25. marraskuuta 2010

Sugar-free

Nautin tässä elämäni ekaa sokeritonta pirtelöä ja tähän voisi tottuakin. Yhden jälkeen tuli myös täysi olo, eikä tee mieli mässätä enempää. Posti toi myös sokerittomia karkkeja, joita en vielä ole testannut, en usko niissä olevan normaaliin mitään eroa.
Dieetti menee nätisti, saa lipsuakin, mutta paino ei pienestä lähde nousemaan. Tänään vaaka kertoi että rikotaan jo uutta kiloa - enkä voisi olla tyytyväisempi, yhteensä 6kg ja olo on paljon kivempi muutenkin :)

Viimeyönä en pystynyt nukkumaan ollenkaan, joten se meni taas siinä. Aamulla sain värjättyä hiukset piiiiitkästäaikaa!! Ja meikkiäkin laitoin kerrankin, aika surkeasti ja vähän, mutta siitä se taas lähtee ;)

Tänään myös sisäinen himoshoppaaja taisi herätä, että sanoako siinä sitten voi vittu.
Kallista ja turhaa, olisiko avainsana kenties. En edes mainitse suuremmin, alemmissa kuvassa näkyvä höyhenolkapää-systeemi tarttui mukaan järkyttävänä herätteenä, tykkään kyllä kovasti!


Huomenna kulta tulee kotiin kahden viikon jälkeen ja meinataan kyllä syödä kuin nälkiintyneet porsaat! Kokoajan ajattelen vaan viikonloppua ♥ Alkaa nuppi hajota täällä yksin ja kun kissoillakin on jotain vatsataudin kaltasta ollu, ni kyllä on usko ollu vähissä. Mutta huomista odotellen

Niin ja sain lähetteen sydän-tutkimuksiin myös. Saa nähdä löytyykö mitään, vai onko sitten vaan normaalia että vähänväliä jää lyöntejä välistä ja nukutuksissa tulee rytmihäiriöitä. 
Sitä odotellen. 

5 kommenttia:

 1. Onneks olkoon laihtumisesta :)) Toivottavasti ittellkkin alkais tulla niitä tuloksia (:

  VastaaPoista
 2. Vähän ihanat noi sun hiukset <3 Aina oot niin kaunis <3 Toivottavasti sun sydän on ihan kunnossa.. Heitin sua haasteella, käypäs tsekkaas mun blogista :)

  VastaaPoista
 3. Sait mut kavahtamaan fazeria, ihanan suklaiset mielikuvat romahtivat nyt alas :D Kuulostaa suoraan sanottuna paskimmalta paikalta olla töissä mitä tällä hetkellä osaan kuvitella! Tosin itse olen niin makean perään(-.-) että fazerin tuotteet uppoavat kuin häkä, pahaa makua en löydä etsimälläkään...

  Sulla on upeat silmät, olen niin kateellinen... ♥____♥ Onneksi olkoon laihtumisesta! :p

  VastaaPoista
 4. aiii sullaki blogi, ihme et löysin vast nyt :D

  VastaaPoista