29. joulukuuta 2010

muotiblogeillaan sitten lol

Olen tässä lähiaikoina tehnyt ihmeellisesti heräteostoksia. Mä en yleensä ole mikään shoppailu-ihminen ja joskus saa pakottaa itsensä ostamaan jotain. Kissoille voisin ostaa puoli maailmaa, niin teenkin useesti - Huomattavasti palkitsevampaa.
Mulla on esimerkiksi myös kasa rikkinäisiä laukkuja, ja viimeisimmän laukkuni ostin vuonna 2007. Joten pointti tuli varmaan selväksi :D

Teen nyt nolon muotiblogipaska-postauksen tähän, koska olen nyt niin perkeleen ylpeä että ostin uuden laukun! ... tai kaksi? kolme? + muuta turhaa.

En osannut päättää minkä ostaisin, kun kaikkiin on vaatekaapissa olemassa sopivia vaatteita, niin ostin sitten kaikki kolme. Yhdellä noista on vielä sen verran kokoa, että siellä kantaisi vaikka koko festarikesän viinat yksin.

Sitten ostin hupparin, hiuskoristeen ja kengätkin. Kengistä tulee kuva myöhemmin, kunhan saan ne ensin itse käsiini. Kyseessä siis Pleaser Candy saapikkaat, superhalvalla!
Ensin huppariin, koska enhän mä muuta enää käytäkään. Oon lihonut tässä muutaman vuoden varrella sen verran, että kaikki yhtään paljastavampi saa jäädä hyllyyn. Normaalisti kävelenkin avopuolison isoissa huppareissa kaikkialle...

Huonoa huonompi kuva vieläpä, jei.
Latex-hiuskoriste, joka on huonosta kuvasta poiketen kirkkaan pinkki.

Siinäpä muutama. Jos tekisin jokaisesta ostoksestani postauksen, tämä olisi sitten jo kissablogi.
Ostan itselleni mitään todella harvoin, mikä on tietenkin hyvä asia tällaisen pienituloisen ihmisen kannalta.

Moni ihmettelee useasti että miten mulla on varaa elää Helsingissä, ostaa ja elättää kalliita rotukissoja ja ostella itselleni ja asuntoon kaikkea. No, mulla ei olisikaan jos tuo kaikki olisi noin yksitoikkoista.

Avainsana on hintavertailu, sanoisin.
- Huonekalut olen ostanut lähes kaikki käytettynä ja erittäin priima-kunnossa, niitä kutsutaan löydöiksi. Aina löytyy joku rouva, joka on halunnut ostaa mustan maton, mutta seuraavana päivänä se vihreä olisikin ollut parempi -> myyntiin ja pois alta halvalla.
- Kissojen tavarat ja ruoat tulevat erittäin halpaan hintaan ulkomailta. Ovat sen verran laadukkaita, ettei sitten tarvikaan ostaa pitkään aikaan lisää. Pari onnellista kissakaverusta tunnetusti syö vähemmän kuin yksinäinen, tylsistynyt kissa suruunsa.
Kissojen eläinlääkärikäynnit itseasiassa maksetaan niillä rahoilla, mitä muut ihmiset vetää baarissa joka viikonloppu kurkusta alas.
Yksi meidän kissoista on itseasiassa ostettu pullonpalautusrahoilla (650e) ja satunnaisilla hiluilla, että jos katsoo mitä suustaan kulauttaa alas ja vähentää sitä - Säästää rahaa aivan vitusti!
- Helsingissä asuminen. Kun me etsitään asuntoa, me ei tyydytä siihen ensimmäiseen yksityiseen 1300e kaksioon töölössä. Yksityisellä vuokranantajalla on hyvä ottaa naurettavan suuria vuokria ja vakuuksia.
Vuokrafirmat, itsepäinen/sinnikäs hakeminen = löytöjä halvalla.
Ja helsingin kaupunki, täällä kaikki ei edes ole juoppoja narkkareita. Toisinkuin vaikkapa Lappeenrannan kaupungin asunnoissa kuulemma tuppaa olemaan.

Että jos joku vielä luulee että olen jotenkin rikas, niin pyhpah :)
"Rahaahan löytyy aina, on eriasia, mistä muusta se raha on poissa"

6 kommenttia:

 1. Hyviä vinkkejä, varsinkin kun on muuttamassa oman ukon kanssa Helsinkiin kissojen kanssa. :--D Oon luullu että Helsingistä ei halpoja asuntoja löydykään.

  VastaaPoista
 2. Meillä on ollu hyviä löytöjä, toki paikkakunnissa tulee aina olemaan eroja, mutta me ollaan aina löydetty asuttavan hintaisia kämppiä :)
  Mm. 4h+keittiö 82neliöllä 780e
  Tää nykyinen ei mikään kauhean halpa ole, mutta 59neliöinen 2h+k pintaremontilla 02/2010, 607e/kk :)

  VastaaPoista
 3. Puhut asiaa, hintavertailu kunniaan! Ja oma vinkkini on, että kun ostan vaatteita tai huonekaluja, pyrin näkemään onko rumissa asioissa potentiaalia, voisiko niitä esimerkiksi maalata tai muunnella jotenkin? Lähes kaikki meidän huonekalut on saatu ilmaiseksi/dyykattu tai vähintäänkin ostettu käytettynä ja sitten itse maalattu mieleisiksi. Vaatteita tuunailen myös ja ostan oikeastaan kaiken alusvaatteita ja sukkia lukuunottamatta secondhandina. :)

  Ps. Todella ihania laukkuja ja tuo huppari..! Nams. <3 Itsellä hakusessa tällä hetkellä tilavahko pvc-olkalaukku arkikäyttöön. :)

  VastaaPoista
 4. Joo mekin ollaan maalailtu! Meillä keittiön baaripöytä on tollanen karkki-pinkki, tv-pöytä violetti etc :)
  Vähän sama meinkinki siis. Sänky on ostettu uutena, mutta helvetin hyvänä ja halvalla!
  Mäkin ostan vaatteita aikalailla käytettynä ja ulkomailta tilaan paljon. Joskus rikkaampina hetkinä saattaa ostaa jonkun uuden kalliimman hupparin tai vastaavan.

  VastaaPoista
 5. Joskus rikkaana hetkenä saatan joo tilata esmes Lipin alesta tai huutaa huutiksesta jonkun uuttavastaavan tuotteen. :) Laukkuongelmakin ratkesi kun ompelin tänään krapuloissani pvc-olkalaukun liituraitavuorella. :D

  VastaaPoista
 6. Kaikessa imelyydessään noi laukut on mahtavia,ihan kaikille ei tollaset sopis,mut noi on niin sun näkösiä :D

  VastaaPoista