2. heinäkuuta 2010

Day before Tuska 2010

Viikonloppuna Tuska! En alunperin ollut kauhean innoissani, kun takana oli muutama pitkä, omituinen ja surkea viikko.
Tuli sitten osteltua kaikenlaista, mutta olempahan sentään ylpeä, että ostin
VALVEen Sleep stalker -huppari pinkkinä, Lip Serviceltä ihana musta pvc-hame nyörityksellä, hiusvärejä, värinpoisto, korviin tunnelit 22mm, 24mm, huulikoruihin uudet pallot pinkeillä timanteilla ♥ ja death commander -pvc lakki/hattu! Itsehän kutsun tätä ostosta nimellä 'natsi myssy'. Kuvia laitan aamulla, kunhan jaksan ensin taistella rikkinäisten usb-porttejen kanssa.

Huomenna siis Tuska, ja luonnollisesti tuskaan kuuluu myös alko -reissut. Kysyivätpähän papereitakin, haha! Varmaan lävistykset tekevät kovinkin teinin näköiseksi?
Mukaan tarttui Helmeilevä Omenaviini, Chymos vadelma cocktail, Pramian ananaslonkeroa ja sakea. Viimeisin listassa ei ole itselleni, ja muista voin sanoa, etten ole koskaan maistanutkaan kyseisiä. Päätin kuitenkin pysyä erossa vahvemmasta tavarasta, ei ole kaunista katsottavaa se enää :D
Aikaisemmin laivalta oli tarttunut mukaan lava tavallista lonkeroa ja myöhemmin kaupasta toinen lavallinen.Katsotaan jos näillä saadaan aikaan vähintään tuskaa seuraavalle aamulle!

Olen lihonut varmasti taas +10kg, sillä broidi on meillä käymässä lappeenrannasta, ja tulee possuiltua tuon roskaruoan ja muun paskan kanssa oikein urakalla.
Mutta ei se saa haitata menoa nyt.

Aamulla enemmän kuvia, nyt ah kenkiä kuolaamaan
Nettishoppailu, kengät, kengät... shoes ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti