4. lokakuuta 2010

From my head to toe I'm taking full control

"The curse of being beautiful - people think they want to be with you, but in reality. You're just beautiful, not perfect."
-Michael James

Aloitan taas laihduttamisen, tyhjennän jääkaapin nykyisen sisällön ja sitten.
En kyllä ole minkäänlaisessa vakaassa tilassa tällähetkellä, mutta kyllä se jotain kertoo, että olen muita itseni pituisia yli 15kg painavampi.
Parisuhteeni aikana olen lihonut juuri tuon 12-15kg, edellisillä viikoilla taas +3kg.
Ja mitä laihduittamiseen tulee, asetan itselleni haasteen. Jos laihdutan vähintään 10kg, hommaan ne silikonit. Mitä ideaa on silikoneissa, jos on totaalinen läski? henkilökohtainen mielipiteeni.

Oon menettänyt itseni kokonaan, lopetin jokunen kuukausi sitten meikkaamisenkin kokonaan, koska ei enää riittänyt rahat meikkejen ostoon.
Sen jälkeen olen viuhahdellut kaikkialla verkkarit jalassa, tucca takussa värjäämättömänä ja viikoittain lisää lihovana.

Yritän ryhdistäytyä, samalla kun toivun ja yritän löytää oman identiteettini uudestaan. Voi olla että perinteinen Litakin väistyy, eihän musta ole muutenkaan mitään jäljellä.
Tein myös päätöksen, että jos joskus pääsen taloudellisesti pinnalle enää, ostan MACin meikkejä. Näiden ostoa olen miettinyt jo jonkun aikaa, mutta minkäs teet.


Päätin itseni kannustukseksi mainita muutamia omasta mielestäni kauniita tunnettuja/vähemmän tunnettuja ihmisiä, ja yritän perustella miksi pidän heistä.
Muutamat voi yllättää suurestikin.

Alyssa Milano
Upea ruskeasilmäinen ja tummahiuksinen, itseni pituinen (157cm) kaunotar. Oma mielipiteeni myös on, että on kaunistunut vain kokoajan iän myötä. Yksinkertaisesti vain niin upea kaikinpuolin.
Daisy De La Hoya
Daisyn valitsin vartalon takia, 157cm ja kurvikas. Tottakai mun silmissä isoimmat pisteet tulee silikoneista ja seuraavat pisteet varmaan tatuoinneista. Muutenhan nainen on aikalailla hevosen näköinen, turhajulkkis, tekee paskaa musiikkia(sekö muka musiikkia?) ja omistaa mitäilmeisimmin hyvin rumat pidennykset, jotka ovat aivan kauheassa kunnossa.
Anyways, Daisyn vartalo on ihanteeni. Juuri sellainen, jonka itselleni tahtoisin.
Rose McGowan
 Rose, vaikkakin on nykyisin teettänyt muutaman mauttoman leikkauksen, omistaa silti jollain maagisella tavalla upeat kasvot ja silmät. Vartalosta ei varmaan tarvitse edes mainita, upeutta.

 


Nicole Scherzinger
Kurvikas, tumma, seksikäs. Yksinkertaisesti vain niin upea. Ei mikään parikymppinen tytöntyllerö, ilmeisesti myös iän myötä kaunistuva tapaus. Tietenkin iso plussa tulee myös noista hiuksista

3 kommenttia:

  1. Daisy on seksipakkaus, vaikka sen kasvoja ei oo ehkä parhaalla tavalla korjailtu... Mutta tuo vartalo, siinä on jotain <3

    VastaaPoista
  2. Nicole ja Alyssa on kyl tosi nättejä. :)

    VastaaPoista