21. heinäkuuta 2011

2009 leukaimplantti

Löysin pari aika samanlaista posetusta vuosilta 2008(?) ja 2011.
2009 syksyllä sain tosiaan leukaan implantin ja pari titaanilevyä synnynnäisen sairauden aiheuttamien ongelmien takia.

Sillon leikkauksen jälkeen kirosin et varmaan oli ihan turhaan kaikki, mut nyt jälkeenpäin kun vertaa, oon tyytyväisempi nyt.
Itse leikkauksesta jäi kiva fiilis, helppo homma, helpottuu vaan vuosi vuodelta.

Ennen  -  Jälkeen

En tiedä huomaako sitä kukaan muu kun mä itse + ystäväni Marja, mutta ajattelin laittaa tänne kuitenkin.
Mielipiteitä (ja kysymyksiäkin) asiasta saa jättää. Olen aikaisemmin täällä blogissa selittänyt tuosta sairaudesta, sen jos joku tuolta löytää niin on hyvä :D

Nyt syksyllä olisi tarkoitus parsia tuota kaulan arpea uuteen muotoon, kerron kun tiedän lisää.

5 kommenttia:

 1. Kyllä tuo mun mielestä muuttaa sun kasvojen muotoa, implantin jälkeen ne on enemmän sydämen muotoset ku aikasemmin, korostaa poskipäitä ku luo niiden kanssa selkeän kolmion. :> Kaunis olit ilmankin, mutta kyllä tuo on vielä hintsusti kivempi näin jälkeenpäin. :>

  VastaaPoista
 2. Ero on huomattava ! Ja pakko sanoa, että jälkeenpäin kasvos on jotenkin .. kauniimmat ? Ainahan sinä kaunis olet ollut, mutta jälkeen -kuvassa näytät entistä paremmalta :)

  VastaaPoista
 3. Oot ihan uskomattoman sulonen tossa ennen -kuvassa! <3 Ei jälkeenkään huono ole, mutta jotenkin kallistun tuohon ennen -näkymään. :)

  VastaaPoista
 4. Sysihilkka:
  Kattelin iteki poskipäitäni sillee "Oho, onks mullaki tälläset!"

  Eris:
  Jotenki siis mullaki on sellanen fiilis et säteilen vähän kirkkaammin uudessa kuvassa. Toki parasihan se fiilistä huomattavasti toi uus leuka :)♥ Kyl se varmaan kans teki musta enemmän ikäseni(tai vanhemman)näkösenkin.

  Akka Perkele:
  Jotenkin tiedostan sen että olin sellanen söpöruma-pallo aikasemmin, nyt jälkeenpäin huvittaa :D Mutta toisaalta en olis halunnu näyttää enää 40-vuotiaana lapsentyyliseltä pallonaamalta :D

  VastaaPoista
 5. Leikkauksesi näyttää onnistuneen todella hyvin! saisinko kysyä millä kliniikalla/lääkärillä kävit ja suunnilleen paljonko maksoi (vaikka siitä on jo muutama vuosi) ?:)

  VastaaPoista