4. maaliskuuta 2011

Ei pärise Jonneilla enää.

Jessus, katottiinpa ne Tuksun häät sitten eilen. Aluks oli perus ällö-makeilua väkisin väännettynä ja lopussa alkoikin se meidän odottama räiskintä. :D Lehdet sitten uutisoikin jo että Arto olisi vetänyt tätä hiuksista pitkin lattioita, tuksu lyönyt juomalaisilla päähän yms. Vuoden mediatapahtuma :D

Tänään aamulla heräsin hammaslääkärini soittoon ja tämäpä kertoi että hammasremontista tulee vielä kalliimpi, kun ei tuo 4tuntiakaan siihen riitä. Masentelua ja tässä sitten valmistaudutaan 3000e hammasremonttiin. Sitten jokupäivä joskus kun on varaa niin se 1 tekohammas ainakin tulee.
Eli miettikääs Jonnet ennenkuin ostatte lisää ES.
(Note: Itse en juo energiajuomia tai muitakaan vastaavia)

Tänään varmaankin lastenohjelmia, disneyleffoja ja homehtumista himassa. Mieskin viikonlopun töissä, muuten oltas Lappeenrannassa lähdetty pyörähtämään.

Ärsyttää että kaikki suuremmat hankinnatkin siirtyy taas, kaikkea olis niin hitosti mitä vaan täytyis saada.
Vaikeuksia melkein aiheuttaa myös etten pysty pistämään Yhtään Mitään kissojen edelle, vaikka kissat ei tarvitsisikaan mitään, silti kaiken edellä vaan mietin mitä voisi tehdä vielä paremmin.
Ainakin kissalääkäri kannustaa tätä mun intohimoista kissaharrastusta :DJa meikä on lihonut tässä taas 3kg, mutta eipä siinä, tuossahan se lähtee vielä ensviikoksi.

2 kommenttia: