2. tammikuuta 2011

Only 5 left

5 aamua ja uusi elämä alkaa - ja bileet!
Tonin vapausjuhlat & Nassen kahlitsijaiset!

Ja noiden bileiden jälkeen en kyllä syö enää mitään sontaa mitä mieli tekee. 7kg putosi nestepainoa ja nyt taas heilutaan sillein +2kg.. -2kg + 3kg -1kg.... Yhessä vaiheessa painon putoaminen tyssäs kokonaan ja kokeilin sitten jättää kaiken aspartaamin pois ruokavaliosta ja johan alkoi grammoittain taas tippua.
Nyt tullu juotua tuossa uutenavuotena ja yllätys että humalapäissä meni sipsejä ja kaikkea muutakin alas, vittu.
Jos ottais tavotteeks että se -18kg kesään mennessä edes, jos saisin pudotettua sen 10kg lisää, edes jotain.
Kumma jos atkins ei toimi. Kotitreenaamisen lisäks mietin jospa salikortin hommais, mutta eipä nuo ihan pikkuhintaan irtoa ja nyt tammikuussakin pitää maksaa +200e veroa kissoista... Oh well.

Onneksi vuosi on vaihtunut ja Joulukuut ohi, voi taas keskittyä tulevaisuuteen vähän selkeämmin mielin.
Perjantain meno oli juuri sellaista kun odotinkin, saatanan 12v lähiökakarat paukuttelemassa raketteja keskellä ostaria, kävelykaduilla ja kerrostalojen pihoilla. Pelkään raketteja kuollakseni, ja ne ei muutenkaan oo mun mielestä kauhean fiksuja keksintöjä, kuinka moni menettää näkönsä joka vuosi?

Pahimman raketti-ajan olin onnekkaasti umpihumalassa, oltiin lähikapakassa porukalla Toni, Viivi, Nasse ja Elina. Nasse tarjosi kaiken päälle taas tequilaa ja tietenkin porukan kääpiönä nousi mulle nopeiten.
Huippuhauska ilta muuten, mutta mulla vaan sumeni turhan nopeasti :DTonin inttitucca :D No, siitä se nopsaa kasvaa taas ;)

Game over?Elinasta on myös erittäin kaunis kuva, missä hän esittelee meille temppuja nenällään, mutta en varmaan lisää kuvamateriaalia tästä ilman lupaa nyt. Vaikka mieli tekisikin! :D

Nyt olisi kauhea tatskahimo taas. Käsien koristelut on jääny niin kesken kaikenkaikkiaan että pitäis jatkaa täyttämistä, kaulaankin vois ottaa tähtöselle kavereita. Nooh, ehkä tässä tammikuusta lähtien on taas enemmän rahaa käytettävissä ;)
Mieli tekisi myös ottaa nännilävistykset, mutta tuskimpa uskallan, nynny.
Jos onnistun pääsemään tuosta mahastani eroon, aijon uskaltautua ottamaan myös napakorun.

6 kommenttia:

 1. Mulla on nännikorut! Kannattaa ottaa ne samaan aikaan:)

  VastaaPoista
 2. Näin mä ajattelinkin - jos uskallan ottaa :D
  En pelkää jälkihuoltoa tai mitään, mutta tekohetkeä kyllä.

  VastaaPoista
 3. Mulla taas päin vastoin , en pelkää tekemistä mut pelkään et tyrin sen jälkihoidon jotenki... :D Silti, jos sitä ens vuoden aikana uskaltautus oikeelle puolelle ottaan, himottaa niin sairaasti kaikki ihanat kilpikorut... *____* <3

  VastaaPoista
 4. Raketit on ihmiskunnan turhimpia keksintöjä. Äänekkäitä ja välkkyviä ammuksia, hyi. Omakin uv meni ikkunoita sulkiessa ja peiton alla tärisemässä.

  VastaaPoista
 5. Luutarha: Älä... Joku vauvakin oli taas loukkaantunu rakettejen takia. Millaset vanhemmat ampuu raketteja ku mukana vieressä on 1,5vuotias?
  Vitun idiootit.
  Ja kaikki koira-raukat ku niitä pelottaa ku ihmiset ammuskelee aamusta seuraavaan :/

  VastaaPoista
 6. Niimpä. : C Muutenkin turhaa touhua kyseinen, kaverilla on räjähtäny raketit käsiin ja toisella on korvasta mennyt kuulo, että fiksulta hommalta vaikuttaa.

  VastaaPoista