31. toukokuuta 2011

Mistä näitä sikiää?

Muutama tänpäiväinen aate lyhyesti.

En usko enää hyviin ensivaikutelmiin.
Mä olen todella kyllästynyt lapsellisiin vinkujiin ympärilläni, kuten olen aikaisemmin sanonutkin.

Kerran eräs pässinpää totesi mulle, että aikuisuutta on se, että on munaa sanoa asiat suoraan. Mutta ikäväkyllä kypsyyttä todistaa mulle enemmän se, että osaa tukkia turpansa kun se on suotavaa.

Mutta tänään mä en tuki naamaani ja yleistän jotain rumasti, mikä on kokemukseni mukaan ikäväkyllä niin totta; -93 syntyneet on lapsellisia keskenkasvuisia kakaroita.
Mikä vittu siinä on että nää täytti just... 18?! ja jutut senkun tyhmenee karmivaa vauhtia ja teini-ikä alkaa vasta nyt puskea päälle, tuleeko aknekin kohta? Mitä vittua ihmiset?
Etsisin lapsia, jos olisin pedofiili tai adoptoimassa, mutta kumpaakaan En ole.

(Fiksut ysikytlukuset ja vanhemmat, missä ootte?)


Ja kateelliset ihmiset. En tiedä tiedostaako ne sitä itse.
Jos jollakulla menee hyvin ja on hyvä elämä, niin hyväksykää se. Tarvi turhaan pahoittaa toisten mieltä vihaamalla niiden onnea. En mäkään vihaa kaunis leukaisia, vaan siksi ettei mulla ole ja olen kateellinen.
Kertoo ihmisen tasosta taas mulle kaiken tarpeellisen.

Ylihuomenna tulee koiravauva!!!
Ylihuomenna, aww aww
Uskosin että tulee jonkunlaista päivitystaukoa, paitsi ehkä ällösöpöjä pentukuvia eksyy tänne kilokaupalla :D24 kommenttia:

 1. Kusi noussut päähän, kun on jo täysi-ikäisiä, eivät kyllä todellakaan käyttäydy kuin aikuiset, mutta no, lapsiahan he vielä ovat. (Itsekkin olen mutta no, eipä oikein jaksa kiinnostaa noiden kaikkien kusipäisten ihmisten katseleminen, onneksi olen sen verran viisastunut, vaikka näin itse sanonkin.) Jotenkin vaan teineistä tulee vuosi vuodelta tyhmempiä, huoh...

  VastaaPoista
 2. Joo kyllä tuntuu että nykyteinit vaan tyhmenee tyhmenemistään.. vai johtuuko se siitä, että itse tulee vanhemmaksi ja fiksummaksi? Tiedä häntä, mutta nykyään on kyllä tosiaan vaikeampi löytää fiksuja nuorempia.. Vauvelisi on niin söötti!

  VastaaPoista
 3. Cashew ja Leena:
  Kyllä musta tuntuu että ihan oikeasti tyhmenee. Ja muutenkin ennen leikittiin heppaleikkejä yms ja nyt tyyliin 11v tytöt huoraa o_o

  No joo, tunnen 48v ihmisenkin jolta puuttuu kaikki eväät sosiaalisen kanssakäymisen kohdalta, mutta että wtf.

  Tuntuu tosi kurjalta päivittää taas tällänen merkintä ku tykkään lukea sekä kirjottaa ilosempaa settiä, mikä vois jättää porukalle mieluummin iloisen mielen. Uus yritys sit koiran kotiutumisen jälkeen ;)

  VastaaPoista
 4. On niin monia ihmisiä joilla ei ole mitään tilannetajua eikä sen takia osaa pitää nassuaan kiinni. Son todella harmittavaa jos, sattuu samaan porukkaan kyseisien henkilöjen kanssa. Seurasta tulee epämiellyttävää ja muut ihmiset saa susta saman kuvan kun, yks aukoo päätää muka kaikkien puolesta :/

  Teinit, voi teinit, pikkutytöt meikkaa maalipensselillä jo ennen ylä-aste ikää!! Son kamalan näköstä, ihkutetaan sitä laihuutta ja meikkiä.

  VastaaPoista
 5. tämän päivän teinit ja nuoret (kuulostipa mummolta, no mieluummin oon fiksu mummo ku idiootti teini) on kaikki lellittyjä ja pumpulissa eläneitä, kaiken aina saaneita nirppanokkia prkl. varmasti sillä, että nykyään on laitonta kurittaa fyysisesti, on merkitystä! hitto soikoon mua on pienenä, kun oon tehny tuhmuuksia, tukistettu hiuksista ja oon saanu riskua perseelle, kaveri taas oikein remmiä, ja läksyt on opittu! tämän päivän kakarat ei kunnioita tipantippaa ketään ja kuten joku sanoi, lapsena jo meikkaavat ja ryyppäävät ja suurin piirtein myyvät persettänsä, ja ovat niiiin aikuista että... saadaan kaikki, mopoautoineen päivineen ja sitten isompana isi-leasingillä bemari.

  VastaaPoista
 6. Tinde:
  Joo, näin on!! Ja ikävää on että näitä on tullu taas jokapuolelta. Miten näitä pääsee pakoon :')

  Chiina:
  Muistan itekin vielä amiksessa kuulleeni sillon että "Mua vituttaa ku olisin halunnu tän paremman ipodin mut äiti ei vittu ostanu!!" Ja kyseessä oli joku helvetin satojen eurojen soitin jo valmiiks o_o

  VastaaPoista
 7. Jotenkin tervueren sopii ulkonäöltään hienosti ragdollilauman sekaan, ainakin yhdellä kissoistasi taisi myös olla tumma maski naamassa? :D
  Ällösöpöjä pentukuvia kilokaupalla, ei haittaa yhtään <3

  VastaaPoista
 8. Chiina: tälle on muuten semiviralleinen termikin, curling-lapsi. Arvatkaa vaan mistä se tulee... vanhemmat silottaa pennuille tasasen väylän jota kasvaa ilman yhtään kuprua ja sit yks päivä vaan rysähtää. Ja oon samaa mieltä ton kurinpidon kans. Meillä ei lyöty, mut huutoa tuli ja luunappia ja seisotettiin pihalla pakkasessa vähisillään, voin kertoo et rauhottu nopsaan ja koen olevani äärimmäisen hyvin kasvatettu. Ei niin ettenkö ois ite tehny tyhmyyksiä mut en kyllä ollu lähelläkään näitä tuulikaapissa hengailevia pullamössö ES-jonneja...

  VastaaPoista
 9. Voin sanoa, että en tunnistanut itseäni tekstistä, mutta tiedän että moni ikäiseni on keskenkasvuinen kakara.

  -93 tyttö

  VastaaPoista
 10. Enpä tunnistanut minäkään itseäni tosta, mutta kiitosta nyt vaan kuitenkin. Kyllähän niitä ääliöitä löytyy joka ikäryhmästä ja sä ilmeisesti olet tutustunut vääriin henkilöihin.

  VastaaPoista
 11. Hah täytin juuri itse 18, jos totta puhutaan niin olo on paljon enemmän 15vuotias kun koskaan aikaisemmin, hihittelyä kaupassa kun saakin ostaa ihan ite siideriä, huimaa! En jaksa edes yrittää olla liian aikuinen, koska se on se vaihe missä lentää nenälleen ja turpa on ruvella, kun ei siihen oikeasti kykene :D

  ps. ei herneitä nenässä

  VastaaPoista
 12. Hirttoyrtti:
  Joo, niillä kaikilla on tummat maskit, paitsi sitten bicoloureilla on "kolmiot" otsassa :)
  Se on aivan loistava lisä joukkoon, kaikki vaaleita muuten, mutta sitten just maskit ja tummat hännät kans ♥

  Kala:
  Musta tuntuukin että yhtäkkiä kun täytetään 18v, niin yritetään just olla jotenkin aikuista ja lennetään turvalleen? En tiiä mistä johtuu mutta perkeleen rasittavaa on ollu seurata vierestä, en ymmärrä.
  Ja oon itekin saanut just näiden vittuilua niskaan, et siin sit jää vaan ihmettelee et hä :D

  -----------

  Huom ihmiset, kannattaa ottaa siis tästä nokkiinsa ;)
  Jokainen todistakoot oman järjenjuoksunsa muulle maailmalle, se on vaan sääli jos se aivotyö paljastuu just samanlaiseks kun kuvasin tekstissäni :F

  Ja nämä esimerkit ja ikäluokka on oman kokemukseni mukaan se eniten päänvaivaa mulle aiheuttanut, hyvällä jaetulla sijalla tulee 94, mutta niistä en edes ala puhua.
  Ps! Pikkusiskoni on sensijaan jopa -95, ja maailman fiksuin ihminen.

  ---
  En tiiä jäikö mulla se teineilyvaihe ohi, kun näytin aina niin vanhalta ettei papereita kysytty ja kun muutin omilleni 16vuotiaana, ehkä se muutti näkemystä? En tiedä.

  VastaaPoista
 13. No joo, kyllähän noita idiootteja joka ikäluokista löytyy. -93 ei tykkää -95, eläkeläiset ei tykkää nuorisosta, nuoriso ei tykkää eläkeläisistä... Kyllähän noita riittää.
  Ja kuten itsekin sanoit, rumaa yleistystä kaikki.

  Mutta se on kyllä totta, että nykyään pitää olla tai oikeastaan yrittää olla aikuinen aina vaan aikaisemmin. Järkyttävää, että melaa pitää saada mekkoon ennenkuin edes menkat on alkanut 0_0

  Itse kun tammikuussa sen maagisen 18 vuotta täytin (köh köh :D) se joissain määrin enemmänkin ahdisti. Nyt oon yhteiskunnalle vastuuntuntoinen aikuinen, mutta itse tuntee itsensä vielä ihan kakaraksi. No joo, tupakkaa ja alkoholia saa ostaa, mut eipä tuo kauheesti hetkauta kun en polta enkä oikeastaan juokaan. Eipä se täysi-ikiäisyys erikoinen asia ole, omillani asunut kuitenkin 17-vuotiaasta niin en ole sen huomannut erityisemmin vaikuttavan. Paitsi kaikki paperit saa itse allekirjoittaa ilman äidin tai isukin nimeä siinä vieressä.

  Tossa "aikuisuutta on se, että on munaa sanoa asiat suoraan" oon sun kans ihan samaa mieltä. Monet sanovat toisista jotain rumaa ja sitä sitten puolustellaan sanomalla: "Mähän olin vain rehellinen!". Kohta varmaan tuleekin itse Jeesus ja palkitsee sut sun ylitsevuotavasta rehellisyydestä. Luin kerrankin eräästä tyypistä, joka juurikin sanoi mitä sylki suuhun toi. Kyseinen tyyppi oli sitten ollut katsomassa sairaalassa syöpää sairastavaa tätiään. Täti oli luonnollisesti kovien hoitojen takia lihonut ja tukkaa oli lähtenyt. Äijä oli sitten tokaissut: "Näytät ihan rumalta ja lihavalta buldogilta." Varmasti täti kiitteli rehellisyydestä.

  Juu, vaikeneminen on kyllä kultaa joissain tilanteissa. Ja kun sen ymmärtää niin silloin on kyllä edes jonkun verran järkeä päässä.

  VastaaPoista
 14. Ilmaisit kyllä juuri sen mitä oon itse yrittänyt saada lauseeseen: on kypsää sanoa asiat rehellisesti, mutta tukkia turpansa silloin kun se on kohteliasta ja fiksua! Onneksi on näitä todella "älykkäitä" tapauksia, joiden mielestä esimerkiksi mielipiteen kailottaminen jostain toisen ihmisen henkilökohtaisesta asiasta, ulkonäöistä, toimeentulosta, parisuhteesta jne on suurta kypsyyttä, koska on "pokkaa sanoa niin." Huoh. Suurin osa näistä on vielä niitä ysikytluvun tuotoksia, jotka vakuuttelevat kaikille olevansa kypsiä mutta oikeasti voisivat mennä vielä äidin massuun kasvamaan pariksi vuodeksi.

  VastaaPoista
 15. Rosa:
  Ihan järkyttävä juttu :o huhhuh!
  Joo rehellinen saa/täytyy olla mutta siinäkin on olemassa ne hyvän maun rajat :s

  Mä oon ite paha rääväsuu ja avaudun aina väärissä paikoissa. Tiedostan sen toki ja yritän korjata asiaa, mutta näköjään on olemassa vieläkin pahempia :'o

  Yks mitä en tajuu on se että jotkut teinit puhuvat äidilleen sävyyn "No sä nyt ootkin läski ja vanha harakka" sillee ANTTEKS KUINKA.

  Papercuts:
  No joo, toi "Se on aikuisuutta se että on munaa sanoa asiat miten ne on" jäi kyl vuosiks mieleen ja on ollu mukavaa huomata että se ei pidä paikkaansa.
  Olin kai tuolloin 13-14vuotias kun eräs muka niin aikuinen mulle tuon tiuskaisi, siinä sitten mietin kasvaessani että onko se oikeasti niin :DD

  Mun mielestä sitä kypsyyttä todistaa tosiaan paremmin se kun hoitaa omat asiansa kunnialla ja osaa jättää ne kriittisimmät sammakot sinne suuhunsa.

  VastaaPoista
 16. Kyllä meikäläistäkin välillä hävettää, kun sanaista arkkua tulee avattua ihan väärässä paikassa. Suurin osa meistä varmasti lipsauttelee aina välillä sammakoita, mutta osaa myöskin pyytää sitä ainakin jollain tavalla anteeksi :)

  Sitten onkin näitä, jotka eivät tuota viimeistä opi välttämättä ikinä. Tällaiset ihmiset eivät itse näe sanoissaan mitään pahaa. He kun tosiaan "ovat vain rehellisiä". Mutta heille itselleen ei tietenkään saa sanoakaan pahaa sanaa :D Narsistit varsinkin osaavat tän homman.

  Ja mäkään en ymmärrä tuota oman äidin haukkumista. Okei, joidenkin äidit on oikeesti ihan kammottavia, mutta jotkut haukkuvat vanhempiaan, kun eivät esimerkiksi saaneetkaan kaljarahaa. Sillon oma mamma onkin kauhee ämmä, kusipää, lehmä ja vaikka mitä. Siinä kohtaa olen todellakin ANTEEKSI KUINKA O_o Ihan kamalaa puhua omista vanhemmistaan noin!

  VastaaPoista
 17. Kateelliset ihmiset on jotain käsittämätöntä! En ymmärrä miksi pitää alkaa piikittelemään, jos toinen (lue minä) on nähnyt vaivaa ulkonäkönsä eteen. Kaveri tässä tuumasi että näytän kasariyksinhuoltajaäidiltä, kun olin yöpaitapäällä ja kuulemma vielä siltä, että massussa on toinenkin muksu jo tulossa. EN YMMÄRRÄ! Vai eikö ihmiset mieti mitä ne suustaan päästää?

  Tosin pakko sanoa, että ne -93 oikeesti kuvittelee olevansa erittäin aikuisia (okei ei kaikki, oma ukko on ihan normaali). Kun -92 syntyneet täytti 18 niistäkin tuli egoaikuisia, mutta jutut kuitenkin oli kun 14 vuotiaalla! Tai sitten 13 vuotiaat pojat jotka huutelee mulle että ''hevari'' ja heittelee vesi-ilmapalloille mun kavereita. Eikö oikeesti lapsille opeteta nykypäivänä mitään käytöstapoja?

  VastaaPoista
 18. Kun itse täytin 18, ihmiset kyselivät kamalasti että miltä tuntuu. No ei kai siitä nyt mitään erityistä fiilistä tullut saati muutosta käytökseen, ihan samaan tahtiin ne päivät edelleen kuluvat :D Mutta esimerkiksi (entisten) kavereiden seassa on ihmisiä, jotka kokivat tarpeelliseksi vittuilla kaikille nuoremmille täytettyään 18, koska tunsivat olevansa niin "aikuisia." Itse olen tyytynyt ihmettelemään sitä, miksi ala-asteikäiset koittavat käyttäytyä muka aikuismaisesti, eli ovat niitä ah niin kuuluisia pikkuteinejä, joista moni on tässäkin puhunut (eikä tämäkään ihmetys alkanut sen myötä kun täysi-ikäistyin, vaan mietin sitä jo silloin kun olin itse pieni lapsi :D)

  Ja tuota en ole ikinä ymmärtänyt, että "äiti on perseestä kun se ei osta mulle siideriä/tupakkaa/uutta läppäriä/iPodia vittu mikä huora." Kummasti siitä äitistä tulee kiva kun muuttaa omilleen ja se alkaa maksaa vuokrat, ruoan yms. kun omat rahat meni siihen kaljaan. Näitäkin tapauksia on nähty.

  VastaaPoista
 19. Couldn't agree more!

  Kun 18v tulee mittariin, niin eipä siinä yhessä päivässä kauheesti aikuiseks muututa yhtäkkiä :D Siihenkin täytys kasvaa, mutta ei kaikille ihan tuttu käsite.

  VastaaPoista
 20. Olen 12 mitä tämä on?

  ----------------------------
  No joo. Itehän oon just teinivuosien pahimmassa kohtaa, 16 v. Koen olevani hyvin nuori ja tietämätön vielä, mut meikäläiselle on elämä sen ver opettanu kovan käden kautta et ympärille ku kattoo ni helpostikkii -89 ämmä/jätkä on paljon lapsellisempi kuin mie ite. Asun kotona, en tee töitä ja rahaa saan 20 e viikossa = Haluaisin muuttaa omilleni,mut varat ei riitä kun en saa minkäännäköisiä tukia, töitä en tee koska jumalauta tuhanteen eri paikkaan työhakemuksen laittanut ja mistää ei irtoo edes kesätyöpaikkaa. Rahaa viikossa 20e, siitä menee se 10-13 e bensaan(kun mopon olen jopa saanut) ja tupakoivana nuorena meikäläiselle jää käteen yhden askin verran rahaa ja euron kahvin jos jostain sais ostettua. JOTEN, meikä on NIIN SAATANAN kyllästynyt kattelemaan näitä HELVETIN kana/kukkolaumoja jotka kotkottaa et mite 'isi ostaa mulle tänään uuen läppärin koska kaadoin mun kuoharipullon näppisten päälle' tai se,että on tanssinut vuosia hyvässä tanssikoulussa (esim Sonja Tammela,täyspäiväinen lukukausimaksu 420 e) ja lopettaa tanssimisen koska EI OLE KERENNYT ELÄMÄNSÄ AIKANA RYYPPÄÄMÄÄN NIIN PALJON KUIN HALUISI HARRASTUKSEN TAKIA ! joten lopetetaan tanssikoulu josta ollaan helvetisti maksettu, ETTÄ PÄÄSEE RYYPPÄÄMÄÄN. Uhrannut oman opiskelunsa tanssin takia, ja siinä nähään miten tyhmiä jotkut voi olla. Saatanan lellipennut. No, en voi väittää että jos isi tai äiti maksaa kaiken, olisi täys mulkku. Kyllä sitä saa elää vanhempien siivellä niin kauan kuin jaksaa kuhan ARVOSTAA sitä mitä saa. Se tässä eniten pistää pattiin kun kakarat ei arvosta mitä vanhemmat heiän eteen on tehneet ja miten he töitä paiskivat saadakseen lapsellensa esim. toimivan puhelimen tai nettiyhteyden tietokoneeseen. Itse olen hyvin tyytyväinen elämäntilanteeseeni vaikka en saakkaan sitä uutta iPhonee tai pääse kaikille mahollisille keikoille/ulkomaille mihi vaa halajaa. Ja ikäluokista vielä sen verran että miun mielestä syntymävuosi ei merkkaa mitään siinä vaiheessa kun on täyttänyt sen noin 15, koska 15 vuotiaana pitäisi jokaisella tervejärkisellä ihmisellä pakottamaan siellä päässä ajatus aikuistumisesta. Ja ne miuta vanhemmat ihmiset ketkä käyttäytyvät ku pienet kakarat joissain tilanteissa on miun mielestä niin naurettavia et tulee vaan hyvä mieli, kun tunnen itseni niin paljon vanhemmaksi. Ja kuten Lita sanoit, pikkusiskosi -95, erittäin fiksu. Meikäläisen serkkutyttö -97, hoitaa isosiskonsa pientä puolivuotista vauvaa tismalleen samoin kuin vaavin äiti hoitaisi, käy heille kaupassa ja tekee kotityöt. Järkevin niin nuori likka kenet tiedän. Mutta nyt tää meikäläisen kommentti alkaa äityy pieneks romaaniks joten lindie kiittää ja kuittaa.

  ps Sinister on kyllä söpöin pentuvaavi ikinä ! <3

  VastaaPoista
 21. L.B, kultsi:

  Ah, ihanaa luettavaa. Jotenkin niin asenne ja saatana, tos on munaa!

  Toi tanssikoulujuttu pistää kyl naurattamaan ja itkettämään, mutta sellasiapa ne jotkut taitaa olla...

  Ite oon lainannu isältäni vielä nykyisin rahaa (kissaharrastus), mutta sekin maksetaan takaisin. Olis aika lellipemmaa nykiä isukilta 2000e käsirahoja :'D

  Et joo, en tajuu mihin tää maailma menee. Mullakin on 6vuotta vanha MP3 ja hyvin toimii, sillä ei voi kattoa pornoa, eikä siinä oo kosketusnäyttöä, mutta vittu se on hyvä!
  Maksoi kai 80e sillon, ei tarvii mitään +500e soitinta.

  VastaaPoista
 22. ei voi sanoo muuta ku niimpä,niimpä !

  VastaaPoista
 23. asiatekstiä kaikilla, täytyy sanoa vielä! ja curling-lapsi, ei hitto että repesin :D mutta totta. ja totta tuokin että ei välttämättä se syntymävuosi, mutta kyllä se jonkin verran merkitsee mitä ikäluokkaa suurinpiirtein ollaan, kun esimerkiksi omilla vanhemmillani elintaso ei ollut mikään mainio itseni ja pikkuveljeni ollessa pieni, maailma muuttuu ja elintasot samoin ja tällä hetkellä teini-ikäiset usein pääsevät "helpommalla", elintasot perheissä muuttuvat. oma serkkuni, onkohan nyt 20-21v, on edelleen (ja on aina ollut, olen aina inhonnut häntä :P) aivan hirvittävä lellikakara, asuu kotona ja kävelee paskaiset kengät jalassa ("enhän mä ite täällä siivoo") haukkuu äitiänsä julkisesti huutaen ("turpa kiinni senki läskimooses") ja on ollut tällainen siis ihan pienestä asti. eli ei ehkä se ikä, mutta kasvatus ja asenteet, ja kasvatus on mielestäni tänä päivänä höllempää. jopa oma pikkuveljeni (24v.) saisi vähän katsoa peiliin välillä, häntä saisi vähän muistuttaa asioista...

  ps. ja itselläni ei ole ikinä ollut edes ämppäriä, herätän hilpeyttä töissä kun kiikutan työpisteelleni cd-levyjä ja sellaisen "vanhan" kannettavan kiekkosoittimen :D "mutku se on vielä niin hyvä!" :DD

  VastaaPoista
 24. Itse kuulun kyseiseen ikäluokkaan ja olen valitettavasti huomannut ikätovereideni keskuudessa noita piirteitä. Ihan naurettavaa, kun ihmiset käyttäytyvät kuin pikkuteinit, ravaavat baareissa välittämättä mistään muusta, oksentelevat siellä kuin viimeistä päivää, eivät muutenkaan osaa käyttäytyä ja inisevät aivan turhista asioista. Sitten hehkutetaan samaan aikaan, että ollaan niin aikuisia. Sitten kuitenkin maksatetaan porukoilla kaikki edelleen. Itse en ainakaan tuntenut oloani mitenkään erilaiseksi 18-vuotta täytettyäni, enkä todellakaan edes kehtaa väittää kenellekään olevani jotenkin aikuinen. Sen suhteen olen kyllä noita ihmisiä fiksumpi, etten ihannoi sellaista typerää toilailua, jota he harrastavat.

  Itse koen, että media vaikuttaa suuresti nuorten nykyiseen käytökseen. Jo lapsille tyrkytetään ohjelmia, joissa Paris Hiltonin näköiset nuoret naiset shoppailevat iskän luottokortilla ja ajavat hienoilla urheiluautoilla. Lisäksi tällaisten ohjelmien tytöt yleensä halveksivat ihmisiä jotka eivät elä näin. "Tuon vaatteethan ovat niin viime vuotta!!!!" Ei ole mikään ihme, että lapset kasvavat kieroon... Omassa lukiossani on valitettavasti tällaisia tapauksia. Ei ehkä ihan noin pahoja, mutta täysin suvaitsemattomia ja lisäksi vielä itserakkaita. Ihmisiä, jotka kuvittelevat maailman pyörivän heidän ympärillään ja joille muulla tavoin elävät ihmiset ovat kuraa.

  VastaaPoista