18. huhtikuuta 2011

Aurinkolasikuolausta

Ostin sitten taas iiiihanat aurinkolasit, ompahan kesäksi kahdet ihanat uudet

Oon melkein värjänny hiuksetkin...

Ostin kans herätteenä itelleni tollaset legginsit, joita ehkä muutamien kilojen jälkeen sitten kehtaa käyttääkin.
Lopetin housujen käytön jo 45kg painoisena, koska perse alkoi levitä sen muotoiseksi ettei sovi. Mielestäni housut eivät ole etenkään ylipainoisten juttu, rumaa katsottavaa.
Kuitenkin, hame-ihmiseltä outo ostos.Kääpiö ilmoittautuu ja tissit valuu!
Tänään kävin lääkärissä ja jotenkin ihanaa päästä aina sinne päivittämään mitä kaikkea uutta terveydessä romahti tälläkertaa.
Enskuussa tulee uusi tuontikin espanjasta. Kesäkuussa perheemme on sitten kasvanut huimalla kahdella... (; : Lita

17 kommenttia:

 1. Hui, nuo näyttää ihan kuolleilta :D

  VastaaPoista
 2. Infected:
  1päivän ikäsiä toukkia ;) Sitten niistä tuleekin niin eläväisiä että itketään verta :DD

  VastaaPoista
 3. Ostin itekkin parit noita arskoja tolla kuvioinnilla ;) Ja haluisin noi housukkeet mut ei tällä perseellä ja selluliitti jaloilla :<

  VastaaPoista
 4. Onpas sulla ärhäkkäät mielipiteet ylipainoisista. Mitä ne sun mielestä sitten _saisi pukea päälleen? Kyllä minusta hame on irvokkaamman näköinen kuin housut jos on ylipainoa.

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä että oikeanlainen hame näyttää paremmalta lihavalla kuin huonosti istuvat housut!

  VastaaPoista
 6. mun mielestä riippuu housujen mallista mikä näyttää kauheelta kenenki päällä.. esim ite en todellakaan laita LYHYTTÄ paitaa (makkaramaha <3) ja pillifarkkuja, vaan pidän niitä enemmän vähänniinkun legginsseinä pitkän paidan kanssa :DD

  VastaaPoista
 7. Samaa kysyn kuin Dark Shadow! Riippuu toki hameesta tai housujen mallista että miltä ne näyttää. Erilaiset leikkaukset pukee erilaisia muotoja.

  VastaaPoista
 8. mielummin mie housuja pien ku hamosia :D

  VastaaPoista
 9. Jos saisin nyt kommentin perille tänne :o
  Kirjotin novellin tänään ja aiheutti virheen, jes!
  Kokeillaa!

  Mun mielestä siis housut ei sovi liian lihaville eikä liian laihoille. Ikäväkyllä esim helsingin kalliossa on nähnyt ylipainoisten tyttöjen muotia pelkillä legginseillä, jotka on vielä liian pienet ja lähinäkyvät.

  Mulla tekee pahaa katsoa esim ihmisiä, jotka ovat vastikään lihoneet - pahalla tavalla. Joidenkin takamuksiin tulee muotoa, joidenkin omat vaan leviävät ja roikkuvat.

  Mielestäni polvipituinen hame, kenties jopa kynähame on hyvä valinta tukemalle. Hame ei paljasta jokaista takamuksen muhkuraa koko kansalle. En tietenkään suosittele 15cm microminejä kellekään. Enkä ylipientä kokoa.

  En myöskään voi sietää nahkahousuja ylilaihoilla, siinä on piste missä tekee mieli oksentaa.
  Mun mielestä tiukat, hyvin muotoonleikatut vaatteet on niille, jotka näyttää niissä hyvältä.
  Laihalla miehellä pillihousut on kans mun mielestä pahinta mitä voi olla (Laiha? Ehkä ööm +175cm ja alle 70kg?)

  Ja siis HUOM;
  Toivon ettei kukaan luullut huonosta ilmaisustani, että kaikki yli 45kg on lihavia!!
  Tai että lihavuus on joku "maailman kauhein synti", Pointti oli että vääränmuotoisille ihmisille ei kiitos kauhean vääränmuotoisia vaatteita.

  Lihoa voi kauniisti ja vähemmän kauniisti. Jotkut saa ison rintamuksen kilojen mukana, toinen pyöreän takamuksen. Toinen vaan alkaa roikkua :/

  VastaaPoista
 10. JES! Sain lisättyä kommentin!!!
  Saatana kun yrittää pariin kertaan kirjoittaa ja "VIRHE"

  Mutta joo, olen itse myös vanhanaikainen siinä mielessä, mutta mielestäni naisille kuuluu hameet ja miehille housut.
  Toki naisellakin urheillessa ne housut on aina kätevämmät, tai jos tuppaa sammumaan ojaan vähäväliä ties mihin asentoon ties minnepäin maailmaa, niin housuja suosittelen. (ja aivoja siinä kohtaa?) :D

  VastaaPoista
 11. Pahin tyyli moka, minkä ihminen voi tehdä on se, että kuvittelee että on pienempi mitä on. Kyllähän jokainen ihminen saa tungettua päällensä xxs paidan, toinen juttu on sitten että mitä sieltä tunkee ulos ja mitä mahtuu sisään. Oon ite kans tosi "vanhan aikainen" ja oon aina ollu sitä mieltä, että naisella on hame ja pitkä tukka ja miehillä housut.
  Jokainen saa olla sen kokoinen kun tahtoo, mutta on tärkeää että itse kantaa kroppaansa arvostaen sitä. Minusta on myös naurettaa, että lihavat vinkuu että heitä kiusataan/jotain muuta. Itsehän on tilansa aiheuttanut ja itse kärsii kaikista niistä vaivoista mitä lihavuus tuo tullessaan. Jokainen tunkee itse ruokaa suuhunsa ja voi valita mitä syö.

  VastaaPoista
 12. Eli lihavia saa kiusata, koska he ovat itse tilansa valinneet ja se on mielestäsi ihan oikeutettua?

  VastaaPoista
 13. Jenni Christina:
  Oon täysin samaa mieltä sun kanssa kaikesta mitä sanoit :) Hyvähyvä!

  Rosa:
  Kiusataanhan laihojakin, että sinäänsä tasapuolista olisi. Mutta mennään niillä linjoilla että ketään ei saisi kiusata.

  Toki geeneillä on osuutta, mutta suurinosa lihavista on ihan itse sen aiheuttaneet. Jokaisella on myös mahdollisuus laihduttaa.

  VastaaPoista
 14. Tota juuri meinasin, että onko kiusaaminen missään tilanteessa oikeutettua.

  Lihavat ja laihat yhtälailla valittaa, että heitä haukutaan sotanorsuiksi, valaiksi, luurangoiksi, anorektikoiksi ja vaikka mitä. Ei ainoastaan laihat tai lihavat valita. Yleensä ihmiset sanovat, että "Aina ne läskit valittaa..." tai "Ne laihat on kyl aina vinkumassa...". Kummatkin näistä ääripäistä saavat varmasti kuulla ulkomuodostaan negatiiviseen sävyyn (kuten kaikki muutkin maailman ihmiset) ja varmasti kummatkin siitä valittavat. Ja mikseivät he saisi valittaa? En mäkään jaksaisi kuunnella kenenkään arvostelua, kun olen sellainen kuin olen ja ylpeä siitä.

  Sitä paitsi, jos kuuntelisi jokaista, jolla on jotain sanottavaa sun ulkonäöstä ja tekisi aina sen mukaan, mikä arvostelijaa miellyttää niin ei siitä tulisi lasta eikä paskaa. Kun kumarrat toiseen suuntaan, näytät ahteria toiseen.

  Ja sori, purkaukseni ei ole ketään tän postauksen kommentoijaa kohtaan hyökkäys, vain tällaista yleistä läpinää :D Olen vain seurannut hyvin montaa netissä käytävää keskustelua tästä läskit vs. luurangot -aiheesta ja musta se alkaa jo olla puuduttavaa. Ketä voi oikeesti kiinnostaa niin mielettömästi se miten muut ihmiset elää ja miltä ne näyttää? Mulla on ainakin ihan tarpeeks omassa elämässä, muut tehkööt omallaan mitä tykkää. Ei mulla riitä kiinnostusta vahtia toisten elämistä ja olemista.

  Ja sulle Lita vielä. Pidän tosi paljon sun tavastasi kommentoida sellaisillekin, jotka eivät ole kanssasi samaa mieltä. Ainakin pari bloggaajaa, joiden blogia luen, ottavat aina eriävät mielipiteet jotenkin henkilökohtaisena hyökkäyksenä. Ymmärrä kyllä, että vittuilijoille vastataan samalla mitalla, eikä kaikkea tarvitse ottaa vastaan hymyssä suin vastaan, mutta kai nyt eri mielipiteitä saa olla. Musta on jokseenkin ällöttävää, että jotkut lirkuttelevat jokaiseen postaukseen "No älä mä oon miettiny ihan samaa ja oon sun kans ihan 100% samaa mieltä!". Herran jestas jos jostain on eri mieltä niin lempibloggaaja voi vaikka suuttua!

  Mun mielestä, jos on jonkun kanssa eri mieltä, se on vain hyvä juttu ja siitä syntyvä keskustelu voi antaa uusia näkökulmia, joita ei oo ehkä tullut ajatelleeksi. Suurin osa ihmisistä vaan yleensä luulee, että kun ollaan eri mieltä asioista, hyvän keskustelun tulos on vain se, että todistetaan että toinen on väärässä ja itse oikeassa.

  Joten mielestäni annat kommenteissasi itsestäsi fiksun kuvan, kun et ala heti todistelemaan miksi itse olet oikeassa ja vastaat asiallisesti, etkä tyyliin "Mun mielipide, haista v***u ja ite oot väärässä".

  VastaaPoista
 15. Oho, tulipas hirvee maraton-kommentti... Tää on tätä kun innostun...

  VastaaPoista
 16. Herranjumala, heti kaikki ylipainoiset vetivät herneet nenään, kun toteaa että ylipainoinen ei näytä hyvältä kireissä housuissa. Kuka tässä on edes puhunut kiusaamisesta? Ikävä kyllä se vaan on niin, että rumalla tavalla lihava ihminen näyttää yksinkertaisesti irvokkaalta esimerkiksi leggingseissä. Sorry, the naked truth. Samalla tavalla kuin anorektisen laiha näyttää kerrassaan ääliöltä syvään uurretussa paidassa. Mun mielestä kukaan täällä ei ole sanonut, että lihavia saisi kiusata. Taitaa vaan joitakin lukijoita osua hieman liikaa arkaan paikkaan. >.<

  VastaaPoista
 17. Rosa:
  Kiitos kovasti :) Samoilla linjoilla mennään muutenkin tuossa laihat vs läskit -taistelussa ja kuinka saatanan puuduttavaa se on!

  Joo mun on niin paljon helpompi olla asiallinen vastauksissani, kun kommentit koskee suoraan mua, esim vaikka mun laihdutustuloksia. Mutta kyllä mäkin osaan kanssa heittäytyä vitun vammaseks lapselliseks kitisijäks joskus, ikäväkyllä :')

  Papercuts:
  Näin taitaa olla useesti joo :o
  Mä en ollut edes ylipainoinen vielä kun lopetin housujen käytön, mutta eipä kummasti housut pue tän matamin persausta. Ikäväkyllä joskus joudun kattomaan erään alati lihovan tuttavani aika huonon muotoista öö...läsähtävää/valuvaa(?) takamusta kireissä trikoo-pillihousuissa.
  Ei oo kellään kivaa siinä kohtaa, tyty ei edes ole vielä ainakaan kauhean tukeva, mutta pahalta näyttää silti.

  Tänään taas meiksillä ärripurri-päivä, kommentit voi olla artikuloitu sen mukaan, älkää ottako vakavasti :)

  VastaaPoista