26. heinäkuuta 2010

If you're the one I pick to be the captain of my ship

Anteeksi, päivittely on taas jäänyt elämäntilanteen takia, mutta nyt tulee kaikenlaista tekstiä taas.
Tähän alkuun on pakko hehkuttaa, että rakastuin Jeffree Starin uuteen biisiin! Mieletön! (huomaa linkki)

Sitten vanhasta rinta-tatuoinnistani, joka korjattiin viime tiistaina! ♥ 
Tykkään kovasti, ei tietenkään ole vielä kokonaan parantunut ja tämä parantumisprosessi onkin maailman ärsyttävin, mutta on se sen arvoista! Isossa mustassa tähdessä on järkyttävää vanhaa arpikudosta alla, joten voi näyttää hurjan turvonneelta. Alla kuvassa tatuointi on ihan tuore, muutaman tunnin ikäinen
Tänään suunnittelin lähteväni keskustan suuntaan. Muutama vaateliike houkuttelisi kovasti ja miksei siellä voisi käydä vähän vilkaisemassa..Eh.. 
Sainhan juuri pieniä rahan hiluja eilen, kohta niitä ei varmaan olekaan.

Asiasta allikkoon; Tunnen aivan yli-kauniita naishenkilöitä lähipiirissäni. Oikein inhottaa, kaikki ovat niin hyviä meikkaajia ja pukeutujia, ihania persoonia. Ootte niin upeita että jää sanattomaksi! 
Kadehdin myös ihmisten jaksamista tekoripsien kanssa, itse olen muutaman kerran kokeillut ja kokemus on aina yhtä hirveä. Omat ripseni ovat piitkät, enkä käytä minkäänlaisia feikkiripsiä itse, mutta olen toki sitä mieltä, että tekoripset ovat näyttävät. Etenkin pitkät, koristeelliset sellaiset. Pitäkää tyyleistänne kiinni, ootte upeita!Oman elämäni leffa-puolelle ei kuulu erikoisia, sillä yleensä inhoan elokuvia. Moni varmasti on luullut, että olen jokin suuri kauhuleffojen ystävä, mutta näin ei ole. En ole elokuvaihminen sitten yhtään, en koskaan jaksa kiinnostua tarpeeksi mistään katsoakseni, mutta yhteen heräsi tässä kyllä viikko sitten mielenkiinto.

Vampires Suck, se on pakko nähdä! Leffa on trailerinkin perusteella vain niin typerä, että uppoaa muhun varmasti. Edellinen suosikkileffani on Date Movie, joten kertonee varmasti tasosta paljonkin.

Jos kellään on muuten myydä mulle Demonia Torment 802 -kenkiä kiiltopintaisena, niin olen kuulolla!!

1 kommentti:

  1. Sullahan on aivan ihana tyyli! Pidä itteki kiinni omastas XD <<33

    VastaaPoista