16. helmikuuta 2012

Daisies are bright yellow

Muuttuako vai ei.

Pitkään oon miettinyt hiusten värjäämistä takas mustaksi ja korujen ottamista pois. Tän tyylin aiheuttama harmi on ollut vaan isompaa kun mielihyvä.
Kuukausi taaksepäin joutuessani sairaalaan, oli vaikea saada apua koska ambulanssimiehien varma ensimmäinen arvaus musta oli narkkari, sekakäyttäjä. Yllätys oli ilmeisesti suuri, kun tämä tyty ei vedäkään päätä täyteen tavaraa. Päinvastoin, mulla on täysi nollatoleranssi.

Pelkään että mun ulkonäkö tulee väliin vielä moneen asiaan pahalla tavalla. Tätä tyyliä olen palvellut vaihtelevasti 8vuotta, kovasti on se oma juttu, mutta joskus itsensä täytyy peittää ollakseen arvostettu tai tasavertainen ihminen. Pinkkiä hiuskuontaloa olen kantanut viharakkaus-suhteella 5vuotta.


En voi olla itseni näköisenä arvostettu koiraharrastaja. Muistan Sinisterin pentuaikaan minulle sanottaneen, että mulla menee niin paljon aikaa meikkaamiseen, etten ehdi edes pissattaa pentua.
Meikkaan byw 5minuuttia arkena. Saahan siihen aikaa kulutettua halutessaan, mutta tän pakkelin alla ei asukaan liian pinnallista pakkeliprinsessaa.
- Pentu, jota en muka ehtisi pissattaa, oli muuten sisäsiisti 3kk iässä...
- Sama koira on osallistumassa keväällä/kesällä ekaan tottelevaisuuskokeeseensa.
Mutta kuka tämän näköisen naisen ottaisi vakavasti, ennekuin on vähintään 5 koiraa käyttövaliona vaikkapa jäljeltä.

Aina kauniina? Really?
 Sama ongelma vaivaa luultavasti myös persoonallisia pienten lasten äitejä. Missä nekin huitelee yöt huoraamassa kun hiuksetkin on siniset, hui kamalaa!! Lapsetkin varmaan kuolee nälkään?!Munanjatkekoirienkin omistajat ovat yleensä kuulemma aina, rumaksi tatuoituja, lävistettyjä, mustaan pukeutuvia, kaljuja tai jotain shokkiväripehkoisia hörhöjä, jotka haluavat pelotella ihmisiä vaarallisella koiralla.
He ovat myös rikollisia, narkkareita tai muita raiskaajia.

Näiden "hörhöjen" ulkomuoto kertoo kyllä oikean tarinansa niille, jotka ovat tarpeeksi avarakatseisia sen näkemään.
Näillä "rumilla tatuoinneilla" voi olla myös tärkeä merkitys.


Mustat vaatteet voivat taas yksinkertaisesti kertoa, että niiden kantaja on fiksu; Mustassa kun ei näy lika niin helposti. Koirapuistossakin voisi vituttaa seisoa ne valkoiset housut jalassa kun jonkun fifi innostuu pomppimaan...

Lävistyksistä voin vaan sanoa makuasian lisäksi, että septum-lävistyksen on kautta aikojen uskottu suojaavan pahoilta hengiltä eri kulttuureissa. Joten onko oikein kyseinalaistaa, jos kyse on jopa niin hengellisestä asiasta? ;)

6 kommenttia:

 1. Mun ajatuksissa ei ikinä oo tullu mieleen että kirkas hiusväri ois jotenkin narkkia, aattelin ettei niille merkitse mitään tukan väri kunhan saa aineita. Onko värikkyys vieläkin niin suuri kynnys harmaille suomalaisille :D voi hyvänen aika. Ja joo tottakai beigen luomivärin laittaminen vie paljon vähemmän aikaa ja on silti luonnollinen vaikka sitä ois puolpurkkia naamassa!! Mutta älä yt kerralla pistä kaikkea pois, vois aatella että edes joku välimaasto löytyisi

  VastaaPoista
 2. Kaikki vähänkään erilainen on vissiin narkkia :DD Huvittavaa kun kuitenkin näen OIKEITA narkkeja päivittäin kun niitä tässä asuu. En tunne kuuluvani joukkoon. Ja on aika loukkaavaa että yhdistetäänkään niihin.

  VastaaPoista
 3. Ihmisten ennakkoluulot on kyllä aivan anaalista. -____- Välillä on vaikea käsittää, että miten tommosia ihmisiä voi olla vielä tänäkin päivänä, mutta kyllä se vaan edelleen kirkkaat värit, lävistukset ja tatuoinnit jaksaa järkyttää. Ja kaikki muukin, mikä massasta erottuu. Se on rankkaa yrittää selviytyä kun ennakkoluuloja ja muuta paskaa sataa niskaan jatkuvalla syötöllä, yritä nyt siinä olla onnellinen tai nauttia yhtään mistään. Olen käynyt samanlaisia tuntemuksia itsekin läpi ja tiedän, miten se voi väsyttää. :/

  VastaaPoista
 4. Mullakin oli pinkit hiukset tossa vähän aikaa sitten ja kyllä sitten oli kaikki maailman narkkarit kimpussa, että onko mulla myydä tai haluunko mä ostaa jotain -.-

  VastaaPoista
 5. Mulla on ollut postaus työn alla noista koiriin liittyvistä ulkonäköstereotypioista. Eihän meidän vetokoirakaan varmasti pääse toteuttamaan luontoaan, koska minä vedän korsetin päälleni muutaman kerran kuukaudessa, ehei :D

  VastaaPoista
 6. Hirttoyrtti:
  Hahhaa :D Näytetään varmaan kans siltä et koira ei pääse metsään koska iiik siellä on likasta. Tai että koirat pissatetaan jossain ostoskeskuksessa ja kannetaan käsilaukuissa.
  Mäkin tykkään ostella koiralle timantti-nimilaattaa etc söpöjä juttuja, mutta ei se siitä tee sen vähempää harrastuskoiraa ;)
  Meillä on pinkit kakkapussitkin, ompa kamalaa :'(

  VastaaPoista