asiaa puhut tässä.

  VastaaPoista
 3. Pahimmassa tapauksessa nuo lellipentu äpärät aiheuttaa sen että siun koira joudutaan lopettamaan jos se vahingossa purasee säikähtäessään tollasta idioottikakaraa. :( Meidän rottweileriä uhkas nimittäin joskus muinoin sama kohtalo kun joku nobody kakara tuli ihan puskista sen kimppuun silittelemään. Vähemmästäkin koira säikähtää, ja tietysti näykkäs sitä kersaa kädestä. Ja johan mammat soitteli perään ja uhkas vaikka millä lopetuksella. Vaikka ei se todellakaan ole koiran vika vaikka ois miten koulutettu.

  Helvetti ne kakarat tässä pitäs lopettaa ja ne idiootti vanhemmat. En tosissaan ymmärrä tuota. Sama meillä nyt nykyäänkin kun vittu vieraat menee käärmeitä sorkkimaan luvatta... Huoh*

  VastaaPoista
 4. Sehän on tunnettu fakta ettei lapset nykyään osaa käytöstapoja. Ehkä vanhemmat ovat itse lapsena miettineet etteivät ainakaan omilta lapsiltaan kiellä kaikkea "hauskaa", mihin onkaan päädytty...

  VastaaPoista
 5. Yhdyn monessa kirjoittamassasi lauseessa mielipiteeseesi mutta... Oli ehkä 'hiukan' turhaa yleistämistä tässä merkinnässä. Eiköhän nykyisin ehkä työ kiireet vie aikaa vanhemmilta jonka takia ei keskitytä niin paljon oman lapsen menoihin ja tekemisiin yms. Töitä kun pitää tehdä koko ajan enemmän ja enemmän että saa rahaa elämiseen. Ura menee tottakai lapsen edelle eikun-? Mutta totta on esimerkiksi se että ennen kysyttiin lapselta syytä huonoihin arvosanoihin, nykyisin mennään tenttaamaan opettajalta syytä lapsen huonoihin arvosanoihin. Asia erikseen ovat sairastumiset ja sellaiset itsestään johtumattomat syyt, jolloin on vaikea kuljetella lasta vaikka esimerkiksi sinne harrastuksiin jne.

  Ja toki ymmärrän että tuollainen koiran silittämis tungeskelu ärsyttää joitakin. Kyllähän omastakin (nykyisin edesmenneestä koirasta) tuli miespuolisia henkilöitä pureva, koska veljeni kaveri sitä kepillä pentuna hakkasi. Että en minäkään kovin mielelläni laske ihmisiä (no okei lapsia) kadulla nykyisen koirani lähelle.

  Mutta joo, olenhan minä tätä blogia jo pidemmän aikaa lukenut (ihan vain sen takia että omaat mielenkiintoisia mielipiteitä ja tämä blogi on muutenkin mielenkiintoinen, yhtä sanaa toistaen...). Varmaan sinä ihmettelet miten kesken kasvuista lukiolais kakaraa blogisi kiinnostaa, mutta kiinnostaa silti. Enkä nyt usko että millään pahalla otit kommenttiani, eikä se ollut tarkoituksenikaan! Vihdoin vain keräsin rohkeuteni ja kommentoin tänne. (:

  VastaaPoista
 6. Ehh.. joo :D nykypäivänä ei lapsia oikein osata enää kasvattaa. Mitä siitäkin tulee, kun lapset saa lapsia ja kasvattaa niitä? Ei ainakaan mitään positiivista. Luulisin, että lopputulos on niitä, joilla housut roikkuu polvissa ja jotka välitunneilla käy ostamassa vähän ES-energiajuomaa. Juu.

  VastaaPoista
 7. Tuohon koiran silittelyyn / lähentymiseen;

  Jumalauta, jos ite nään jossain koiran en todellakaan mene sitä silittelemään tms. Saatan vaan todeta itekseni, että omas siinä suloinen otus, tai jotain muuta vastaavaa. En ymmärrä edes sitä, miksi lapsien pitää mennä niitä koiria lääppimään ! Eikö vanhemmat opeta mitään ? Ok, vieraiden mukaan ei saa mennä, mutta entäs ne vieraiden koirat ? Saako niitä mennä noin vaan silittelemään yms ? No perkele odottakoon vaan sitä kertaa kun menee ilman mitään ilmoitusta lääppimään vierasta koiraa ja se piski sitten käykin kiinni ?! AAAARGGH >: (

  VastaaPoista
 8. Tää on ihan käsittämätöntä, kun ite olin sen ikänen että halusin silitellä muiden koiria kun omaa en saanut niin porukat kyllä opetti että aina pitää kysyä ennen kun koskee. Ja joka kertahan minä kysyin, eikä omistajat koskaan kattoneet pahasti kun ensin viitti vaan kysyä nätisti. Kyllä nyt sen verran luulis että vanhemmatkin viittis kertoa lapsille, ettei saa mennä ilma lupaa koskee kenenkää toisen koiraa.

  VastaaPoista
 9. Osuipas aihe taas lähelle sydäntä! Me jutellaan usein siskon kanssa tuosta, kuinka nykyään lapset syöksyilee miten sattuu koiria silittelemään luvatta, tai tulevat ihan suoranaisesti ärsyttämään. Ei ainakaan meille ja kavereille tullut kakaroina mieleenkään mennä jotain tuntemattomia piskejä silittelemään, vaikka olisi esimerkiksi kaupan eteen sidottu kuinka söpö puudeli tahansa. Eikä myöskään ruvettu heittelemään sille käpyjä, lumipalloja tms. tai ärsytetty "haukkumalla."
  Mulla on kaksi serkkutyttöä, joista toinen tosi fiksu ja asiallinen 10-vuotias, joka osaa käyttäytyä koirien kanssa erinomaisesti. Nuorempi taas vaikuttaa adoptoidulta, poikkeaa sen verran paljon koko lähisuvusta käytöksellään ja järjenjuoksullaan. Muutamaa viikkoa sitten se jahtasi Islaa ja huudahteli sille, ja pentuparka meni paniikkiin, colliet kun eivät muutenkaan mitään leijonia ole. Oma vika tietysti kun silmä vältti hetkeksi, kukapa nyt viatonta lasta voisi syyttää (argh.) Noh, luojan kiitos Islalle ei jäänyt mitään valtaisaa lapsikammoa, kun oli saanut ja sai sen jälkeen runsaasti hyviä kokemuksia lapsiolennoista :)
  Cira taas aristi jossain vaiheessa aavistuksen verran polkupyöriä. Naapurin kakara syöksyili aina täysillä sitä kohti pyörällään, teki jarrutuksen aivan naaman eteen ja ryntäsi sitten käsi ojossa taputtelemaan kuonoa. Cira tykkää hirveästi lapsista ja on kärsivällinen niiden suhteen, mutta tuon kakaran käytös sai senkin jo tekemään varoittavia eleitä. Jere kerran selitti vähän terävämpään sävyyn sille pojalle, että vieraita koiria ei saa noin vain silitellä tai voi päästä käsistään eroon, eikä se ole sen jälkeen käynyt häiritsemässä.
  Kaiken lisäksi eräs yläasteikäinen poika keuli pyörällään Ciran jalalle, ei ole hirveän hyviä kokemuksia niistä laitteista.

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille kommenteista tasapuolisesti! <3

  Tosiaan tuo mun vanhempi koira sai trauman pentuna lapsesta, joka hyökkäsi sitä 8-viikkoisena halaamaan suoraan kaulaan. Pakeni ja pissasi alleen. Belgi luonnollisestikin vain rauhallisten lähestyjien koira. Ei mikään parashermoisin yksilö ole, vaikka omasta mielestäni todella tasapainoinen teini-ikäiseksi.

  Ei kyllä millään kiinnosta että lapset tulee sohimaan tätä "niin aikuista, kaiken kestävää AIKUISTA" koiraani, joka todellisuudessa on 1v kesken kehityksen oleva herkkä uroksen alku. Tässä iässähän se kriittisintä.

  Ja minä annan luvan koiralleni, että se saa lähestyä ihmistä. Kukaan ihminen ei saa lupaa lähestyä sitä.
  Tolloja :/

  VastaaPoista
 11. Näen itsekin satunnaisesti tuota, että ihmiset syöksyy kysymättä silittelemään esim. kaverini koiraa. Mulle ainakin opetettiin pienestä pitäen, että jos haluaa silittää niin AINA pitää kysyä ja näin teen edelleen. Vähän sama jonkun raskausmahan kanssa. Olen kuullut kauhukertomuksia, että kuinka joku täysin ventovieras on hyökännyt koskemaan mahaa käsi ojossa kysymättä lupaa. Kun mun kaveri oli raskaana, kysyin siltäkin luvan että saako kokeilla masua. O_O Missä ihmisten käytöstavat piileskelevät nykyään, perkele?

  Samaa mieltä myös tuosta lasten yleisestä kasvattamisesta. Ei opeteta käytöstapoja, kunnioitusta muita ihmisiä kohtaan jne. Liian usein törmään johonkin vapaan kasvatuksen tulokseen joka huutelee kadulla ihmisille törkeyksiä. Jää paska maku suuhun. Tuolloin tekisi itse mieli ojentaa lasta, mutta eihän nyt ulkopuolisena kenenkään pientä mussukkaa saa.

  VastaaPoista
 12. Ravenoaris:
  Raskausmaha, eikä... Voin vaan kuvitella :( Ei ihmisille koskaan tuu mieleen sellasta asiaa että jokaisella on oikeus koskemattomuuteen :/

  Mulla tulee välillä miehetkin koskettelemaan hiuksia. Se on todella kuvottavaa. Huono syy yrittää hieroa lähempää tuttavuutta... Hyi vttu.

  VastaaPoista
 13. Mulle ei oo opetettu mitään sellasta, että pitää pyytää lupa että saako koskea koiraan. Sen verran kuitenkin olen älynnyt, että olen pienestä pitäen aina kysynyt vieraiden koirien omistajilta, että saako silittää. Maalaisjärkeä oikeesti saa käyttää, mut nykyään sitä ei tunnu enää periytyvät sukupolvelta toiselle tai sit se on erittäin harvinaista. Mikäpä olen tällaisia puhumaan, kun ikää on kuitenkin vasta 16v, mutta oon kyllä taas vaihteeks iloinen siitä et mul on isä jolta oikeesti löytyy terve maalaisjärki. Siksipä päivittelen päivittäin nykylasten kasvatusta ja tilannetta ja oon päättäny et jos joskus hankin lapsia ni kasvatan ne paremmin. :-)

  VastaaPoista