14. helmikuuta 2011

Sänkypotilas

Perjantaina käytiin ulkona Kimin ja Sannan kanssa, mukavaa oli, vaikka olinkin vähän väsynyt. Ekana aloittelua kotona, sitten syömään pikaisesti pizzat, sitten baariin iltaa istumaan. Baari-illan jälkeen suunnattiin epämääräiselle lähigrillille ja sitten kotiin.
Lauantai-aamuna heräsin sitten jo vitunmoiseen kipuun ja se paheni kokoajan iltaan mennessä. Tuskahiessä vaikka parvekkeen ovea piti -10'C asteessa auki, ällöttävä heikko olokin. Ainoa asia mitä kykeni tekemään, oli selällään makaaminen. Sunnuntaina hetkellisesti parempi ja sitten taas menoksi.
No, kivut saatanalliset tänäänkin, en päässyt sovitulle tapaamiselleni aamulla kahdeksalta ja siitä homma yltyikin sinne terveyskeskuksen päivystykseen.
Se oli taas se kasvissyöjän fiksu yritys syödä naudanlihaa 7,5vuoden jälkeen. Älkää yrittäkö perässä, onpahan siihen joku täysvegaani joskus kuollutkin kuulemma. 
Nyt lepäilemään taas, tälläinen "oon hengissä, ihmekyllä"-postaus.  
Hyvää ystävänpäivää jokatapauksessa kaikille! :)                                -No, ei ihan kaikille kuitenkaan. Ne jotka ei oo tyytyväisiä mun elämänvalintoihin, niin suksikoot ihan oikeasti vittuun. Kun jaan elämänsuunnitelmia ihmisten kanssa, olen niistä luonnollisesti tosi innoissani, enkä tarvitse tuomiota tai täystyrmäystä kyseisestä asiasta. Se, että joku ei tykkää mun valinnoista ja tavoista elää, ei saa mua kääntämään päätäni.

5 kommenttia:

 1. hyvää ystävänpäivää sinnekin <3 Toivottavasti masu paranee, kauheeta tommonen :<

  VastaaPoista
 2. Tänä aamuna kiskaisin valmisburgerin kiireessä kun en muuta ehtinyt. Olen siis luopunut punaisesta lihasta hitaasti mutta varmasti, ja hyvää on tehnyt vatsalle.
  Mutta se hampurilainen oli virhe. Tuli niin sairaan paska olo että meinasin jo harkita samalla bussilla kotiin kääntymistä, mutta sinnittelin.
  Pärjäilehän!

  VastaaPoista
 3. Emilia:
  <3. Sain lääkäristä jotain vatsaa rauhottavia jotain ihme liuoksia, kyl tää varmaan tästä. Ehdin jo säikähtää kun ikinä oo ollu näin pahoja kipuja tai mitään :s

  Luutarha:
  Mäkin kelasin vaan olevani supernainen vissiin, ennenkin kokeillu esim jauhelihaa niin alkanu vapisuttaa, hikoiluttaa, muutenkin ällöttämään. No nyt kyllä iski aika kovaa. Kai se on uskottava etten oo teräsnainen, eikä kannata enää yrittääkään syödä mitään eläinperäistä...

  En joo usko että punasta lihaa tarvii yhtään mihinkään ravinnossa, että hyi moiset.
  Kala olis pirun terveellistä...

  VastaaPoista
 4. Kuulinkin jostain, että tutkimuksien mukaan ne naisilla punaisen lihan syönti lisää aivosyövän riskiä huomattavasti. Voit tutkia asiaa Googlettamalla lisää, jos aihe kiinnostaa. :---)
  Propsit pupujen ruuan natustajille kyllä.

  VastaaPoista
 5. Luutarha:
  Hui :o pitänee kurkata. Hyi kauhee :s

  VastaaPoista