17. syyskuuta 2010

Ask Lita - Answers

Vastaukset,
Eli vastausaika on päättynyt, lyhensin sitä, koska aloin saada hyvin idioottimiaisia kysymyksiä ja halusin anonyymejen kommentointioiudeuden pois. Nämä kun pelkäävät paljastaa itsensä naurettavien kommenttejensa takaa.

Eli vastauksiin! :)

Oon joskus jostain olevinaan lukenut, että sussa on latinoverta, pitääkö paikkansa? Miksi haluat silikonit? Onko tissis sun mielestä liian pienet vai huonon muotoiset? 
-Kyllä, pitää paikkaansa. Kuten tuolla tyylin kehitys-postauksessakin näkyy kuvissa, että oon kans viettäny puolet lapsuuttani Espanjassa ja en ymmärrä miksi menin löytämään ihanimman puolison suomesta ja jouduin jäämään tänne :'>

Yhdellä tutulla on semmonen sairaus että sen leuan luut ns. sulaa ja sen leuka piti leikata koska sillä oli niin järkyttävät kivut. Oliko sulla joku tollanen juttu vai kuis?
- Tää on NIIIN piiitkä tarina miksi mun leukaa on operoitu, mutta mua on leikelty yhteensä about viisi kertaa. Mun sairauden nimi on Midline Cervicocleft, ja tulee mitäilmeisimmin isäni puolelta. Kun synnyin, mulla oli reikä ruokatorvesta henkitorveen ja olisin siis tukehtunut syödessäni, koska kaikki ruoka olisi eksynyt sinne henkitorveen. Se leikattiin suoraan tuosta kaulasta hätäsektiona kun olin alle kolmen päivän ikäinen. Mulla on nytkin tuollainen 15cm arpi kaulassa, se arpi jäi liian kireeksi leikkauksen jälkeen ja mun leuka ei koskaan kasvuiässä päässy kasvamaan ja puristui arven ansiosta olemattomiin.
Mulle tehtiin myös hätäkaste, koska ei ollut mitään mahdollisuutta selvitä siitä. No väärin veikattu, tässä ollaan.
Suomen ainoa tapaus käsittääkseni, ja hoidettiin Helsingin Töölön sairaalassa, oli ainoa sairaala jossa oli joku tarpeeksi pätevä. Sen sijaan ruotsissa 80-luvulla serkkuni sai lapsen, jolta puuttui vatsanahka, ilmeisesti saman 'virhe-geenin' ansiosta, siihen aikaan ei ollut pätevyyttä korjata sellaisia ja tämä menehtyi. Isäni veljillä on myös kaksi keskimmäistä varvasta kasvanut yhteen, joten ihme mutanttisuku sieltäpuolen :'D
Eli mun leuka korjattiin syksyllä 2009 omasta pyynnöstä ja siellä komeilee nyt implantti ja kaksi titaanilevyä, jei. Joten se oli siis niinsanottu kauneusleikkaus myös.


Miksi haluat silikonit? Onko tissis sun mielestä liian pienet vai huonon muotoiset? 
- Silikonit. Ehkä juuri mun lapsuuden plastiikkakirurgia-taustan takia sitä alkaa tahtoa vaan useampiin leikkauksiin, kun on oikeasti nähnyt mitä hyvää, kaunista kirurgia voi tehdä.
Mutta itse idea silikoneista: Mun mielestä silikonirinnat on upeita, en ole luomun ystävä, liian löysiä ja roikkuu polvissa.
Mulla on itelläni C-kuppi, joten koko on sinäänsä ihan hyvä, ei valittamista, mutta tykkään korkean profiilin pyöreistä implanteista ns. "pallotisseistä" ja tämä on syy miksi mun on pakko saada myös :D
Ja se ei ole edes harvinaista enää, nyt 2000luvulla on helppo löytää silikonihinkkejä jo katsomalla Irc-gallerian etusivun "NYT" suosituimpia tyttöjä. Tiedän myös henkilökohtaisesti naisia, jotka ovat ottaneet silikonit, ihan omaksi ilokseen. Hinnat ovat tulleet tosi hyvin alas ja nyt kauneusleikkaukset on kaikkien saatavilla. Mulle ei ole mikään ongelma korjailla itseäni veitsen alla, totuin siihen jo lapsena.
Tämä on aihe, mistä tykkäisin puhua vaikka kuinka paljon. Kirurgia on kaunis asia, tiedän tytön, joka syntyi lähes ilman mitään ruuminosia. Hänelle on kirurgisesti rakennettu lähes kokonainen vartalo, kädet, korvat, nenä, sormet, lähes kaikki. Ja tämä ihminen sai täysin uuden elämän näin. Upea asia. Miksi ei oikeasti hyödyntäisi näitä palveluita, nykyisin kun se on mahdollista.
Mistä saat kaiken inspiraation tyyliis ??
- Ei ole mitään tarkkaa muistikuvaa mistä oon saanu sen ekan kipinäni tähän tyyliin, mutta tiedän kyllä kuunnelleeni hurriganesia lapsena, tykänneeni prätkistä ja nahkatakeista.
Oma äitini on ollut malli nuoruudessaan ja on aikamoinen vaatehirmu ollut aina, korsettitoppeja yms. Korkeat korotkin ovat inspiraatiota äidiltäni. Mutta että pinkki tucca taisi olla alunperin kapina exääni vastaan, joka vihasi pinkkiä ja eron jälkeen pistin haisemaan. Tucca jäi, enkä pääse pinkistä enää eroon, vihaan tätä hiuskuontaloa, mutta oon melkein kasvanut tän kanssa yhteen, niin hullulta kuin se kuulostaakin!
Mulla ei ikinä ole ollut tyyli-idoleita tai mitään, kai tää mun tyyli vaan on tulos siitä, mikä tuntuu kivalta ja omalta. PVC-vaatteita näin ekaa kertaa jonkun gootin päällä lappeenrannassa ja silloin sanoin "Mä haluan tuollaista kiiltävää kangasta myös!" :D En osaa paremmin vastata tähän, se vaan tuli jostain mielen syövereistä ja teini-iän hurjista kokeiluista.

Montako kissaa sulla kaiken kaikkiaan on ??
- Mulla on tässä lähipäivinä yhteensä neljä kissaa, koska mulle saapuu amerikasta uusi siitosnaaras :) Kasvatan siis Ragdoll-rotukissoja harrastuksenani, okei, ni melkein päätyönäni. Omistan TICA-rekisteröidyn kissalan, nimeltä Queens ja numerolla 21633.
Myöhemmin tänävuonna oli tarkoitus tuoda myös siitosuros ulkomailta, eli se tekisi viisi silloin. Pentusuunnitelmia on keväälle ja pennuista vähintään yksi on jäämässä kotiin, joten se tekisi 6 :)Saa kysyä mitä vaan? No kerro mulle miten saisin pillua/tyttöystävän. Olen 24v himassa asuva IT-alan opiskelija. En halua muttaa yksin omaan kämppään, koska olisi niin köyhää. Harrastuksena sali.

- Jos sisällytät sanat "Pillua" / "tyttöystävän" samaan lauseeseen, et tule saamaan tyttöystävää sillä.
Jos kysytään multa, millasen miehen tahdon: Työssä käyvä, vastuuntuntoinen, käsivällinen, valmis sitoutumaan, rehellinen, tasapainoinen. Jos "pillupillupillu uuuu" on liikaa mielessä niin potku lähtee perseelle ja kovaa, tavarat perässä parvekkeelta ;)
Muuta himasta pois, opiskele opiskelut loppuun, varmasti työllistyt vielä. Kotoa pois muuttaminen oikeasti opettaa, ja voin uskoa että se on hyvin tarpeellista tossa vaiheessa.
Kunhan muistat olla kiltisti ja arvostaa naista, muunakin kuin pilluna. Ruusuja, ällömakeeta livertelyä ja arvostusta, sillä mennään.
 
Pidätkö ittees kauniina? tai siis ku imo oot ihan saatanan kaunis, ni mitä oot ite mieltä? :)
- En pidä itseäni kauniina, en todellakaan. Olen aina vihannut itseäni sen kirjaimellisessä merkityksessä, olen aina ollut se takapenkin kukka, se ruma tyttö.
Mä oon lyhyt ja leveä, selluliitti on ihanaa ja mikään päivä ei ole hyvä hius-, leuka-, naama- eikä vaatepäivä :D
Ja yllätys, tällä latinolla menee kaikki läski kans perseeseen, kunnon XXL-jennifer Lopez, hee :D

Suosikkikengät, ja miksi juuri ne ovat siun lempparit? ^^
Suosikkikengät. Pakko varmaan sanoa Pleaser Electra, mukavat jalassa. Pleaser valmistaa muutenkin hyvin muotoiltuja kenkiä, ei tule 'lättäjalkoja'.
Lähiaikoina on tullut käytettyä Demonian Gothicaa, tosi mukavat jalassa ja ihan suht. hyvännäköiset. Ne muuten kestää, niissä on tosi hyvät kantalaputkin, oon ihan yllättynyt. Saan pleaserista kantalaput kulutettua ihan parissa kuukaudessa, mutta tää demonian gothica on hittovie kestänyt :o Tosi hyvät kävelykengät, ei hankaa, purista, ei väsytä jalkaa :o

Suosikki lastenohjelmasi pienenä?
Suosikki lastenohjelma lapsena... Öö. Mun on varmaan pakko sanoa pokemon, vaikka en enää lapsi ollutkaan silloin pahemmin. Muumeja katoin tietenkin paljon, mutta vähän yliarvostettuja mun mielestä.
Vastaan että Pokemon :'>

Jos tietäisit, että kuolet huomenna, mitä tekisit elämäsi viimeisinä 24 tulevana tuntina?
Juhlisin ja kovaa! Mutta mun tuurilla en varmaan kuole ikinä. Sillon kun ei oo kauhean elämänhalunen, niin ei kuole millään. Mutta silloin kun rakastaa elämää, kuolee huomenna.
Juhlisin kavereiden kanssa, tai ehkä yksinkin. Varmistaisin että mun kissoilla olis hyvä jatko sen jälkeen kun poistuisin ja valmistelisin lähtöä muutenkin :D
Mitä pelkäät?

Oon oikeestaan suht. peloton, kun kaiken nähnyt. Mutta sanon, että pelkään puolisoni menettämistä. Mä oon elämässäni menettänyt todella monta rakasta rajan taa, ja mun puoliso olis täysin viimeinen pisara.
Tottakai pelkään myös itseäni, joskus oma pää on se hirvein vihollinen. Pelottaa myös, että kissat sairastuis.

Aiotko mennä talvella pulkkamäkeen tai leikkimään lumisotaa?
Pulkkamäki olis varmaan mun valinta, mutten aijo tehdä kumpaakaan, mulla on niin paha atooppinen iho, ettei pysty olemaan ulkona talvisin. Enkä tykkää talvesta muutenkaan erityisemmin, talvi kertoo myös että joulu on tulossa ja mä vihaan joulua yli kaiken! hrr :s
 

Jos saisit olla eläin, mikä olisit ja miksi? 
Olisin jokin rotukissa, jokin terve rotu. Sen takia, että olisi joku, joka ruokkisi hyvin ja terveellisesti, olis leluja ja kaikki mitä tarvis tehdä, olis löhöillä sohvalla. Ei tarvis miettiä mitään muuta.
Joku siivoais sun jäljet, kampais karvaa ja pitäis terveenä. Tosin eipä näistä ihmisistä tiedä enää.
Mutta että olisin rotukissa, muistutan muutenkin jo liikaa kissaa kun on näiden kanssa täällä 24/7 ja puhuukin kissakieltä.
Mitä ripsaria käytät?
Meikkaatko jokapäivä?
Lempiruoka?
Lempijuoma?
Herkutteletko ja millä?
Mitä teet vapaa-ajalla?
Onko jotain sairauksia?
Muistelisin, että oot atoopikko, oletko?
Käytätkö piilareita kuinka usein?
Mistä hankit piilaris?
Noi tärkeet jutut tuolla sivussa, mitä päiviä ne tarkottaa?
Käytätkö ikinä tekokynsiä?
Kuinka kauan kissoilla menee oppia sisäsiistiks?
Ootko kokonaan suomalainen?
Miks oot niin kaunis?

Vastaus kaikkeen:

- Käytän Loréal telescopic mascaraa.
- En tosiaan, ei mitään järkeä meikata yksin kotona.
- Lempiruoka osiosta teinkin jo postauksen ja tällähetkellä ei ole rahaa ruokaan, eikä herkkuihin. Mutta yleensä syön roskaa ihan kokoajan ja kiloja onkin tullut +10 kolmessa vuodessa.Lempijuoma on se mihin on rahaa, mutta limppareista Hartwallin omena ja alkoholeista on monia.
- Vapaa-aika menee kissojen ja puolison kanssa, kotona lähinnä, ehkä koneella. Kissala vie kovasti aikaa nyt tällä hetkellä.
- On sairauksia, kasapäin, en kehtaa tehdä niistä listaa tänne, Mutta työkyvytön ollut 1,5vuotta. Olen joo atoopikko.
- En käytä piilareita, paitsi nyt naamiaisiin (11.9) ostin kissansilmät(ne mitkä ei pyöri silmässä) cybershopista, mitkä tosin on kauheet silmissä, niinkun nyt yleensäkin.
- Noi päivät tuolla sivussa järjestyksessä tarkoittaa uutta kissaani jenkeistä, mieheni pääsyä armeijasta ja kolmas on päivä jolloin luultavasti tapan omalääkärini :)
- En käytä tekokynsiä, käytin kerran isäni syntymäpäivillä ja jäi siihen, hyi.
- Kissanpennuilla menee oppia sisäsiistiksi ehkä max.4, yksilöllistä, mutta ekat alkaa kiinnostua kakkalaatikosta about. 2-viikon ikäisenä.
- En ole kokonaan suomalainen, mutta olen täysi suomen kansalainen.
- En ole, ainakaan omasta mielestäni, joten ihme kysymys :D


Millä ohjelmalla muokkaat kuvas?

Käytän PhotoFiltreä ja tietenkin painttia :D

-Kuinka usein käytät piilareita?
-Unelma palkka?
-Lempi kissa rotusi? (jos seillaista on)

Vastaus kaikkiin: En käytä, harvoin. Moni kysyy tätä kokoajan, mutta minulla on oikeastikin ihan tummat, ruskeat silmät :)
Unelmapalkka on se että saa tasaisen kuukausitulon, tai vakaan rahatilanteen, sen verran että elää. Unelmoin tällä hetkellä siitä 551e/kk, joka mun pitäisi saada kelalta sairasrahan muodossa. Kunhan puoliso pääsee armeijasta niin eletään talousunelmaa, kun tämä pääsee takaisin töihin.
No, kasvatan ragdolleja, joten kai se on se suosikki :) Tykkään myös persialaisista ja peterbaldeista hirmuisesti. Kaikki rodut on upeita.
Ovatko sukujuuresi Espanjasta?
keltä olet perinyt kauniit silmäsi?
mistä pidät eniten ulkonäyssäsi?
omistatko paljon vaatteita? :)

Vastaus kaikkiin: Kyllä :)
Silmät tulee tietääkseni äidiltä, vaikka äidin on vihreämmät.
Varmaan hiuksistani, ollut tosi vahvat paksut aina, ni kestää värinpoistoja vähän paremmin. Kasvaa myös nopeesti :)
En itseasiassa omista paljoakaan, ei oo oikeestaan ollu kauheesti rahaa ikinä kuluttaa kunnolla vaatteisiin, ja tosi paljon heräteostoksia! heh. Teen joskus tässä vaatepostauksen näistä :)


Hei Lita! Olet todella kaunis nainen ja sulla on todella upea tyyli. Itseäni on jäänyt vaivaamaan, että minkä ikäinen ja kuinka pitkä olet? Luultavasti joku on jo ehtinyt tätä kysyä, mutta ajattelin kuitenkin pistää korteni kekoon :) Lisäksi: mikä sai sinut innostumaan kissoista noin kovasti? Itse olen myös todella kissarakas ihminen ja on ollut ilo katsella kuvia sun kissoista ja lukea niiden (ja myös sun!) elämästä. Hyvää syksyä sulle! ♥

Vastaukset kaikkiin: Kiitos kovasti! :) Jos lukee koko blogini, sieltä selviää ikä ja pituus (ja painokin) monestakin kohtaa.
Kissoista innostuin jo ihan pikkulapsena, kun hoitotädilläni oli angorakissa. Hoitotätini opetti mulle kaiken mahdollisen rotukissoista :) ja 6vuotta taistelin vanhimman kissani terveydestä ja menetin tämän huhtikuussa. Se sai taistelemaan nykyisistä karvavauvoistani kovemmin ja perehtymään mahdollisimman tarkasti.
Kiitos ihanasta kommentistasi, Lita tykkää :) Hyvät syksyt sinullekin!

Uskotko siihen, että olet elänyt ennenkin? Jos uskot, niin mikä luulet olleesi entisessä elämässäsi? (: 
Itseasiassa saatampa jopa uskoakin :) Veikkaan ainakin olleeni ihminen. Hassu ajatus varmaan, mutta veikkaan olleeni orja egyptissä, koska tässä elämässä siedän vähiten määräilyä ja suorastaan hyökkään päälle, jos joku yrittää sanoa mulle mitä tehdä :D
Kiva kysymys, kiitokset!


Jos on rahat loppu, mikset mene vittu töihin ? 
Mitä ilmeisimmin et seuraa blogiani ja olet jokin vakava downsyndroomapotilas, ja isäsi ei valitettavasti hakannut sua tarpeeksi kovaa, toivottavasti korjaa asian vielä.
Mutta selitän vielä tuhannen kerran:
Olen työkyvyttömänä sairauden takia jo toista vuotta, käyn lääkärikontrolleissa kaksi kertaa viikossa.
Jos lukisit blogiani tai edellä oleviakin kysymyksiä, sinulle selviäisi tämä sairaus. Jos esimerkiksi tiedät mitä tarkoittaa sairastaa reumaa, on tämä saman tasoinen sairaus, joka tuhoaa työkyvyn ja terveyden ja saattaa lopuksi jopa tappaa.
Lisäksi josset ole täysin pihalla kaikesta, tiedät mikä on työtilanne täällä suomessa nyt 2000-luvulla, kukaan ei kävele suoraan töihin
Lisäksi kasvatan TICA:ssa Ragdoll-rotukissoja sairaseläkkeelläni, ja tämä on mulle aivan täysi työ, hyvin palkitseva sellainen vieläpä.
Jos et tiedä mikä on ragdoll, rotukissa, rotukissojen hinnasto tai TICA, mene googleen.

Kiitos kysymyksistänne vaikka sainkin paljon samoja!
Jätin vähäjärkisimmät ja useiten toistetut pois, tietenkin.


Suosittelen myös lukemaan blogini läpi, koska suuuureen osaan kysymyksistäni löytyy suorat vastaukset jo muutamasta aijemmasta postauksesta! :)1 kommentti:

  1. hei saakohan udella et oletko asunut lappeenrannassa aikoinasi.. olet niin kovin tutunnäköinen :)

    VastaaPoista