27. tammikuuta 2011

Halusin tännekin jakaa tästä järkyttävästä aiheesta


Aikaa kulunut hieman, mutta tällaset ongelmat ei katoa, ennenkuin niille tehdään jotain.
Älkää ostako rekisteröimättömiä "rotukissoja" ja olkaa aina tarkkoja kissan kotioloista!
Rotukissa ei ole rotukissa, ellei sillä ole papereita.

3 kommenttia:

 1. Vittu että ihmiset osaa olla tyhmiä. Eläimiähän on helppo rääkätä, kun ne ei osaa sanoa ei.
  Kamala kuva, ihan hirveä.

  VastaaPoista
 2. Luutarha: Äläpä... Suomessa on vielä lievimpiä tuomioita kun se tulee eläinrääkkäykseen yms :/
  Noiden kasvattaja kuulemma yh-mamma, jolta lähti lapsikin pois koska oli väkivaltainen.
  Saa nähä mitä muuta kivaa kissat on kokeneet tuolla...

  VastaaPoista
 3. Hui kamala, ihan järkyttävää!! :S En käsitä miten joku kykenee tekemään tollasta vaan rahan takia, ihan käsittämätöntä :/ Tollaseen toimintaan pitäis todellaki saada jotain tiukempaa valvontaa...

  Mun piti myös kiittää sua sun kommentista jonka jostain syystä näin vasta tänään, mun sähköposti on jotenki temppuillu enkä oo saanu viestejä noista aiempiin postauksiin tulleista kommenteista :/ Mutta siis ihan kamalaa kuulla että säki oot joutunu kokemaan jotain sellasta! :s toivottavasti oot kuitenki päässy siitä yli ja pystyt elämään ihan normaalia ja onnellista elämää ilman ahdistusta <3 mä en siis ite oo kertonu siitä mun ahdistelusta poliiseille vaan päätin jättää asian siihen kahestakin syystä: ensinnäki en vois ees todistaa sitä tekoa mitenkään ja toiseksi jos tekisin siitä jonku oikeusjutun nii joutuisin vaan käymään sitä asiaa läpi uudestaan ja uudestaan ja näkemään sitä tyyppiä ja jäisin varmaan junnaamaan liikaa niiden ajatusten kans :/ Sitä paitsi pahimmassa tapauksessa se ei ees sais mitään rangaistusta vaan se todettais syyttömäks koska ei oo oikeen mitään todistusaineistoa -.- Vaatteet menin pesemään ja haavat oli pieniä ja on jo parantunu, eikä nuokaan periaatteessa vielä todista mitään. Vaikka inhottaa että se nyt pääsee helpolla nii loppujen lopuks on varmaan mun kannalta parempi että oon voinu rauhassa käsitellä sitä asiaa omilla ehdoilla.

  Kiitos kuitenki tosi tosi paljon sun sanoista<3 mun itsesyyllistäminen vähenee koko ajan, ja vaikka seksi tuntuu vielä tässä vaiheessa tosi inhottavalta ajatukselta nii kyllä mä uskon että aika parantaa :)

  VastaaPoista