9. helmikuuta 2010

Wouldn't it be good to be in your shoes

Moni on sanonut, että mulla vaikuttaa menevän hyvin ja oon onnekas.
Voin vastata että viimeviikko on sujunut oikein nätisti. Mutta kyllä se sataa meilläkin joskus :)


Lähiaikoina ei ole muut asiat sitten sujuneetkaan, mutta yritän ottaa kaiken vähänkin mukavan elämästä irti. Elämä on turhan lyhyt elettäväksi naama norsunvitulla.

Tunnen monia ihmisiä, jotka vain vikisevät elämänsä epäkohdista, eivätkä tee asioille yhtään mitään, mikäli tuntee olonsa hyväksi muistuttaessaan teurastettua kanaa, hyvä sitten.
Tosin; Arvostan sitä teurastettua kanaakin enemmän, se ei ole viiltänyt itseään juustohöylällä, vaikka verta vuotaakin. Tämä kirjoitus ei sitten koske kaikkia, vain muutamia kanoj... ihmisiä.

Suurimmaksi osaksi olen mennyt samat asiat läpi, itsenäisesti ja vikisemättä. Nuo asiat eivät olleet yhtään niin vaikeita, vaan elämän perusjuttuja. Kuten sanoisin "Jos jotain tahtoo, se hankitaan".

Eräs neiti on tässä kuukausia taaksepäin yrittänyt tahallaan tehdä elämästäni hankalaa, vain kateuden takia. Kateus joka johtui asioista, joita saavutin omalla työlläni, työllä joka ei paljoa hikirauhasia edes kutkuttanut. Kateus ei kannata, yrityksestään huolimatta, vain hänen oma elämänsä romahti.

Minua kadehtimalla EI: Laihdu, paranna suhdetta, saa asuntoa, kissaa tai mielenrauhaa.
Kannattaa olla ihailun kohde, ei ihailija. Voi vituttaa.
Omaa luovuuttaan ja terveitä aivoja suosittelen myös käyttämään.

Ja jos haluan nähdä norsunvittuja, lähden tsekkaamaan afrikannorsuja!

Tämä ei ole vittuuntuneisuutta, tämä on ilmaisutaitoa mielipiteellä ja kokemuksella :-D

2 kommenttia:

  1. hahaha, nää on nää yölliset aatteet. Tossa lukee näköjään väärä kellonaikakin, tämä on kirjoitettu aamulla viideltä :-D

    VastaaPoista