12. lokakuuta 2010

She can swallow knives

Tänään aloitan sen dieetin. Kävin eilen kaupassa ostamassa kaikkia tarpeellisia ruokatarvikkeita ja juotavaa - ilman hiilareita. Nyt vaan tyhjennellyt jääkaapin 'sokerivuorta' että pääsee aloittamaan puhtaalta pöydältä, ilman houkutuksia valita sieltä jääkaapista sitä 1,5l kokispulloa.

Lähtöpaino on jumalattoman paljon, ja viimeisen 'bout kahden viikon total on +5kg, voi toki olla myös hajonnut kilpirauhanen, aika ilmiselvän oloista kun äidin puolen kaikilla naisilla tuo kilpirauhasen vajaatoiminta on, multa löytyy kyllä kaikki oireetkin. Nooh... Syyt sikseen, tänään aamupäivällä se alkaa. Päivitän tänne miten lähtee menemään ja toivon ettei taas itsekuri lopu siinä ensimmäisen itkupotku-angstin kohdalla.

Eli tavoite on tällähetkellä pudottaa 10kg, unelma olisi kokonaisuudessaan -15kg.
Katsotaan mihin päästään, nyt oon aika luottavainen.
Ja jos onnistun, hommaudun sinne rintaleikkaukseen nopeasti sen jälkeen palkinnoksi ;) - ja kukapa tissittä tahtoisi elää, nehän siinä lähtee kilojen mukana varmasti heti.

Toivon niin että mun onni jo kääntyis, ei vieläkään mitään muuta kuin päivittäisiä huonoja uutisia.
Oon vetäny tässä ties mistä hihasta kaikkia kikkoja, millä sais tän paskan loppumaan - en vaan enää usko hyvään huomiseen.
Raskas Lappeenrannan reissu takana ja vieläkin ihan rikkipoikki siitä. Toki muutamia tulevaisuuden unelmia sielläkin pääsi syntymään, tuskin vaan ikinä tulee toteen tällä onnella. Ihan tuntuu kuin joku olisi ottanut elämäntehtäväkseen tuhota mun elämässä kaiken, tuntuu niin maagisen huonoilta nää 'sattumat' ja muut kohtalonoikut.

Tällähetkellä on uskoa viimeisimpiin yrityksiin muuttaa tuulen suuntaa, jos nää törkeät kohtalon oikut ei kohta lopu, niin lopetetaan ne rajummin ottein sitten.

4 kommenttia:

 1. Siinä järjestyksessä ne kilot lähtevät kuin ovat tulleetkin. Voit olla huoletta rintojesi suhteen, elleivät kaikki ylimääräiset kilosi ole niihin menneet.

  Toivottavasti muistat liikkua, koska jos pudotat kilosi pelkällä ruokavaliolla, huomaat varsin pian ihosi lerppuvan. Liikunnalla pudottaessa iho kiinteytyy, jolloin vältetään tuo hurmaava efekti.

  VastaaPoista
 2. En sinäänsä oo saanu erityisemmin senttejä lihoessani tuon 15kg kolmen vuoden aikana, paino vaan noussu... Mutta käsittääkseni reidet kärsiny eniten lihomisesta. Tissikäs oon aina ollut, kenties hyvä asia :) Jojolaihduttaminen on tuttua ja tuo roikkuva iho, ruokavaliolla laihduttaminen vaan on niin paljon helpompaa kuin liikkuminen, mutta kyllä teen sitäkin joskus :D

  VastaaPoista
 3. Täällä yksi hiljainen kannustaja tsemppaamassa kohti pienempää litaa! Tosin ei sillä ettet näyttäisi hyvältä jo nyt :)♥ Olet upea!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä sulle paljon! Mulla sama operaatio menossa!
  Sä olet kyllä täydellinen jo tollaisenas ::)

  VastaaPoista