5. huhtikuuta 2011

Verenmyrkytyspotentiaalia

Sori ei vieläkään kunnon päivityksiä, ollu kaikkea tässä nyt ja lievästi kipeä olo.
Hammasremontista on jäljellä vielä yks hammas tossa kulmassa. Hampaasta ei oo kauheesti enää jäljellä, juuri on vahingoittunut ja itse hammas vaihtanut väriä siniseksi. Päivällä matka hammaskirurgille, hampaan vierestä menee avonainen haava, reikä suoraan ikenen sisään ja hammaslääkärin sanoin potentiaalinen paikka bakteeritulehduksille, pahassa tapauksessa unelma verenmyrkytykselle.

Suoraan sanottuna pelottaa mennä parsimaan tuota viimeistä, ikenet kiinni. Sen jälkeen ei paljoa hymyilytä kun lähtee sellaisesta kohtaa että näkyy ammottava aukko sitten puhuessa ja hymyillessä. Ennen kun saan tietoa tekohammas-vaihtoehdoista niin täytyy tyytyä "pulsuhymyyn"

Tulee siis mahdollisesti toinen päivitystauko itkuvinkukipujen takia.

Ps. Hiemanko pistää veren kiehumaan kun kuulee eläinrääkkäys/laiminlyöntitapauksia ja nämä henkilöt vielä kehuskelevat sillä ja siitä on varaa heittää vitsiä!
Kuinka noin julmia paskiaisia voi olla?
Osa näistä saattaa jopa ajaa ihmisoikeuksia omana kiinnostuksenaan, mutta kummasti sitä vitsiä lentää että hehe, rääkkään mun kissaa.
Mitä vittua!?

Itse olen ylpeä eläinsuojelun jäsen ja rahanlahjoittaja. Tahtosin eläinsuojeluvalvojaksi, mutta ei liene mahdollista enää näin isolla paikkakunnalla.
Eläimet ei osaa puolustaa oikeuksiaan, joten autetaan me tarvitsevia :)

Eläinrakasta viikkoa kaikille, mä jään valmistautumaan huomiseen hammaskoitokseen tänne! Kommentteja saa laittaa, yritän jaksaa naamakivuiltani vastailla, älkää kuitenkaan pahastuko jos en huomaa/kykene heti vastaamaan :)

6 kommenttia:

 1. Onko sulla siis ollut lohkeamia, reikiä vai mitä niissä takahampaissa kun poistavat kaikki? :o

  VastaaPoista
 2. Alkanu viidestä reijästä, hajennu, murentunu ja siitä eteenpäin.
  Ei multa poisteta kun toi yks hammas, mut aika lähellä oli takahampaatkin, niil oli kuitenkin viel toivoo :)

  Kokista 12vuotta ja satunnaisia energiajuomia, parhaassa tapauksessa vois tappaa näköjään :D

  VastaaPoista
 3. Ää inhoon kaikkia hammasjuttuja :( Pitäis itsekin mennä hammaslääkäriin, mutta tiedän että siitä tulis ihan helkatin kallis reissu, kun en ole yläasteen jälkeen käynyt. Jos lotossa voittais niin vois mennä nukutettuna, ja laittaa koko kaluston kuntoon :D

  Isosiskollani on ns. lasiset hampaat ja se joutui melkein vuoden ravaamaan hammaslääkärissä säännöllisesti, sen jälkeen kun sinne uskalsi viimein mennä. Juurihoitoa monessa hampaassa samaan aikaan, lohkeamia ja muuta paskaa :s Pelottaa!

  VastaaPoista
 4. Joo, mä en ollu käyny ala-asteen jälkeen, et siinäkin vuosia tikittäny tollanen teini-ikäisen elämällinen.
  3000e tuo kustansi, nyt olisi vielä kirurgisesti poistettava hammas...

  Ei se välttelemällä parempaan päin ainakaan mene, vaikka olis niin helppoa olla menemättä :(

  VastaaPoista
 5. "Tahtosin eläinsuojeluvalvojaksi, mutta ei liene mahdollista enää näin isolla paikkakunnalla." En ymmärrä tätä kommenttia. Ei ne ikuisesti virassaan ole kun vapaaehtoisina tekevät, ja esimerkiksi naapurikunnasta voi saada hommia. Jos on kiinnostusta, käy ihmeessä se kurssi. Vaatimukset eläinsuohjeluvalvojaksi pääsyyn on tosin aika kovat ja muistaakseni tarvit jo hakuun jonkun suosittelijan eläinsuojelupiireistä. Eli jos olet vain jäsenenä ja lahjoittajana toiminut, niin kannattaa ihmeessä mennä mukaan ihan konkreettiseen toimintaan. Sitä kautta ymmärtää myös paremmin, miten nuo hommat ylipäätään toimii tilanteissa joissa on tapahtunut eläinsuojelurikos. Myöskään eläinsuojeluvalvojana et voi hirvittäviä ihmeitä suorittaa, valitettavasti.

  VastaaPoista
 6. Heippa!

  Käsittääkseni pk-seudulla ja lähialueilla on kova tunku muutenkin toki eläinsuojeluvalvojaksi. Ja sillon kun niitä vapautuu niin täyttyy, mutta tottakai aijon yrittää! :)

  Kyllä aijon lähteä mukaan vapaaehtois-toimintaan auttamaan, kun on muutenkin lähellä sydäntä kyseiset asiat.
  Kurssia ajattelin kanssa, tuleehan siellä tärkeää asiaa muutenkin, vaikka ei koskaan valvojaksi pääsisikään.

  Ja ei, en toki odota ihmettä. Pienikin parannus asioihin on onni! :) <3

  VastaaPoista