25. helmikuuta 2011

Tää on taas tällänen päivä sitten

Aamuherätykset, ei mun juttu ainakaan 3h yöunien jälkeen. Aamu alkaa perinteisellä pahoinvoinnilla, mikä on kyllä helpottanut paljonkin uuden ruokavalion ansiosta.
Ainoa positiivisuuspläjäys on mun leuan alle päänsä työntänyt ja siihen nukahtanut ragdollpoitsu. Kissojen kanssa ei ainakaan tarvi nukkua tai herätä yksin, aina joku kehruupallo pussailemassa mammaa

Lääkäriin pitäisi mennä ja sinne sitten taistelenkin itseni tosta atoopikon-tappaja.pakkasesta läpi. Olen siellä täysin ajallaan, 8.15, kunnes joku nainen ilmoittaa ettei lääkärini ole (taaskaan!) paikalla.
Tosi kivaa kaikinpuolin. Kumpa muutettaisi pois pohjoisesta piiristä, että saisin uuden lääkärin, mutta ei taida olla toivoa.

Kotiin sitten vittuuntuneena kaupan kautta. Tonille ostin jäätelöä ja lettutarvikkeet, että jaksaa sitten herkkujen voimin kattoa mun kanssa Rock Of Love Bussia (Tissejä!!!)
Itelleni ostin vaan elämän eliksiiriä, vihreää teetä ja hammaseliksiiriä, purkkaa!Kaikkea on taas ehtinyt tapahtua tässä muutamien päivien aikana. Ensinnäkin meidän jääkaappi, mikä kuulosti muutenkin ydinpommilta, päätti sitten hajota.
Mietin että nyt saa alkaa vääntää kyyneliä ja verta, mutta ei; Saatiinpa aivan vitun hieno upouusi, isompi jääkaappi tilalle parissa päivässä!
Pakastin pieneni ulkoisilta mitoiltaan, mutta kyllä sinne perkele mahtuu tavaraa!

Meikäpoika aloitti myös sen lapsuuden painajaisen työstämisen, nimittäin hammasremontin. Tässä pian pitäisi saada lopullinen hinta-arvio hommasta, että kuinkahan vitun monta tonnia maksaa. Onneksi sentään tosi mukava hammaslääkäri, varmasti käyn jatkossakin. >>Maamerkin hammaslääkärit
Sitten lopuksi hampaat valkaisuun, äiti lupasi myös sponsoroida hammaskorun lohdutuslahjaksi :D Äiti

Tänään istumaan iltaa Emilialle ja Rikulle, varmaan alkosta sitä ennen basic tequila messiin. Siinä meikäläisen hiilariton suunnitelma alkoholin läträyksen suhteen.

Jei, varasin juuri konsultaatio-ajan plastiikkakirurgille, saa nähdä mikä on tuomio kun suurista ihonsiirroista taas puhutaan. Pitäkää peukkuja että kaikki onnistuisi!

Nyt sitten menen mitä ilmeisimmin nukkumaan tätä univelkaa pois + tietenkin kissoja pussailemaan

2 kommenttia: