12. heinäkuuta 2011

Hellepäivien uhrit

Eilen oli +35'C mittarin mukaan ja koko perheestä sen näki. Kissat nukkuivat lattialla samassa paikassa koko päivän, olohuoneeseenkin oli ruuhka, sillä se on talon viilein paikka.
Viimeyönä sitten alkoi se toivottu ukkosmyrsky, vaikka pelkäänkin ihan kuollakseni kovia ääniä, niin ainakin viilensi ilmaa.

Koira on suhteellisen tuntemattomasta syystä toipilaana ja nyt kieltäytyi syömästäkin...
Yritin taas toissapäivänä ruokkia Sinisteriä annetun ohjeen mukaan, mutta eipä toiminut tälläkään kertaa herran vatsalle. Kyseessä siis ohje että pennulle voi keitellä puuroa, riisiä ja ruokavaliossa pitäisi olla reilummin hiilareita. Vatsa on täysin kuralla ja oksentelipa koko viimeyön, nyt sitten nukkuu vain kokoajan eikä syö enää. Huomenna lääkäriin kiireesti jos ei lähde lääkkeestä huolimatta paranemaan!

Hilpeä automatkustaja


Ollaan tosiaan syötetty tälle pääosin vain raakaa lihaa, rustoja ja broilerin kauloja. Tämä ruokavalio on pitänyt painon nousun, vatsan ja fiiliksen hyvänä. Jatkan samaan malliin, tälle kun ei hiilari sovi näköjään yhtään.
Kuivanappulat ei kelpaa vieläkään, eipä haittaa toisaalta. Ostin nyt varmuudenvuoksi vitamiinilisän, vittuakos mä tätä alan pakottaa syömään teollista ruokaa jos ei viidessä viikossa ole sitä syönyt vapaaehtoisesti.
En mä muutenkaan ole kauhean innoissani kaikista ihmeen hiivoista ja lisäainepaskoista teollisessa ruoassa, vaikka Orijen suhteellisen hyvää onkin. Hill's ja 1st choice sekoittaa myös mahan... Ei helvetti, oli viimeinen kerta kun luotan mihinkään ohjeisiin, vaikea tosin uskoa että näin pahassa kunnossa...
Kävi mielessä myrkytys, mutta poitsu on ollu vaan hihnassa eikä täten pääse syömään maasta mitään.

Penneli sai uuden pentupannan vanhan jäätyä pieneksi


Sitten hieman iloisempiin uutisiin, tai no, miten sen nyt ottaa...
Sinister on alkanut kasvattaa kovaa vauhtia pitkää karvaa takamukseensa! Hampaat alkoivat myös tuossa vaihtua ja luutkin maistuu kivasti. Niin se mamman poika kasvaa ja kohta täällä viipottaa aikuinen harmaa villapallo

Ihanaa päästä tästä asunnosta pois! Muutto on tämän kuun lopussa ja vähän senkin kunniaksi ostettiin uusi telkkari. Ei me telkkaria katsota oikeastaa, mitä nyt kerran viikkoon jotain koirakuiskaajaa koneen kautta, mutta sisustus-syistä iso helpotus! Meillä tosiaan oli sellainen ah niiin hieno yäk-harmaa kuvaputki, joka rikkoi vanhan tv-pöydän ollessaan niin painava.

Ennen - Jälkeen
Kuten aina sanon, telkkarit on kivoja sillon kun ne on pois päältä.
Sisustuksellisesti olen onnellinen, musta sopiikin tähän lepakkoluolaan paremmin kuin hyi-tuo-harmaa.
Tv-pöydän ja telkkarin suhde nyt tosin on epämuodikas. Tuo pöytä on tarkoitettu max. 42tuumaiselle telkkarille, mutta ihan sama tuo ulkonäkö kunhan painorajat on kohdillaan. (kestää 100kg, töllö painaa 30kg)
Telkkari on siis kooltaan 50'Mmm rakastan isompaan muuttamista, koska se tarkoittaa sisustamista ja uuden ostamista ;)
Harmi vaan että lehmäntaljoja ei voi vielä laittaa takaisin lattioille, koska koiran pidätyskyky on vielä vähän kehityksen alla. Hirmu hyvin on muuten elämä helpottanut kun tajusi sisäsiisteyden idean.

Pahoittelen päivitystaukoja, tässä ei paljoa muuta tapahdu kuin muuttosuunnittelua, lihomista ja ilmastosta kärsimistä. :D


4 kommenttia:

 1. Hihii, meidän Raivolla on samanlainen panta! On myös toinen luupanta, mustaa kiiltotekonahkaa blingbling -luilla. :D Nää helteet on petollisia, Raipelle on kahdesti meinannut tulla lämpöhalvaus, onneks jääny vaan meinaamisen asteelle. :/

  VastaaPoista
 2. Akka Perkele:
  Joo, todella vaarallista tää lämpö.
  Mekin ollaan koiruuden kanssa suosiolla pysytty sisätiloissa, käyty vaan pissillä ja kakalla ulkona.

  Toi panta oli alennuksessakin ja just oikee koko ni nappasin messiin :D Täl odottaa sit aikuisuutta oma nahkapanta, mut saa nähä jos onki liian pieni.
  Tää uus panta on koko 45cm ja se aikuispanta on 52-60cm :D

  VastaaPoista
 3. Muuttaminen on kyllä ihanaa just tuon sisustelun takia. :>

  Toivottavasti Sinister paranee ja selviää mikä vetää vatsan noin sekaisin. :( Maalla asuneena olen päässyt vähän tottumaan siihen että (sekarotuiset) koirat syövät kaikkea salaatista ja perunoista metsäneläimiin joten kokemusta aiheesta ei kyllä ole. :/

  VastaaPoista
 4. Sysihilkka:
  Jep! Hyvää tuossa uudessa kämpässä on että olohuone on ihan saman kokoinen, joten TV:n ja muut voi asetella ihan samalla tavalla, samalle etäisyydelle :)

  Koira piristyi masulääkkeen ja salakavalan pakkojuoton ansiosta, huh! :)
  Aluksi aloin pelätä jo nestehukkaakin, mutta sitten myöhemmin pissan määrästä kyllä näki että oli juotu aaaaikaaaaa reippaasti kuitenkin :D

  VastaaPoista